Gönderen Konu: HUĞLU 401 KİNETİC  (Okunma sayısı 37189 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HUĞLU 401 KİNETİC
« Yanıtla #75 : 25 Temmuz 2014, 15:53:46 »
Erol bey aynen öyle çekeceğimiz varmış..insanın hevesini kırıyorlar tüfekten soğutuyorlar aldıkları para nekadar helal gözden geçirmeleri lazım..ağızlarını açtılarmı gururdan kibirden yanlarına yaklaşılmıyor yukarıdaki firma adına yazılanlardanda anlayacağınız gibi.....Daha imkan bulup deneyemedim fabrikadan gelen tüfeğimi...inşallah sorun çıkmazda,bunlarla tekrar uğraşmam.İnşallah sizde hiç uğraşmazsınız sorun çıkmaz...
1990 istanbul

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #76 : 25 Temmuz 2014, 16:29:46 »
Şu sıralar bi yarıoto almanın arifesindeyim.yerli malı olarak elbette huğluda seçeneklerimin arasındaydı ama şu saatten sonra yol kenarında bulsam dönüp bakmam
1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #77 : 25 Temmuz 2014, 17:43:02 »
 Mustafa bey umarım sorun çözülmüştür ve ağız tadıyla kullanırsınız. Çoşkun bey bizim sorunumuz kinetikle aynı markanıın gazlı modelleri gayet iyi olabilir. Kullanmadığım için yorum yapamam. Ancak hatsandan, atadan, akdaşdan şaşmayın derim.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 17:45:08 Gönderen: Erol KABA »
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #78 : 02 Ağustos 2014, 04:02:36 »
Erol bey malesef yine hayal kırıklığına uğradım.yukarıdaki videoda evet sorunsuz çalışiyor.aynı onun gibi farklı fiseklerle dnedim.ilk 32 gram jet attım sorunsuz attı hepsini ard arda..sonra 24 gram yavaşcalar skeet fişeği attım birtane boşkovan dahi çıkarmadı...sonra 3 adet 34 gram tv ve bugatti attım. Birlikte.ilk fişek ev di.onu çıkarmadı sonraki 4 unu attı...sonra 30 gram tek kurşun attim 3 adet.yine ilkini çıkarmadı kalan ikisini attı...sonra yine yağ attim 24 gram yine tek tek elimle çıkarttım boş kovanlari.....Yani şimdi siz söyleyin değerli büyüklerim ne yapayım ben.o fabrikadan kimseyle muhatap olmak istemiyorum...öylesine soguttularki kendilerinden.....hicde reklam yapmasınlar yukarıdaki videoyla anladimki kinetik tufekte 32 nin altını kesinlikle kullanmicak sn.....bana deselerki 32 den aşağı sorun olur.amenna dicem...son sözüm biz aldık yanıldık kimse bizim düştüğümüz duruma düşmesin.bırakin huğlu 401 kinetic modelini kesinliklede huğlu firmasını kimseye tavsiye etmiyorum satış sorumlularinin ve burada yazıp duran sözde sorumlu kisinin tutumundan dolayı....bu firmadan kimse de bana bir açıklama yapmasın...saygılarımla değerli büyüklerim ve kardeşlerim..
1990 istanbul

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #79 : 02 Ağustos 2014, 09:33:11 »
EMİN BEY..... iyi güzelde  KOOPARATİF NEREDE KALDI....   bir firma adına, firma yetkilisiyim diye ve firmanın amblemi ile ne oldugu belirsiz biri yazılar yazıyor........... birtane huglu kooparatifi yetkilisinden tek bir açıklama yok......  ??? ??? ???   

Hüseyin bey merhaba
Konuyu takip edemedim yazinida bugün fark ettim
Pazartesi ilgili kişiler ile görüşerek konunun takipçisi olucam
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

The following users thanked this post: Abdurrahman ERSÖZ

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #80 : 02 Ağustos 2014, 09:33:49 »
Mustafa bey merhaba

