Gönderen Konu: YENİ MODEL KASETLİ MANUEL TRAP MAKİNASI  (Okunma sayısı 3468 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emin DİZDAR

• *
YENİ MODEL KASETLİ MANUEL TRAP MAKİNASI
« : 10 Ağustos 2014, 00:58:05 »

SELAM ARKADAŞLAR. BEN UZUN YILLAR BU ATICILIK CAMİASI İÇİNDEYİM .POLİGON KONUSUNDA YAPTIĞIM GÖZLEMLERDE MANUEL TRAP MAKİNASI İMAL EDEN FİRMALAR OTOMATİK MAKİNA İMALATINA YÖNELMİŞLER. DOLAYISIYLE MANUEL MAKİNA KONUSUNDA SIKINTI OLDUĞUNU GÖRDÜM.BU İHTİYACI KARŞILAMAK İÇİN BU İŞE BAŞ KOYDUM.MAKİNA KENDİ TASARIMIM DIR İKİ YIL GARANTİLİDİR.TÜM YEDEK PARÇALARI VE SERVİS GARANTİSİ İLE ARKASINDAYIM.AYRICA OTOMATİK MAKİNA YAPIM AŞAMASINDADIR.MAKİNANIN ÖZELLİKLERİ RESİMLERDEN ANLAŞILACAĞI ÜZERE KASETLİ OLUP KAZA RİSKİ MİNİMUMDUR DETAYLI BİLGİ TELEFON DA VERİLEBİLİR. HAYIRLI  GÜNLER DİLERİM.     

[

Emin DİZDAR
1954 bergama

The following users thanked this post: Gürkan ONAT

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
Ynt: YENİ MODEL KASETLİ MANUEL TRAP MAKİNASI
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2014, 04:30:55 »
Hos bir tasarım olmuş elinize sağlık fiyat aralığı nedir acaba ...
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Emin DİZDAR

• *
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2014, 12:09:26 »
Teşekkürler.Fiyatı tek olarak 3000 tl kdv dahil.Adet sayısına göre fiyat görüşülür.
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2014, 12:27:56 Gönderen: Emin DİZDAR »
Emin DİZDAR
1954 bergama

Çevrimdışı Ertan ARIN

« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2015, 23:46:52 »
Emin bey ,bir Bergamalı olarak gurur duydum yaptığınız makinayla,İzmirde sanıyorum Maksan firması var,profesyonel poligonlar kuruyor,bende uzun yıllardır trap ve skeet atışları yapmak için uğraştım fakat masraflı oluyor,özellikle iyi bir trap veya skeet tüfeği oldukça pahalı(profesyonel anlamda iddaalı şekilde büyük huğlu conquest den başka silah yok) bu tür bir makine tabiiki çok hoş olur av sezonu dışında birkaç arkadaş veya avcılar klübü olarak birleşerek kimseyi üzmeden para toplanıp alınabilecek bir makine,umarım çalışmalarınız daha da ilerler.Urla'dan Bergama'ya selamllar sevgiler.Bergama'ya geldiğimde sizi ziyaret edip eğer varsa broşür,resim almak isterim,zira soran çok oluyor bu makinalardan size yönlendiririm.

Bu arada ben demir tüccarı Ali Küçükkırca'nın kuzeni,Rahmetlik Tornacı Erdoğan Küçükkırca'nın yeğeniyim.istiklal meydanında hala oturulmayan bir evimiz var.

Ertan Arın:0.537.8757584
                [email protected]
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 23:54:50 Gönderen: Ertan ARIN »
Ertan Arın
1968 Urla İZMİR

Çevrimdışı Emin DİZDAR

• *
« Yanıtla #4 : 23 Nisan 2015, 23:48:07 »
Selam Ertan bey .mesajınızı ancak gördüm kusura bakmayın.trap makinası konusunda ilginize teşekkür ederim,atıcılık camiasına gerçekten hizmet etmek istiyorum.yıllardır bu işin içindeyim.makina gerçekten çok sağlamve gerekliperformansa sahip. maksan firması tarafından beğenildi. izmir poligonunda test edildi.atıcılıkta önde gelen isimler tarafından.maksan üretimi bıraktı.üretimi bana devretmeyi teklif etti.fiyatı çok yüksek geldi.isim hakkınıda dahil etti.olmadı.yanlız başarmaya çalışacağım.Ertanbey rahmetlinin yeğeni imişsiniz.çok iyi bir insandı.değerli bir ustaydı.oğluda arkadaşımdır.bergamaya geldiğinizde uğrarsanız sevinirim.makina konusunda detaylı bilgi verebilirim.hayırlı günler dilerim.
Emin DİZDAR
1954 bergama