Gönderen Konu: Sarsılmaz fabrikası üretim teknolojisi  (Okunma sayısı 5919 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sarsılmaz fabrikası üretim teknolojisi
« : 11 Ağustos 2014, 22:06:45 »
Arkadaşlar merhaba

Ekteki videolardan sarsılmaz silah fabrikasının dövme namlu ve çelik kasa teknolojisinden robot destekli proseslerine kadar birçok aşama var. 1.3 ve 1.4 olarak sırayla izlemenizi tavsiye ederim.
Firma sahiplerinden aral bey 512 modeli süperpozenin dünyanın en ünlü markalarından iyi olduğunu
belirtiyor...

Ben keyif ve gururla izledim. Saygılar selamlar...

http://www.yabantv.com/video/11752-drali-postasi-sarsilmaz-13

http://www.yabantv.com/video/11753-drali-postasi-sarsilmaz-14
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2014, 22:08:28 Gönderen: Mustafa GÜRHAN »
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: Sarsılmaz fabrikası üretim teknolojisi
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2014, 22:25:30 »
Bu programı tv de 2 sefer tesadüfen gördüm ama tamamını izleyemedim. Çeliklerin dövme olduğunu duydum ama namlu için de dövme dediğini duymadım. Belki dikkatimden kaçmıştır. Evet, insan hem hayran oluyor, hem gururlanıyor. Aynından o kadar çok parçayı görünce şunlardan bir takım da bana yollasalar eksikliğini bile hissetmezler diye de düşündüm :) Hepsi güzel ama esas bunlar müşterinin eline geçtikten sonra kendini gösterir. İnşallah dört dörtlük yapmışlardır hepsini.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2014, 23:27:01 »
vallahi ne olursa olsun ben sarsılmazın hiç bir ürününü estetik bulmuyorum..sağlam olabilir imalatta her türlü teknoloji olabilir ancak çok sıradan geliyor bana...bir akus akdaş büyük huğlu yanında sönük kalıyor üretimleri...
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2014, 23:49:49 »
Bende keyifle ve de gururla izledim. Yıllar önce böyle prosesleri, yabancı vıdeolarda izler, ağzı açık seyir ederdik. Hayal Ettiklerimiz Gercek Oluyor :) Firmayı tebrik ederim.
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2014, 23:53:28 »
sarsılmaz son zamanlarda reklama başladı önceden hiç yaban tv de reklamını görmezdik en çok merak ettiğim namlu içini nasıl oydukları idi onuda göstermedi
kendilerine başarılar dilerim
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2014, 00:24:18 »
vallahi ne olursa olsun ben sarsılmazın hiç bir ürününü estetik bulmuyorum..sağlam olabilir imalatta her türlü teknoloji olabilir ancak çok sıradan geliyor bana...bir akus akdaş büyük huğlu yanında sönük kalıyor üretimleri...
polat bey önce kalite sonre estetik diyorlar benim sarsılmaz pozede 18.90 namlu iç çapı ve 3575 gr ağılığında :) oldukça ilginç buldum
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 12 Ağustos 2014, 00:27:04 »
Bu programı tv de 2 sefer tesadüfen gördüm ama tamamını izleyemedim. Çeliklerin dövme olduğunu duydum ama namlu için de dövme dediğini duymadım. Belki dikkatimden kaçmıştır. Evet, insan hem hayran oluyor, hem gururlanıyor. Aynından o kadar çok parçayı görünce şunlardan bir takım da bana yollasalar eksikliğini bile hissetmezler diye de düşündüm :) Hepsi güzel ama esas bunlar müşterinin eline geçtikten sonra kendini gösterir. İnşallah dört dörtlük yapmışlardır hepsini.

Merhaba volkan bey

ilk videonun 10. dakikasından sonra paradox namlularda soğuk dövme işleminin yapıldığını

ve yurt dışına ihrac ettiklerini belirtiyorlar. Bu videoların öncesindeki videolarda var. İlginç ve

iddalı görüşleri var. Dünya markasına kafa tutmaları, benardelliyi üretmeleri ve soğuk dövme

makinası ile ilk oldukları.Merkel gibi firmalarda gördüğümüz işlemde genelde yivlilere yapıyorlar diye

biliyorum ama spor veya av tüfeklerinde durum nasıl merak konusu 512 modelinde iddalılar.