Yaf ürünlerinin çoğu 18.30mm tapa ile mevcut barutta düşük basınçlarda çalışır. Jet genelde 18.44 tapa ile biraz daha yüksek bazînçlar üretir. 24 gram rc,bp,lambro,sterling,züber gibi yerli ve yabancı fişeklerde çalışabilir. Namlu iç çapını ölçtürürseniz, belki sorunu halledersiniz. Dediklerimde halen çalışmazsa 28 gramlarında ( stoeger,ata neo falan 28 le çalışır diyor, tabi 24 le çalışanlarıda arkadaşlarımızda yok değil ) çalışması kesin olması lazım. Sonuç alınmazsa bence tekrar göndermek gerekir. Not : huğlu tüfeğim ve alakam yok belki yazdıklarım çözüm olur diye paylaşayım dedim. Saygılar,selamlar...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #81 : 03 Ağustos 2014, 13:11:20 »
Huğlu av tüfekleri kooperatifinde çalışan kişilerin yazılanlardaki kadar anlayışsız olduğunu düşünmüyorum.Huğlu ile tüfek sahipleri arasında bi yanlış anlaşılmanın olduğu kanısımdayım.taraflar doğru iletişim kurduklarında sorun muhakkak çözülür.
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #82 : 03 Ağustos 2014, 19:50:58 »
Erol bey malesef yine hayal kırıklığına uğradım.yukarıdaki videoda evet sorunsuz çalışiyor.aynı onun gibi farklı fiseklerle dnedim.ilk 32 gram jet attım sorunsuz attı hepsini ard arda..sonra 24 gram yavaşcalar skeet fişeği attım birtane boşkovan dahi çıkarmadı...sonra 3 adet 34 gram tv ve bugatti attım. Birlikte.ilk fişek ev di.onu çıkarmadı sonraki 4 unu attı...sonra 30 gram tek kurşun attim 3 adet.yine ilkini çıkarmadı kalan ikisini attı...sonra yine yağ attim 24 gram yine tek tek elimle çıkarttım boş kovanlari.....Yani şimdi siz söyleyin değerli büyüklerim ne yapayım ben.o fabrikadan kimseyle muhatap olmak istemiyorum...öylesine soguttularki kendilerinden.....hicde reklam yapmasınlar yukarıdaki videoyla anladimki kinetik tufekte 32 nin altını kesinlikle kullanmicak sn.....bana deselerki 32 den aşağı sorun olur.amenna dicem...son sözüm biz aldık yanıldık kimse bizim düştüğümüz duruma düşmesin.bırakin huğlu 401 kinetic modelini kesinliklede huğlu firmasını kimseye tavsiye etmiyorum satış sorumlularinin ve burada yazıp duran sözde sorumlu kisinin tutumundan dolayı....bu firmadan kimse de bana bir açıklama yapmasın...saygılarımla değerli büyüklerim ve kardeşlerim..
  Tekrar geçmiş olsun iadededen başka çözüm kalmıyor malesef ben firmaya mail attım bu konuyla lakalı ilgilensinler firmaya sahip çıksınlar mail mi ulaşmadı yoksa önemsemediler mi yanıt yok hala
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #83 : 08 Ağustos 2014, 22:40:49 »
Erol bey tesekur ediyorum ilgilendiğiniz için...bırakın dönüş yapmasınlar mail e...ben onların hiçbiriyle muhatap dahi olmak istemiyorum bu saatten sonra...tüketici hakem heyetine başvurmaktan başka biryol bırakmadılar bu saatten sonra....
1990 istanbul

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #84 : 08 Ağustos 2014, 22:43:59 »
İnşallah en kısa zamanda işlermden vakit bulup yetkili sorumlu kimse av bayimi firma mi.ikisininde eline ihtarname ulaşacak tir.....
1990 istanbul

Çevrimdışı Hakan KARAŞAHİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #85 : 09 Ağustos 2014, 12:15:00 »
Bu 401 kinetikle ilk sorun yaşayanlardanım sağolsun emin abi yardımcı olduda bir şeyler yaptık.Servise git gel git gel sürekli böyleydi.Sonunda dayanamadım sattım.Eski Huğlu Koop. yerinde yeller esiyor artık... Sorununuz umarım çözülür.
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #86 : 09 Ağustos 2014, 16:26:58 »
Bu 401 kinetikle ilk sorun yaşayanlardanım sağolsun emin abi yardımcı olduda bir şeyler yaptık.Servise git gel git gel sürekli böyleydi.Sonunda dayanamadım sattım.Eski Huğlu Koop. yerinde yeller esiyor artık... Sorununuz umarım çözülür.

Aynen öyle; ''Eski Huğlu Koop. yerinde yeller esiyor artık...''
1980-Antalya

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #87 : 09 Ağustos 2014, 16:37:07 »
Huğlu av tüfekleri kooperatifinde çalışan kişilerin yazılanlardaki kadar anlayışsız olduğunu düşünmüyorum.Huğlu ile tüfek sahipleri arasında bi yanlış anlaşılmanın olduğu kanısımdayım.taraflar doğru iletişim kurduklarında sorun muhakkak çözülür.

Yukarı da yazılanların hepsini de okuduysan, HUĞLU firmasının müşteriyi anlama ya da müşteriye yardımcı olma gibi bir derdinin olmadığını anlarsın İbrahim kardeşim.

Biz kendimizi anlatmak için gerekenleri yaptık.. ''BU YAZDIKLARIM DA BİR YALAN, BİR FAZLA VARSA; OLMAYAN BİR ŞEY ANLATMIŞSAM KONUNUN MUHATAPLARI CEVAP VERSİNLER.. BENİ DÜZELTSİNLER.. NASIL OLSA BURAYI İZLİYORLAR.. YAZILANLARI GÖRÜYORLAR.. İÇLERİNDEN AVLAK FORUMA ÜYE OLANLAR DA VAR..'' diye yazmıştık önceki günlerde.. Fakat hiç kimse ne burada nede özelden muhatap olmadı bizimle.. Bırak yanlış anlamayı.. Bizi yalancılıkla, sahtekarlıkla suçladılar..
1980-Antalya

