Ben Urladayım,o kadar rahatki bu hayvan ne köpekten ne insandan korkuyor taş atmazsan eğer trene bakar gibi bakıyor,evden çıkıyorum tam 5 dakika sonra(motorla)yanlarındayım otur seyret o kadar çok yavrulu varki,Mübarek Ramazan da hiç atmadım ,hatta birgün Ramazan'ın ilk günleriydi sabah satt 04.00 gibi dağ ile ova arasında asfalttayım 6 tane domuz bana bakıyorlar tüfeği yüzüme aldım mesafe 50 metre kadar ,Rc var şavrotin konti garanti vururum ama bir güç tetiği düşürmemi engelledi,oradan ayrıldım o gün mübalasız yavrularda dahil 20-25 domuz gördüm bir gecede bu kadar domuz görmek rekor bence,burada ekili tarla yok ama yukarıda Boz avlu denen yerde hem yulaf,ekin ve bostan var sürekli tüple patlama yapılsada ne bağ kalıyor ne bostan ne ekin,en önemlisi gece yarısı hızla giden araçların çarpmasıyla oluşan kazalar,domuz ölüyor ama ne tampon kalıyor ne şase,ya ölümlü kazalar ,Allah korusun ama popülasyon had safhada olmadık yerde karşıma çıkıyorlar,çoğu yavrulu zaten annelere ve yavrulara atmak etik değil tek erkekler hedefimiz fakat anlamadığım konu tek gezen hiç yok nedense,hep sürü, erkek ve dişiyi ayırmak gece kolay değil,herkese kazasız belasız(domuz)rasgelsin.
Urla'dan sevgiler