Gönderen Konu: BILDIRCIN SEZONU ÖNEMLİ..  (Okunma sayısı 12200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: BILDIRCIN SEZONU ÖNEMLİ..
« Yanıtla #25 : 15 Ağustos 2014, 18:42:54 »
Atla gel Ulaş ufak ama bereketli bir kaç kümes var 1 saat gezeriz 3 5 kuşa tüfek atarsın.Kısa ve zevkli av oluyor.Ayrıyeten bu sene mısırdan ziyade ayçiçeği çok ekilmiş üveykten iyi haberler var.
valla abı sen bı ıstıhbarat yapıcam zaten gelıyım bı ılk defa memleketımde av yapıyım hep gurbet elde av yaptık kendı toprağımda tüfek atıyım benım derdım kopek bı gorsun bıde kac sezondur bıldırcın yemedim bıldırcın yemek nıyet ama gelıcem elı kulağında haberlesırız yıne abı :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Veli YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2014, 21:20:50 »
haklısında abi ben illede stogerm3000 demiyorum ağırlık estetik falan önemli degil yıkıcılık önemli 5 şok taktınmı 25metrede indircen bıldırcını taktınmı 1.2 şoku gök katındaki iriördeği ben bunu arıyorum ayrıca herzaman kapımız acık bir yur gel göc gelmeye başladımı ben adaya giderim arı oğulu gb olur bıldırcın maşşallllllllllllllah
1987 muğla/dalaman

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 16 Ağustos 2014, 08:44:09 »
haklısında abi ben illede stogerm3000 demiyorum ağırlık estetik falan önemli degil yıkıcılık önemli 5 şok taktınmı 25metrede indircen bıldırcını taktınmı 1.2 şoku gök katındaki iriördeği ben bunu arıyorum ayrıca herzaman kapımız acık bir yur gel göc gelmeye başladımı ben adaya giderim arı oğulu gb olur bıldırcın maşşallllllllllllllah
allah razı olsun valla gelırız kapını çalarız kısmet olursa benım derdım bıldırcın yemek degıl kopek beslıyorum hayvan bı tane bıldırcın gormedı tum derdım sıkıntım o av bulamıyoruz hayvandana yazık ondan dolayı av ıcın dışarılara kaçıyorum böyle :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Veli YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2014, 11:03:17 »
ok abi bendede ingiliz var cullukta bıldırcın ve keklik te dehşet maşşallllllllllllllah hele bide istediğim gb bir tüfek alırsam bulabilirsem tam olucak inşallah saygılar
1987 muğla/dalaman

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 18 Ağustos 2014, 08:35:57 »
inşallah veli iyi karar ver etki altında kalma ama ona dıkkat et sen kafandakine odaklan etkı altında kalırsan kafan karışır pısman olabılırsın sen hangısınde karar kıldıysan onu al derım .
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Veli YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 18 Ağustos 2014, 09:50:47 »
teşekkürler abi kararımı verdim stogerm3000 sentetik modelini alıcak hayırlısı inşallah selamlar
1987 muğla/dalaman

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 19 Ağustos 2014, 10:35:56 »
HASAN ılk defa Antalyalı bırısınden bıldırcın var dedıgını duydum açıkçası ben yaklaşık 3.5 yıldır antalyadayım doğru duzgun bıldırcın ne gordum ne vurdum ne de yedım allaa sen oyle deyınce kendımce şüpheye dustum sımdı eger bıldırcın vurursan koyda barı resmını goruyum kardesım yanlış anlama ama gerçekten allahın belası teyıpcıler yüzünden bıldırcın gormedım bu memlekette
evet antalyada az da olsa bıldırcın var ama yerini zamanını bilmek gerek fotoğrafa gerek yok bir gün gideriz arazide görürsünüz bıldırcınları...
Renc RECARO
1981 ANTALYA

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 19 Ağustos 2014, 15:00:59 »
evet antalyada az da olsa bıldırcın var ama yerini zamanını bilmek gerek fotoğrafa gerek yok bir gün gideriz arazide görürsünüz bıldırcınları...
eyvallah kardesım vallla vurmayım ben sadece gorsemde yeter bana ınan uzuluyorum cunku bı memleketın kendı yerlı hayvanı olması lazım göç her zaman var kalıcı olana ıhtıyac var sureklılık ıcın ama ben dıyorum yaa ınan gormedım yaa bıldırcın ıcın gereklı butun hersey olmasına rağmen ama gel gelelim yok allah ızın verırse bı gun gıdelım :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 20 Ağustos 2014, 11:59:05 »
eyvallah kardesım vallla vurmayım ben sadece gorsemde yeter bana ınan uzuluyorum cunku bı memleketın kendı yerlı hayvanı olması lazım göç her zaman var kalıcı olana ıhtıyac var sureklılık ıcın ama ben dıyorum yaa ınan gormedım yaa bıldırcın ıcın gereklı butun hersey olmasına rağmen ama gel gelelim yok allah ızın verırse bı gun gıdelım :)
ilk 2 hafta bıldırcını bulursak bulduk yoksa göçü bekleyip şansımızı zorlamamız gerek ama yinede isterseniz gideriz
Renc RECARO
1981 ANTALYA

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 20 Ağustos 2014, 13:16:45 »
ilk 2 hafta bıldırcını bulursak bulduk yoksa göçü bekleyip şansımızı zorlamamız gerek ama yinede isterseniz gideriz
aynen kardesım sen yerlısı olduğundan meraların az cok kusun nerde calısıcagını bılıyosun bende allah ızın verırse yarın cankırıya bıldırcına gıdıyorum dönüşte 2 .hafta gidelim allah kısmet ederse 31 ağustostan sonrakı hafta uyarsa aksılık çıkmazsa neden olmasın kameraya cekıcem zaten bıldırcını goruyum vurmuycam ızlıycem :) antalyada
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 03 Eylül 2014, 16:17:04 »
hasan görüşemedik ne var ne yok Antalya çevresinde bıldırcının durumu? varmı bi hareket.
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Ali CENGİZ 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 04 Eylül 2014, 08:05:55 »
tık yok

Çevrimdışı Veli YILMAZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 15 Eylül 2014, 16:37:09 »
yıkılıyoooooo abi bıldırcın adım attıgın yerden kalıyor  bu sene daha bir başka hem
1987 muğla/dalaman

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 16 Eylül 2014, 09:38:53 »
yıkılıyoooooo abi bıldırcın adım attıgın yerden kalıyor  bu sene daha bir başka hem
velı bızı zorla getırtcen sımdı oraya kafayı kırmak uzereyım zaten yok arkadaş yok tık yok bıldırcın :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 16 Eylül 2014, 10:36:52 »
ilk hafta ilk gün güzeldi ikinci gün zayıftı sonrasında zaten gitmedim bile ava çünkü boşuna zaman kaybı
Renc RECARO
1981 ANTALYA