kralın ve torunun çelik kasalarını tarttık biz bayide..herbiri 3.700 , 3.750 gramdan eksik değil..balyoz taşıyacaksanız alın derim..kralın enjektörleri sağlamdır..çift patlatmada yapmaz..ben 2 yıl önce aldım aliminyum kasasını..2 yıldır boş durmuyor tüfek..yeğenimde şimdi..ona sattım..daha bir sorun çıkarmadı..34gram fişekleri çok sever..özellikle kışın ördek avlarında iyi oluyor..yıldız veya huğlu eagle gibi ağır gramaj fişeklerle tepme yapmaz..30gram ,28gram atıyormuşsunuz hissi verir 34gram fişeklerle...aliminyum kasa deyip geçmeyin..sağlamdır emsallerine göre..kasa aşınma,talaşlanma yapmaz...ben tekrar süper poze alıcak olursam kral alıcam gene..diğer hafif pozeler gibi zannedip,hep 28,30 gram fişeklerle denedim kışın..randıman alamadım sattım ..ama yeğen 34 gram kullandı hep attığı kuşlar pert oluyor..1/3 şok takılı ve 4,5,6 no fişek kullanır..marka seçmez..34gr tüm fişekleri sever..
yazın 28,30gram ne atsanız farketmez zaten..önemli olan kış mevsimindeki performansı...kralın aliminyum kasasını tavsiye ederim..keklik,bıldırcın , üveyik ,ördek her avda yorulmadan taşırsınız..