Şok gönderdiğim arkadaşların iyi niyetinden şüphe duymaya başladım( Hüseyin ÜSTÜN BEY ve Raha BOLAT BEY'i tenzih ederim .) ille de bir nesnenin değerli olması için ücret ödemek mi gerekir . Ücretiyle edinilsey di bence çoktan denemeler yapılmış iyi veya kötü bütün yönleri ortalığa atılmış olurdu.Kişi kendinden bilir işi bir malzemeyi veya ürünü denemesini yapmadan kalite standartları oluşmadan göndermem. Belki de arkadaşlar deneme tahtası olarak mı değerlendir di kendilerini ? Anlayamadığım konu bu ...
Bakın bur da benim ( benim diye başlayan cümleler kurmadan nefret ederim ) paylaştığım bütün rakamlar,değerler, ölçülerin hepsi baya uzun bir araştırmadan sonra elde edilen değerlerdir.Kimsenin canına ve malına bir kastımız yok. Gayet bilimsel veriler doğrultusunda işlem yapıyoruz. kullanılan malzemenin inernet ortamında bir sürü test değerleri var ama bunlar benim için muteber değildir. kopma,basınç,ısı, vs bir şokun maruz kaldığı bütün koşullar test edilmiş ve denenmiştir.İçiniz rahat olsun ...
Saygılarımla