Ege bölgesinde de bu işi yapmak lazım.
Sadece Karadeniz' le bu iş olmaz. Yoksa arkadaşlarımızın başlattığı mücadele yerini bulamayacak.
Yerli silah, fişek ve av malzemeleri üreten firmaların desteklerini göremedim. Buradan firmalara seslenmek istiyorum. İhracata güvenip, yerli avcıyı ihmal etmesinler. KESER DÖNER SAP DÖNER, GÜN GELİR HESAP DÖNER. Unutmasınlar.
Kulüpler federasyonlara üye olamk isemiyorlar. Federayonda gerekirse kulüpler dışında, bir arada olamanın formülünü oluştursunlar. Avcıyı bir araya toplasınlar. Ben ferdi olarak fedrasyona üye olabilimiyim. Federasyona ne gibi katkılarım olabilir. Ne gibi etkinliklerin içerisinde rol edinebilrim.
Kurtarın artık bu sektörü iş bilmezlerin, para simsarlarının elinden, toplayın artık avcıları bir araya. Ya bu işe bir düzen getirin yada federasyonun isim başlığından avcılığı çıkarın, sadece atıcılık kalsın. Zira temsil edeceğiniz avcı kalmayacak.
Avcılık sporu şu an kurtlar sofrasına düşmüş durumda. Bizleri parçaldıkca daha rahat sömürüyorlar. Birlik olmazsak garibanın elinden tüfeğini, köpeğini alırlar arkadaşlar. Asla kendi kafalarına göre getirecekleri düzen, mecut düzenden iyi olmayacak, vacıyı zor durumda bırakacaklar kanatindeyim. Çünki ben yapılacaklara teminat olarak, bu güne kadar yapılanları sayarım.
Saygılar.