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #88 : 09 Ağustos 2014, 23:37:15 »
Huseyin abi diline sağlık İBRAHİM ÇAKIR ismindeki sahsa  gereken cevabı vermiş sn...baştan sona diyaloklari okumanızı tavsiye ederim ıbrahim bey birdaha ki yorumunuzdan önce.saygılar
1990 istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #89 : 10 Ağustos 2014, 00:17:19 »
MUSTAFA MESTA Bey ''İBRAHİM ÇAKIR ismindeki şahsa gereken cevabı vermişsin" ifadesini kullanmanızı gerektiren bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.Farkettiyseniz tüfekle ilgili bir yorum yapmadım.Sadece iki tarafın doğru diyalog kurarak sorunu çözebileceğini ifade ettim.Ama siz neye istinaden böyle bir yorum yaptınız anlamış değilim.
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #90 : 10 Ağustos 2014, 01:04:48 »
Ibrahim bey bnim takıldığım nokta.sizin olanları iyi okumadan beyanatta bulunmaniz.okusaniz göreceksiniz ki tüm diyaloklar gerektiği gibi kurulmuş.tabiki yazabilir siniz.fakat inanın gunldir bu mesele ile ilgili çok yorulduk...sizi incittiysem özürdilerim...saygılar
1990 istanbul

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #91 : 10 Ağustos 2014, 01:24:52 »
Mustafa bey konuşmaları büyük oranda okudum.Kimse sizin yaşadıklarınızı yaşamak istemez.
Bu tarz olaylar insanı hakikaten yorar.Bu vakitten sonra bu tüfekleri kullanmazsınız anladığım kadarıyla.
Fakat bence yinede siz fabrikayla son kez iletişime geçin.Para iadesi isteğinizi bir kez daha dile getirin.İstediğiniz sonucu alamazsanız hukuki yollara başvurursunuz.
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #92 : 10 Ağustos 2014, 01:38:27 »
Teknik bölümdeki arkadaş gönderelim deneyin.yine yaparsa o zaman gönderin gereken neyse yapalım demişti..sonbirkez aricam ve soracam bakalım ne olacak sonuç...ona göre bir yol belirleriz artık...tek arzum bu meseleyle daha fazlak kafaminyorulmamasi...
1990 istanbul

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #93 : 18 Ekim 2014, 17:10:50 »
         Arkadaşım Mustafa Mesta tüfeği aldığı fiyattan 250 tl zararla satıp elinden çıkardı. Ben de iki ay önce tüketici heyetine başvurdum. Daha dosyama sıra gelmedi. Sonuna kadar uğraşacağım. Bakalım ne olacak..
1980-Antalya

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #94 : 08 Aralık 2014, 17:49:08 »
Mustafa Bey ne oldu tüfek?
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #95 : 15 Aralık 2014, 17:56:00 »
Erol bey tüfeği satıp elden çıkardım zararına da olsa.Çünkü haddinden fazla yoruldum,tüfek ten ve markadan  soğudum tüm bu olanlardan,firmanın tutumundan sonra ...

Bu sefer çok araştırdım ve ARMSAN IN  A 612 Modelini aldım, 401'i satınca  hamd olsun bir sıkıntı yok ve çok memnunum...

Hüseyin bey ise  fabrikadan geldiği gibi kutusunda tutuyor HUĞLU 401 KİNETİC MODELİNİ, şuan süreç hala devan ediyor.

1990 istanbul

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #96 : 15 Aralık 2014, 20:16:50 »
Biz bu gün fabrikaya gönderdik 2. kez 30 gramla çalışsın başka bir şey istemiyoruz.
  • Charles Daly otomatik,
Düzce  1985

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #97 : 15 Aralık 2014, 23:08:53 »
Merhabalar,ben de gecen hafta kiz gibi 104 -a pozemi tetik yumuşatimasi icin fabrikaya gonderdim 2 gun icinde geldi tetikler yapilmis fakat dipcikteki kabuz kisminda 2 adet ezik olusmus.hemen aradim neren dikkat etmediniz diye.bana kargoda olmustur falan filan dediler halbuki karton kutunun icine köpük korumasiyla koydum kutuda herhangi bir delik yipranma yoktu.tufek sifirdi ve 1997 modeldi cok uzuldum.emanete sahip cikamayan bir firma işte...
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Mustafa MESTA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #98 : 16 Aralık 2014, 11:04:20 »
Biz bu gün fabrikaya gönderdik 2. kez 30 gramla çalışsın başka bir şey istemiyoruz.

Erol bey,Rabbim gücünüzü,sabrınızı artırsın gerçekten.

Umarım tez zamanda sıkıntılarınız giderilir.Ki giderilse bile  şu anki ruh halinizi çok iyi anlıyorum.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 18:14:04 Gönderen: Mustafa MESTA »
1990 istanbul

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #99 : 26 Ocak 2015, 11:22:33 »
     Tüketici heyeti tüfeğin bayiye geri iadesine karar verdi. İnşaallah tüfeği götürüp paramı geri alacağım.
1980-Antalya