Gönderen Konu: avda kafa kamerası kullanmak???  (Okunma sayısı 2575 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali TUNCER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
avda kafa kamerası kullanmak???
« : 11 Ağustos 2014, 15:56:02 »
avda başka bir arkadasa el kamerası ile çekip yaptırmak gerçekten zor.bunun için elimdeki dijital fotograf makinemi kafa bandı  ıle kullnmak ve o arkadasımada ezıyet etmek istemiyorum:)
Nikon Coolpix S2700 Dijital Fotoğraf Makinem var ve herhangi bir kafa bandı ile (gopro ...) uyumlu mudur ?yoksa nıkonun kafa bandını bulmak mı zorundayım.nette arıyorum bulamıyorum.bilen yada kullanan abilerimzden yardım bekliyorum.tesekkurler.
1992 AYDIN

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: avda kafa kamerası kullanmak???
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2014, 17:18:30 »
Avda kullacaksanız aksiyon kamerası öneririm.bu cihazın montaj işini halletseniz bile bi kere avda denedikten sonra ikinci kere kullanmaya canınız istemez. Video çözünürlüğü çok düşük olduğu için kuşu yakalayacağını hiç zannetmiyorum ( bende aynı cihazla denediğim için biliyorum). Montaj işini ise kafa bandı ile değilde, herhandi bi şapkanın gölgeligine civata ile monteleyebilirsin. Makinenin altındaki yuvaya uyan bi civata hertürlü işini görür
1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Ali TUNCER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2014, 17:42:40 »
 bu sezon bunu bi şekilde kullanmak zorundayım ne yazıkkı.verdiğiniz bilgi için sagolun:)
1992 AYDIN

Çevrimdışı Fatin ÇATIKKAŞ

• *
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2014, 14:58:26 »
bizim manisa bölgesinde bir abimizin icadı hepimiz o şekilde kullanıyoruz.Herhangi bir digital kameranın tripot yuvasına uygun bir kısa vida ayarlıyosunuz.bir şapkanın siperinin uygun bir yerine bu vidanın geçeceği genişlikte bir delik açıyorsunuz.kamerayı üste yerleştirin ve vida ile alttan sıkın.kullanmadığınız zaman şapkayı ters çevirip makineyi korumaya alıyorsunuz yani makinanın kılıfıda şapka oluyor.çok basit bir montaj.fakat amkinanızın fazla ağır olmaması gerekiyır bendede nikon coolpix 4200 var o şekilde kullanıyorum.çok memnunum.
Fatin ÇATIKKAŞ
1977 MANİSA

Çevrimdışı Ali TUNCER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2014, 19:14:36 »
Fatin abi sana zahmet olmassa ve imkanın varsa bu şapkayı, vidayı yanı sapka üzerindeki sistemin fotosunu atabilir misin bana malum bu işte acemiyim hem görmek hemde yapacak kişiye göstermek açısından istyrumda.tesekkurler
1992 AYDIN

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2014, 19:21:06 »
işe yaramaz gibi geldi bana..tüfeğin üstüne yatınca kafa bi tarafa bakar,namlu bi tarafa..

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2014, 19:37:38 »
Ali bey benimde demek istediğim Fatin beyinkiyle aynı şapkaya montaj olayı. Bu videolar yardımcı olacaktır

1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Fatin ÇATIKKAŞ

• *
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2014, 12:44:34 »
Coşkun kardeşim yayınlamış.çok teşkkür ederim.o kameranın aynısını kullanıyoruz.gerçekten kimseyi dinlemem bence bu imkanlarla elde edeceğin en güzel görüntü kalitesi.sallanma yaşamassın.yalnız önceden bir iki antrenman yap.örneğin sağ tüfek atıyorsan şapkayı çok hafif sola çevir tüfeğe yattığında kamera açısını ona göre ayarlamış olursun
Fatin ÇATIKKAŞ
1977 MANİSA

Çevrimdışı Ali TUNCER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2014, 14:07:27 »
Değerli bilgileriniz için cok sağolun cok faydalı oldu.
1992 AYDIN