Şahin, yunan harbi çıksa Muğla'dan geçit vermicen anlaşılan.
Stoegeri almamda ki amaç, genelde keklik avına giderim, yükümü biraz hafifletmek.Geçen sezon baktım dağlar büyümüş
Aslında tercihim hep süper poze.90 yılında aldığım üzümlü koop.mka çeliği 71 namlu 3-1 şoklu tüfeğimle kasım sonuna kadar,aralık girdimi huğlu 104a 76 namlu 4/2- 4/4 full şoklu tüfeğimle avlanırım.
Her ikiside sağ elim gibi oldu.Bu tüfeklere yakın güçte otamatik olsun istediğimden m2000 aldım.
Keklik sezonunun ilk haftalarında deneyeceğim.Randıman alamassam Çivril ördek avlarına kadar elime almam.
selamlar...
inşallah randıman alırsın abim..stoegerin nişan hattı çok güzel..71 namlu bir stoeger , 71 namlu bir pozeden daha uzun ama hedefe düzgün nişan alması daha kolay oturaklı..yüzüne aldınmı şak diye otoruyor hedefin arkasına..ani atışlarda kuşun sağında solunda kalmıyor namlu...o nedenlede kanat kırması çok nadir olur..yaralı zaten bırakmaz..deler atar kuşu
tek handikapı makilik yerlerde fazla çalılık alanlarda 71 namlu stoegerle zor av yapılıyor..açık arazi istiyor..hantal düşüyor..keklik fırlamasıyla bir çalıdan diğerine geçiyor...kasa uzun olduğu için namluda uzun geliyor nişan alıncaya kadar kuş geçiyor..önün açık olucak ya da kuş yüksek geçicek o zaman çok güzel av yapılıyor işde..tahtalıda,üveyikte biçilmiş kaftan..ördekte 34,36 gr fişeklerle randıman alamadım sezonun bitmesine yakın 6 no RC Titano fişekleri denedim çok güzel verim aldım..65,70 adım mesafelerde kuş duvara toslamış gibi düşüyor..titano bior tapa olmasına rağmen çok hızlı ve tesirli bir fişek..stoegerinde kışın favori fişeği diyebilirim..bunun haricinde power tapa yunan dolumu 32gr Rotweill ,siyah uzun kovanlı fişekleri çok sever...ördek avına stoegerle gidersem 32 gramın üstünde ve 6 numaranın altında fişek kullanmam bida..6,7,8 bu üğç numaradan başka numara yaramıyor..9 no mirage disparsenteyle yakın mesafelerde güzel çulluk vuruluyor.. saygılarımla