Sentetik modelini yarınki düzce seyahatimde uğrayıp inceleyeceğim. Bakalım Polat beyin dediği gibi

kaba sabamı yoksa hissedilen bir iyileşme varmı ?  Merak ediyoruz, saygılar ...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2014, 10:58:42 »
Yerli sanayimizin gelişmesi ve teknolojiyi son noktasına kadar kullanması gurur verici
ancak SARSILMAZ biraz daha müşteri memnuniyeti odaklı çalışssa ve bakım onarım yedek parça temini noktasında daha ekonomik olsa çok daha beğeni ve istek alacak bir marka olur..TEBRİKLER....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2014, 11:09:40 »
Ben çok beğendim arkadaşlar ben stoegerde 2008 de staj yaptım ve makinalara hayran kaldım genel olarak otomasyonlaşma var sentetik pozede hep hayalimde olan bir model ve çok güzel duruyordu gayet hoş olmuş doğrusu bir türk firması bunu yaptıysa helal olsun
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 12 Ağustos 2014, 15:47:19 »
Ben çok beğendim arkadaşlar ben stoegerde 2008 de staj yaptım ve makinalara hayran kaldım genel olarak otomasyonlaşma var sentetik pozede hep hayalimde olan bir model ve çok güzel duruyordu gayet hoş olmuş doğrusu bir türk firması bunu yaptıysa helal olsun
kenan kardeş stoeger in pilastik tetik gurubu kundak dipçik vs hep aynı fabrikadamı üretiliyordu
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 12 Ağustos 2014, 18:17:50 »
dipçiği tetik korkuluğu yansanayi yani dışardan geliyor ama ahşap olanlar el kundağı dipçik fabrikada üretiliyor
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 18:19:35 Gönderen: Kenan ÖZKAN »
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

The following users thanked this post: Arif ORUÇ

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 12 Ağustos 2014, 19:38:34 »
Merhaba arkadaşlar sarsilmaz in ürünleri iyi olabilir ama müşteri hizmetleri çok kötü bir hafta önce bi mail attim sp303 de 5 şok olduğunu fakat yeni cikan larda 3 adet olduğunu bunun nede nini ne gibi farkı olduğunu sordum 1 hafta oldu hala cevap gelmedi ama akus ta ertesi gün arayip bilgi verdiler hatsan ve yildizda aynı hemen döndüler her kesin sarsilmaz dan uzak durmasinin sebebi musteri hizmetlerin in kötü olmasi ve tamirinin çok pahalı olmasi yeni üründe çıkarsa buna çözüm bulmadıği sürece uzak duru r her kez
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 12 Ağustos 2014, 19:55:48 »
Merhaba arkadaşlar sarsilmaz in ürünleri iyi olabilir ama müşteri hizmetleri çok kötü bir hafta önce bi mail attim sp303 de 5 şok olduğunu fakat yeni cikan larda 3 adet olduğunu bunun nede nini ne gibi farkı olduğunu sordum 1 hafta oldu hala cevap gelmedi ama akus ta ertesi gün arayip bilgi verdiler hatsan ve yildizda aynı hemen döndüler her kesin sarsilmaz dan uzak durmasinin sebebi musteri hizmetlerin in kötü olmasi ve tamirinin çok pahalı olmasi yeni üründe çıkarsa buna çözüm bulmadıği sürece uzak duru r her kez

Cumartesi mercanda sarsılmaz bayisinde şok sordum fabrikadan temin edileceğini fakat

fabrikanın tatilde olduğunu 1 hafta sonra açılacağını belirttiler.
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Gökhan AKSOY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 12 Ağustos 2014, 20:23:01 »
Tamam bi hafta sonra bir daha sorariz bu sefer ne olacak mali sattiran güler yüz ve reklam dir inşallah sarsilmaz bunu unutmaz yoksa akus yıldız hatsan ata bunların karşısında tutunamaz
Gökhan AKSOY
1986 KIRSEHİR

salih korkmaz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 18 Ocak 2015, 22:30:57 »
selam !! Sanırım Huğlu kasabasındansınız !!sizin çok methettiğiniz Akus firmasından tüfek aldım ! Webley&scott 2012 yılında fiyatı tam 2.400 Tl Domuz avı yaptık tüfekte Remington 11/0 var domuz çıktı nişan alıp tetiğe bastım sonuç ne biliyormusunuz ? Çıt !!! bu ne demek  ? Tüfek fişek patlatmadı !!!
Fabrikaya gönderdim gelen cevap arada bir patlatmama oluyormuş !! Arkadaşlar kendinizi kandırmayın lütfen. Huğlu kasabası Tüfekte iyi ama genelde tetik tertibatlarında problemler olabiliyor !! 8 yıl sarsılmaz concorde otomatik kullandım ! bir kez dahi fişeği patlamama sorunu ile karşılaşmadım !!! Zaten Fabrikayı tanıtan video her şeyi gözler önüne seriyor. Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın ! Sarsılmazla ortaklığım yok ve av bayisi değilim :)