Sözde avcılık belgesi harçlarıda bir kereye mahsus belgeyi çıkartırken alınacaktı..
ancak sanki motorlu taşıtlar vergisi öder gibi bizi her yıl avcılk yapıyoruz diye ayrıca vergi mükellefi yaptılar..
av alan avlanma pul parası neyse ama benim bildiği harçlar kanununa göre herhangi bir hizmet için harç bir kez alınır her sene,, her sene bu iş harç olmaktan çıktı avcılık vergisi oldu..
avbis sistemi ile kota uygulaması derken üç gün içerisinde iyi avlakların kotası anında doluyor.. kaçak giden gidiyor denetim ,,kontrol yok bu iş KAOS ORTAMINA sürüklenmek istenerek özel ve paralı avlaklar vasıtası ile rant kapısı oluşturulmak isteniyor...
hele başka bir uygulamayı yürürlüğe koymuşlarki duyunca ŞOK oldum VERGİ BORCU OLANLAR av tüfeği satın alma belgesi ve ruhsatının süresi dolanlarda ruhsat yenileme işlemini yapamayacaklarmış.. TAM KEL ALAKA OLMUŞ..
BU NE DEMEK ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL
oldu olacak vergi borcu olanlar beyaz eşyada alamasın
evlilik işlemleri için nikah cüzdanıda çıkartamasın,,
vergi borcu olanlara pasaport verilmesin,, araç ve ev satın almalarına müsade edilmesin ,, her on yılda bir yenilenecek nüfus cüzdanlarınıda yenilemeyin,, ehliyet alacaklara ehliyet vermeyin,, işyeri açtırmayın,, ticaret yapamasın,, kamu hizmetlerinden faydalandırtmayın,, hastahanelere gidemesin ,,okullara çocuklarını kaydettiremesin.. VS.VS.VS.
BİRAZ AĞIR VE KARA MİZAH OLDU ANCAK daha ağır kelimeler yazacağım terbiyem müsade etmiyor..
OLDU OLACAK BU ÜLKEDE VERGİ BORCU OLANLARA YAŞAM HAKKI YASAKTIR DESİNLER OLSUN BİTSİN....