Gönderen Konu: Briley şoklar  (Okunma sayısı 4992 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Peker TANER

• *
Briley şoklar
« : 28 Temmuz 2014, 14:25:27 »
avcı dostlar öncelikle bayramınız kutlu olsun dünyanın en iyi şok üreticilerinden Briley'in av türleri için özel olarak ürettiği şokları aşağıda listeledim ülkemizde yapabildiğimiz avları (üveyik bıldırcın keklik çulluk ve ördek)  düşününce ve alabileceğimiz şok sayısını 3 e indirince hangilerini almak mantıklı olur birlikte karar verelim.

listelediğim bu ürünlerin dışında briley'in 1-5 numaralar arası ported ve extended ürünleride mevcut

Peker TANER
1983 İZMİR KINIK

Çevrimdışı Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Briley şoklar
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2014, 14:37:10 »
3 4 5 no her ava yeter bizim ulkede. Bende briley kullanıyorumggüzel soklardir tüm şoklar hakkini verir. Resimdeki şoklar da numaralı şoklar
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2014, 14:42:58 Gönderen: Çağrı ECE »
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2014, 16:07:26 »
3 4 5 no her ava yeter bizim ulkede. Bende briley kullanıyorumggüzel soklardir tüm şoklar hakkini verir. Resimdeki şoklar da numaralı şoklar
çağrı bey ben nasıl temin edebilirim bu sokları ... bu şok dişlerinin  altta olanlarından lazım  varmıdır türkiyede temin edebileceğimiz yer
  • dede yadigarı huğlu kop 16 cal tek kırma
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
  • Fabarm l4s grey hunter 71 namlu
1989 mersin (mut)
İstanbul

Çevrimdışı Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2014, 17:25:05 »
çağrı bey ben nasıl temin edebilirim bu sokları ... bu şok dişlerinin  altta olanlarından lazım  varmıdır türkiyede temin edebileceğimiz yer
dişi altta olandan Türkiye de yok yurtdisinda gidip gelen tanidik varsa kolay
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2014, 20:41:29 »
dişi altta olandan Türkiye de yok yurtdisinda gidip gelen tanidik varsa kolay
babamın fransada  amca oğlsu var  olmadı ona söyleyim ama o da seneye gelecekmiş  fişek getirtmek için sordugumda seneye gelecem demişşti  .. bende baş belası yıldız için alacaktım zati ;D ;D
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul

Çevrimdışı Ersin BAHAR

• *
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2014, 22:54:15 »
Adaşım ve hemşerim. Eğer diğer konuda bahsettiğin yıldız için getirteceksen bu şokları, tüfeğin namlusunu kontrol ettirmeden sakın getirtme. Çünkü pahalı malzemeler. Birde yıldızın alttan dişli şokları çoğu tüfeğe uymaz, ilerde başka bir tüfek alacak olursan muhtemelen elinde kalır şoklar. Ben Beretta A300 için Almanya'dan bir arkadaşa rica etmiştim, iki adet şoku paketlerinden çıkarıp postayla gönderdi ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Ersin BAHAR
1983 mersin

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2014, 21:27:00 »
Adaşım ve hemşerim. Eğer diğer konuda bahsettiğin yıldız için getirteceksen bu şokları, tüfeğin namlusunu kontrol ettirmeden sakın getirtme. Çünkü pahalı malzemeler. Birde yıldızın alttan dişli şokları çoğu tüfeğe uymaz, ilerde başka bir tüfek alacak olursan muhtemelen elinde kalır şoklar. Ben Beretta A300 için Almanya'dan bir arkadaşa rica etmiştim, iki adet şoku paketlerinden çıkarıp postayla gönderdi ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.
ersin abim zaten bayramdan sonra gönderecem tüfek aynı şekilde olursa gerekli yerlere başvuruyu yapacam  mesleğe başlayıncada alacam bir avrupa süperpoze  gözüm arkada kalmasın  ;D ;D ;D bu arada abim mersinin neresinden
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2014, 21:33:57 »
ersin abim zaten bayramdan sonra gönderecem tüfek aynı şekilde olursa gerekli yerlere başvuruyu yapacam  mesleğe başlayıncada alacam bir avrupa süperpoze  gözüm arkada kalmasın  ;D ;D ;D bu arada abim mersinin neresinden

