Gönderen Konu: İlan Sitesi Haline mi geliyor?  (Okunma sayısı 1302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Furkan GÜNER

• *
İlan Sitesi Haline mi geliyor?
« : 06 Ağustos 2014, 15:40:02 »
Merhaba arkadaşlar,

Ben avcılığı seven ama balık avı dışında av yapmayan bir arkadaşınızım. Forumu da okul ve tatiller nedeni ile pek sık takip edemiyorum. Ancak her fırsatta mutlaka inceliyorum.

Dışarıdan izlenimim, gün geçtikçe forum ilan sitesi haline geliyor. İlandan başka konu göremez olduk. Eskiden köpekler yarıştırılır, kaliteli üretimler paylaşılırdı ama şimdi sadece ilanlarda görüyoruz köpekleri.

Ben mi abartıyorum acaba? Çünkü kaliteli paylaşımlar azaldı gibi geliyor.

Furkan GÜNER
1993 Ankara

Çevrimdışı Köksal YOLLU

• *
Ynt: İlan Sitesi Haline mi geliyor?
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2014, 16:32:03 »
Bence herşey gayet güzel ve paylaşımlar yerinde. Sadece sizin ilgi duymadığınız bir ilan görürseniz ondan dolayı cazip gelmiyor olabilir.
Mesela benim tüfeğe ihtiyacım olmamasına rağmen, bende ilanları daha çok seviyorum satılan tüfeklere v.s bakmak hoşuma gidiyor aslında onlarda birer paylaşım gibi.

Forumda herşey olmalı bence ve herşey var. Saygılar.  ;) :)
Köksal 1984 ANKARA
A rh (-)

Çevrimdışı Furkan GÜNER

• *
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2014, 16:49:49 »
İlanları filan ben de çok severim, köpek ilanlarına sürekli bakarım ama benim korkum şu; insanlar bu siteye paylaşım için gelsinler ticari kaygılar için değil. Bir çok forumda gördüm ki bir süre sonra iş çığrından çıkıyor ve insanlar sadece ilan vermeye siteye giriyor. Böyle olunca da forumun tadı tuzu kaçıyor. Şuan bu durumda değil elbet. Ben sadece ''acaba'' diyorum, önlem amaçlı.

Belki de bana öyle geldi.
Furkan GÜNER
1993 Ankara

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2014, 00:29:40 »
facebook etkiliyor gibi.... dogru tespit...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2014, 02:37:17 »
Evet doğru tespit insanlar kendilerini facebook da daha iyi ifade ettiklerini düşünüyorlar !!! bu nedenle bireysel paylaşımlar azalınca ilanlar artmış gibi daha çok ön plana çıkmaya başladı :( birde forum da istedikleri gibi yazıp çizemeyen uzaklaşanlar var :(
ancak uzun 15 yıllık internet kullanıcısı olarak facebook unda zamanla yok olacağını biliyorum eskiden yok olanlara örnekler ;
MIRC
Yahoo messenger
v.s
insan olarak tüketme eğilimliyiz Forumumuz şu ana kadar iyi gidiyor ancak bir gün biz de tüketileceğiz :( umarım daha iyileri gelir

facebook etkiliyor gibi.... dogru tespit...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara