Bu programı tv de 2 sefer tesadüfen gördüm ama tamamını izleyemedim. Çeliklerin dövme olduğunu duydum ama namlu için de dövme dediğini duymadım. Belki dikkatimden kaçmıştır. Evet, insan hem hayran oluyor, hem gururlanıyor. Aynından o kadar çok parçayı görünce şunlardan bir takım da bana yollasalar eksikliğini bile hissetmezler diye de düşündüm Hepsi güzel ama esas bunlar müşterinin eline geçtikten sonra kendini gösterir. İnşallah dört dörtlük yapmışlardır hepsini.
Merhaba volkan bey
ilk videonun 10. dakikasından sonra paradox namlularda soğuk dövme işleminin yapıldığını
ve yurt dışına ihrac ettiklerini belirtiyorlar. Bu videoların öncesindeki videolarda var. İlginç ve
iddalı görüşleri var. Dünya markasına kafa tutmaları, benardelliyi üretmeleri ve soğuk dövme
makinası ile ilk oldukları.Merkel gibi firmalarda gördüğümüz işlemde genelde yivlilere yapıyorlar diye
biliyorum ama spor veya av tüfeklerinde durum nasıl merak konusu 512 modelinde iddalılar.
Sentetik modelini yarınki düzce seyahatimde uğrayıp inceleyeceğim. Bakalım Polat beyin dediği gibi
kaba sabamı yoksa hissedilen bir iyileşme varmı ? Merak ediyoruz, saygılar ...