Gönderen Konu: FİAS CESA'YI NASIL BİLİRSİNİZ??  (Okunma sayısı 3000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali TUNCER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
FİAS CESA'YI NASIL BİLİRSİNİZ??
« : 25 Temmuz 2014, 19:32:07 »
maddi durumum çok olmadığı için fias cesa almak istiyorum.araştırdım ve cesanın iyi olduğunu düşündüm.bir de usta abilerimden ve kullananlardan duymak istedim.Bir de cesa poze 66 mı yoksa 71 mi almalıyım.bıldırcın çulluk keklik ve ördek yapcam.cogunlukla keklik ve tavsan avı yapıcam.bir de cesa poze hangi avda hangi fişeği sever.yorumlarınız için şimdiden teşekkurler.
1992 AYDIN

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
Ynt: FİAS CESA'YI NASIL BİLİRSİNİZ??
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2014, 19:40:58 »
pozede 71 namlu tavsiye ederim kesinlikle..71 namlu modellerinin hepsi mobil şoklu sanırım Fias Cesa süper pozelerin .. uygun şok kombinasyonlarıyla her avda kullanılabilir..bende 4 adet tüfek var 5. bir tüfek alsaydım kesinlikle Cesa olurdu..sağlam,kaliteli işçilik,ahşap kalitesi ve kullanıcılardan duyduğuma göre çok etkili bir saçması var..

71 namlu alırsanız 5 şok veya 4 no şokla yakın ve ani kalkan avlarda bıldırcın,çulluk gibi güzel avlar yaparsınız ..ama 66 namlu alırsanız ful şokda taksanız 25,30 metreden sonraki avlarda randıman alamazsınız penetrasyon zayıf ve yıkmıyor...her avı yapıcaksanız ,buna keklik,ördek,tavşanda dahil kesinlikle 71 namlu..

Fiyatının normal olması daha pahalıya satılan yerli pozelerden kalitesiz olduğu anlamına gelmez..sadece enjektör yok..oda olmasın varsında..tavsiyede etmem zaten...görüyoruz 1500 , 2000 tl arası satılan tüfekleri.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 19:44:45 Gönderen: Şahin BİTEN »

Çevrimdışı Ali TUNCER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2014, 20:00:16 »
verdiğin bilgiler için çok sağol şahin abi. 71 namlu alcam gibi görünüyo allahın izniyle. fişekleri hakkında bi bilgin var mı malum önümzde bıldırcın var 28 gr 11 no atmayı düşünüyorum. cesa nın sevdiği fişek hakkında bilgin varsa cok iyi olur 
1992 AYDIN

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2014, 20:10:17 »
verdiğin bilgiler için çok sağol şahin abi. 71 namlu alcam gibi görünüyo allahın izniyle. fişekleri hakkında bi bilgin var mı malum önümzde bıldırcın var 28 gr 11 no atmayı düşünüyorum. cesa nın sevdiği fişek hakkında bilgin varsa cok iyi olur

Cesa kullanmadım sevdiği fişekleri bilemem o yüzden..aynı marka aynı silah olsa bile birisinin sevdiği fişeği bir diğeri sevmeyebilir..71 namlu olduktan sonra alt göz 5 şok üst göz 4 numara şok takıp 30gr ya da 28 gr bior tapa fişek kullanabilirsin..9 numara en idealidir..10,11 numara saçma kullandığın zaman kuşa çok saçma isabet ediyor,biraz hırpalıyor kuşu..9 numara iyidir..

Çevrimdışı Salih ASLANTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2014, 12:22:51 »
tereddütsüz alabilirsin 30gr rc bior tapa (benim deneyimlerimde)7-8 numara en iyi sonuç aldığım fişek.bende sizin gibi hesaplı olması açısından araştırma yaptığımda çiftsan bakmıştım.tüm yorumlar ve deneyim tecrübeleri iyi olduğunu söylerken tek tetik yok ve biraz daha ağır ve işciliği kaba gelmişti.cesada bu yazdığım kötü yönlerin hiçbirini görmedim.
1973 ödemiş
Cesa poze
Akdaş ak212 otm.

Çevrimdışı Ali TUNCER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2014, 13:50:05 »
yorumlarınız için çok tesekkur ederim.bayramdan sonra cesa 71 namlumu alacağım. inş kazasız belasız kullanmak nasip olur.
1992 AYDIN

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2014, 15:57:13 »
hiç teretdüt etmene gerek yok 71 namlu  fias cesayı al benim içinm tek eksiği ejektör özelliğiinin olmaması
1985
BURSA