Tanışık olduğum bi kaç bayiye haber saldım illa sıfır olacak diye bişey yok temiz bir ikinci el bulursam da ruhsatlı olmak şartıyla alabilirim. 104 A nın sıfırları hakkında da bi fiyat alacağım bayilerden. Kral ve Torun markalarına bakış açınız nasıl sizin ? Benim mevcut tüfeğim y.otomatik olduğu için çifte ve pozeler hakkında pek bi bilgim yok teşekkürler.
104A sıfırı 1250,1200 en uygun fiyatta yapsalar yapsalar 1150tl yaparlar..torunda enjektör arızası çok yapıyor..çift patlatma sorunu yaşayanda epey arkadaşım oldu..geçen bayide 71 namlu çelik kasasını gördüm..elime aldım balyoz gibi..elektronik tartı var bayide tarttık 3700 gram...ustayız diye geçiniyorlar işde..yıl olmuş 2014 millet nasıl hafifletiriz tüfeği diye uğraşıyor ,,torunun mağşallahı var ilerleyen zamanlarda 5 kilo yaparlar bu gidişle..hiç pazarda ağız görmemiş adamlar
kral alaşım kasası baya sağlam laçka aşınma,dökülme talaşlanma yapmıyor..çift patlatma olayı yok..enjektör arızasıda yapmıyor..çok kibar ve estetik bir tüfek yüze gelimi şahane..ben aldım bir sezon kullandım hep 30,32gr fişek attım randıman alamadım..sattım..alan arkadaş 34gram kullandı hep attığı kuş çaput..kanat bile çekemiyor..sattığıma pişman bile oldum..aliminyum kasa olduguna bakmayın..yıldız gibi tepme çırpma yapmıyor..konforlu bir tüfek..ve 34gr seviyor..çakma 34gr jk6 RC , 34gr Özkursan , 34gr cheddite jk6 arkadaş bunları kullandı ördek sezonunda..4,5 numarasını çokda şahane avlar yaptı..torundan uzak durun derim..kral alınabilir..
ha 2.el 104A poze bulursanız bin tane krala bedeldir oda ayrı mesele..dededen toruna geçer , ömürlük tüfek...400,500 liraya çok temiz 2.el çiftsanlarda var unutmadan..çiftsan efsane bir tüfek..bizim burda ördekçilerin vazgeçilmezidir..bi alan bida satmaz...71 namlu sarı tetikli modelleri çok tutulur...bence sıfır tüfek almak bu zamanda gereksiz yatırım..eski kalite desen zaten yok..pozede ya da çiftede ne varsa eskilerde var..dediğim gibi çiftsanda bulursunuz nette biraz araştırın bol miktarda var 104A ve çiftsan..kalan paraylada fişek alırsınız bol bol.