Gönderen Konu: Yeni Tufek Amak Icin Tavsileriniz  (Okunma sayısı 2325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raşit TEKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yeni Tufek Amak Icin Tavsileriniz
« : 08 Ağustos 2014, 14:01:45 »
Saygilar usta avci abilerim. Site de yeniyim. 30 yasinda bir ogretmenim. Koyde cobanlik yparak buyudugum icin uzun yillardan beri avciliga merak duymaktayim.sertifikami aldiktan sonra dededen kalma cifte ile ava gitmekteydim. Ama kendime yeni bir tufek almaya karar verdim. Dun arstirma yaparken bu siteyi buldum. Siteyi arastirirken anladim ki ben henüz avci olamamisim. O kadar faydali bir site ki emegi gecen herkese teşekkür ederim. Simdi yeni bir tufek almak icin siz degerli ustalarima danisiyorum. Bana omurluk her ava gidebilecek uzak mesafe avlarinda ( kaz ordek gibi ) sorun cikarmayacak bir cifte poze otomatik yada pompali onerebilir misiniz? Saygilarimi sunar simdiden teşekkür ederim.
1984 tekirdag

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Yeni Tufek Amak Icin Tavsileriniz
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2014, 15:56:09 »
bence browning phoneix topcote otomatik bende kullanıyorum  yada daha üstü derseniz a5 serisi tarlaya zarar veren domuzda denedim 300 kg civarı domuzu 9 lu ile vurduğumda 100 metre ancak gidebildi mekelerde ördeklerde kullananlarda memnunlar
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2014, 18:32:49 »
uzak mesafede ördek ve kaz avları için formda en çok STOEGER tüfeklerini tavsiye ediyorlar.....
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Ersin ALTUNTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2014, 20:47:56 »
Abi çifte alacaksan genc huglu derim manyak silah yapıyorlar avrupa ayarinda silah yapiyorlar benim isteklerine uygun silah yapsalardi ah birde cift tetik makarali kayis yapsalar guzel olur ondan dolayı karasizim...
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2014, 20:49:55 Gönderen: Ersin ALTUNBAŞ »
  • Akdaş ak 212
  • Genc huglu
1998 - Bayburt

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2014, 11:04:12 »
Saygilar usta avci abilerim. Site de yeniyim. 30 yasinda bir ogretmenim. Koyde cobanlik yparak buyudugum icin uzun yillardan beri avciliga merak duymaktayim.sertifikami aldiktan sonra dededen kalma cifte ile ava gitmekteydim. Ama kendime yeni bir tufek almaya karar verdim. Dun arstirma yaparken bu siteyi buldum. Siteyi arastirirken anladim ki ben henüz avci olamamisim. O kadar faydali bir site ki emegi gecen herkese teşekkür ederim. Simdi yeni bir tufek almak icin siz degerli ustalarima danisiyorum. Bana omurluk her ava gidebilecek uzak mesafe avlarinda ( kaz ordek gibi ) sorun cikarmayacak bir cifte poze otomatik yada pompali onerebilir misiniz? Saygilarimi sunar simdiden teşekkür ederim.
sımdı eskılerı yad edıceksen raşit akus çifteyi öneririm veya huğlu koop.200 ac otomatik ata neo kinetik poze dersen de yıne akus poze veya akdaş poze derim araştır bak ama ben otomatık aldım ata neo kınetık 71 namlu tam kıyma makınası avda nasıp olmadı alalı 2 hafta oldu ama testlerını yaptım randuman süper tek kelıme ama aynı eskı usul dersen alıp satmıycaksan akus cıftelere bı bak derım bütçe dert dersen de huğlu koop 200 ac bak  ıyı araştırmalar olsun sımdıden sana  kardeş.
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2014, 11:23:12 »
Öncelikle foruma hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Çok genel bir soru sormuşsunuz poze,çifte,otomatik,pompalı ....Anladığım kadarı ile Dede yadigarı çifte
bulunduğunuz bölge itibari ile bıldırcın ve üveyk avlarında işinizi görüyor. Ördek ve Kaz avlarında kullanacak sorunsuz bir
tüfek edinmek istiyorsunuz.Bütçe ile alakalı olarak çok farklı seçenekler olmakla beraber sırasıyla 3A diye tabir ettiğim Ata,Armsan ve Akdaş
yarı otomatikleri öneririm biraz şans işi ama uzun yıllar sorunsuz çalışacak tüfeklerdir işinizi görür..
Rastgele
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

The following users thanked this post: Selim UYGUN

Çevrimdışı Raşit TEKİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2014, 15:53:01 »
Hepinize tesekkur ediyorum. .. sanirim cift namlulu bir poze yada cifte wn mantiklisi olacak....
.
1984 tekirdag

Çevrimdışı Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2014, 18:52:42 »
Sayın meslektaşım.Ben silah alırken; 1-İkinci eli olanı yani sıkıştıgımda hemen paraya çevirebilecegimi. 2-bayide yada ilk gördügümde hoşuma gideni ölçülerime uyanı alırım.Cami ne kadar büyük olsa imam bildigini okur.Çiftelerden;Huglu,Akdaş,Akkar, Aküs ve yıldızdan şaşma.Sürer pozelerden Huglu,Genç Huglu,Yıldız,Akdaş,Akkar Aküs.Ben y.otomatikleri sevmiyorum.Yabancılardan hoşuna gideni ve ölçülerine uyanı al. Bütçene baglı. selam ve sevgiler
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2014, 19:41:35 »
yerlide --- ata, akdaş, akkar, yıldız, akus
ithalde --- beretta, browning,baikal

tavsiyemdir. çift namlu tüfek için.
dahada paranız varsa
tabiki merkel,krieghof, diye gidiyor.

zaten çifte ile avlanıyormuşsunuz. belki elinizdeki
daha iyi bir tüfektir.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Atınç ERGÜREL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 24 Ağustos 2014, 01:06:42 »
Arkadaşım yerli tüfek alacaksan ; Çifte veya S.Poze Huğludan şaşma, otamatik istiyorsan, Stoeger M2000
  • Stoeger m2000 71 namlu
  • Üzümlü Koop.S.poze 71 namlu
  • Huğlu Koop.S.Poze 104/A 76 namlu
  • deutsche kurzhaar DORA
1973 İZMİR