Arkadaslar Girsan MC 312 yi bu sezon denedim. Bu tufek icin mukemmel diyemiyecegim, ama gercekten ozellikle uzak atislarda cok basarili, ( mat siyah, ceviz modeli) boyasi, kabze ve dipcik kalitesi dusuk, ahsap kisimlari cabuk deforme oldu. Vernigi asindi ve cizikler cok belirgin bunun yaninda, celik kalitesi ve calismasi mukemmel gibi algiladim. 22 gram fisekle dahi sorunsuz calisiyor, fisek secme huyu yok, en adi fisegide kullanabiliyorsunuz . Bu sezon 48 ad. Culluk vurmak nasip oldu diger avlari saymiyorum, hicbiri canli dusmedi. Yeniden alacak olsaydim sentetik modelini alirdim. Hala Ata da aklim seneye Atayida alirsam arti eksilerini yazabilirim. Bu tespitlerimi yaparken, sezon boyu hemen hemen butun av gunleri ava gittim ve culluk agirlikli orman ici avlarda tufegi cogunlukla kullandim. Ayrica sezon boyu tufegimi 1 kere dahi temizlemedim, dun itibariyle tufegimi temizleyip kaldirdim. Ahsap kisimlari haric metal bolumleri ilk aldigim gunki gibi oldu. Dolayisi ile yogun kullanim sartlarindaki tespitlerimdir. Sizleri yaniltmiyayim.