Avrupaya gerek yok Ersin al bi 103C , 103CE , 103D , 103DE , 103FE , Büyük Huğlu Concuest sökülür tetik tertibatlı enjektörlü,yada bir Genç Huğlu Enjektörlü , akkar , akdaş , akus , fias cesa hepsini geçtim aliminyum kasa enjektörlü bir Kral al arkana bakmadan yıllarca av yaptırır arıza yapmadan , şişeleride moleküllerine ayırır saydığım silahların hepsi 60,70,80,90 adım mesafelerden..şoku ayrı yöne namlusu ayrı yöne bakmayan,boyası akmayan silahlardır hepsi..sen yinede şoklar merkezdemi bak yine alırken..dıştan anlayamazsan bile parmağını sok namlu ağzından eger şokun oturduğu yerde namlunun bir tarafına parmağın takılıyor bir tarafına takılmadan dümdüz geçiyorsa o şoklar namlunun tam merkezinde değildir..namlunun dört bir tarafınada parmağın hafif sürtücek şoktan sonra..o çıkıntıyı hissedeceksin.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, 21:36:02 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2014, 21:41:41 »
Avrupaya gerek yok Ersin al bi 103C , 103CE , 103D , 103DE , 103FE , Büyük Huğlu Concuest sökülür tetik tertibatlı enjektörlü,yada bir Genç Huğlu Enjektörlü , akkar , akdaş , akus , fias cesa hepsini geçtim aliminyum kasa enjektörlü bir Kral al arkana bakmadan yıllarca av yaptırır arıza yapmadan , şişeleride moleküllerine ayırır saydığım silahların hepsi 60,70,80,90 adım mesafelerden..şoku ayrı yöne namlusu ayrı yöne bakmayan,boyası akmayan silahlardır hepsi..sen yinede şoklar merkezdemi bak yine alırken..dıştan anlayamazsan bile parmağını sok namlu ağzından eger şokun oturduğu yerde namlunun bir tarafına parmağın takılıyor bir tarafına takılmadan dümdüz geçiyorsa o şoklar namlunun tam merkezinde değildir..namlunun dört bir tarafınada parmağın hafif sürtücek şoktan sonra..o çıkıntıyı hissedeceksin.
şahin abi zar zor biriktirmiştm zati parayı eger mesleğe başlarsam avrupa alacam inş yerliden çok dilim yandı .... büyük huğluyu gördüm bir abide vardı çift patlatıyordu ... belki yerliden akdaş alabilirim ama öncelik avrupa
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2014, 21:46:49 »
şahin abi zar zor biriktirmiştm zati parayı eger mesleğe başlarsam avrupa alacam inş yerliden çok dilim yandı .... büyük huğluyu gördüm bir abide vardı çift patlatıyordu ... belki yerliden akdaş alabilirim ama öncelik avrupa

anladım..Avrupa en güzeli..ama sezon yaklaştı ikinci el temiz sağlam bir tüfekde alabilirsin en azından Avrupa Tüfek alıncaya kadar..o para hiçbir zaman birikmiyor hep öyle diyoruzda..zaman alıyor epeyce bi..uğraşma o yıldızla..adamın canını sıkmaktan başka işleri yok.. tek bir silahın varsa bir avcı için çok zor bir durum..

biraz empati yapınca çektiğin sıkıntıları anlamak hiçde zor değil.

Çevrimdışı Ersin ŞİMŞEK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 29 Temmuz 2014, 21:54:42 »
anladım..Avrupa en güzeli..ama sezon yaklaştı ikinci el temiz sağlam bir tüfekde alabilirsin en azından Avrupa Tüfek alıncaya kadar..o para hiçbir zaman birikmiyor hep öyle diyoruzda..zaman alıyor epeyce bi..uğraşma o yıldızla..adamın canını sıkmaktan başka işleri yok.. tek bir silahın varsa bir avcı için çok zor bir durum..

biraz empati yapınca çektiğin sıkıntıları anlamak hiçde zor değil.
abi 3 tane tüfeğim var  işte diğeride forever o da aynı sıkıntılı  fişek sıkıştırıyor .... en son dededen kalma huğlu kop tek kırma var  böyle giderse onla avlanacam .... bende şans yok bu yerlilerden yana  kendimi deneme tahtası gibi hissediyorum  az biraz para biriktirip paramız ülkemixde kalsın dedikçe bize defolu bozuk arızalı tüfekleri denettirip duruyorlar
  • akdaş 312 se 71 namlu
  • Girsan mc28 sa 9*19
1989 mersin (mut)
İstanbul