ozaman cevabi ben vereyim arkadaşlar 12 yasiman bu yana farklii tufekler kullandim tam tufek hastasiyim taki dedemin CESA sarsilmaz tekli tufeğinden buyana canim en cokta konya tufeklerinden yandi rezlilligi bin para hepsii demeylim yine gelelim bahsttiniz bu tufeğe türkiyede tek 5 yil garanti verebilen cesa cif sistemli bu marka 1955 ten buyana bilinmeye bii gizli efsane bence bu yil her tufeği cok arastirdim gerek huğlu hatsan stoeger hepsinde bi yan yorum okudum esikliklerii var bende 4arti bir cesa ya karar verdim 850 tl ye aldim 5 arkadaş ava gittik onlarda huğlu sarsilmaz vardi 200 metreye tek kurşun denedik tek isabeti ben vurdum namlu on numara bildiniz gibi tek kurşun atişi yapan tufeğin namluda iz cizik olur cesa da bunu yasamadim 2 aydir surekli roket atmama rağmen gecen gunde 2200 rakimda av yaptik düşürülmesi cok zor olan yaban tavuğuna atiş yaptim cok etkiliydi ,tüfeği her zor aşamada deniyorum tetiğe parmak saldim yani tam otomatik atiş tik demiyo diycem kalite isim de , fazla fiyatta deil iteyen tüfeğni alsin gelsin tum yerli tufeğin tek kirali bnce cesa dir her tufeği deneyip avlanip bu deyime sahip oldum tufeklerine 2 bin tl isteyen o firmalar nicin şu giramda takilir diyor yada 5yil garanti vremiyor