Gönderen Konu: pointer ömrü  (Okunma sayısı 3278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim ÜNLER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
pointer ömrü
« : 18 Ağustos 2014, 22:43:21 »
selam arkadaşlar bir pointer kaç sene av yapar..bir arkadaş yedi yaşında erkek pointer verecek nasıl olur ne kadar verim alabilirim bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim köpeği görmedim de çok methediyor saygılar
1982 eskişehir

Çevrimdışı Mesut KARABEYİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: pointer ömrü
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2014, 22:57:33 »
9-10 yaşına kadar tam performans av yapar. 12 yaşında av yapamaz hale gelir. Bunda köpeğin bakım durumu da önemli.
1993 İSTANBUL
(memleket KASTAMONU)

Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde adı yabancıları titreten bir millet olduk.

Çevrimdışı İbrahim ÜNLER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2014, 23:14:02 »
teşekkür ederim köpek çok bakımlı ve ustaymış yavru verecekti o da yetişinceye kadar zaman geçecek sezonda geldi hazır köpek diye düşünüyorum bende
1982 eskişehir

Çevrimdışı Mustafa YILDIRIM 35

• *
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2014, 01:03:56 »
Sevgili kardeşim usta köpek ile avlanmak her zaman ayrıcalıktır.Acemi avcıyı usta yapan köpektir.Bu köpeği al ve iyi bir sezon geçir. Sakın unutma o ilgi ve itina bekleyen bir canlı.Eğer iki sene sonra bu yaşlandı tam gün gezmiyor diyeceksen şimdiden vazgeç.Yaşlı köpeğe form tutturmak ve seviyede tutmak zordur.Bunları iyi düşün ve kara ver. Bol ve iyi avlar diliyorum. Rastgele.
Mustafa YILDIRIM
1972-İzmir/Buca

Çevrimdışı Özkan KÖK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2014, 17:46:01 »
Bizde vardı erkek bi pointer ben tabi gençliğini hatrlamıyorum ama babam 6 aylıkken başladık avlanmaya demişti. 13 yaşında öldü ölene kadarda av yaptı bıldırcında çullukta keklikte. ama tabı 10 yasından sonra performans beklemekde dogru degıl yannda gezer gezer bı fırlar pat ferma :) sağlıklı bakarsanız 13 yasını buluyor.

1988 SAKARYA

Çevrimdışı Sercan SAĞLAM

• sercan sağlam
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2015, 10:50:04 »
valla benim elimde kopek pointer 13 seneye kadar yasadi ve 11 yasina kadarda onunla avlandim///