Gönderen Konu: DUYDUNUZMU AVBİS AVCILAR DÜŞÜNÜLEREK HAZIRLANMIŞ  (Okunma sayısı 2143 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
Ynt: DUYDUNUZMU AVBİS AVCILAR DÜŞÜNÜLEREK HAZIRLANMIŞ
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2014, 00:55:50 »
güzelmiş..facebooktan paylaşayım hemen.

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2014, 21:46:34 »

hangi avcılar için acaba ?...

sağır/ kör/ lal,..

allah sonumuzu hayreylesin .

saygılarımla.
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 11 Ekim 2014, 00:17:50 »
ALLAH BELASINI VERSİN BU AVBİSİN YA . GECE 12 DE KOTA ALCAZ DIYE BEKLEDİGİM HALDE ALAMADIM . SİSTEM AŞIRI YOĞUN DİYOR SİTEDEN ATTI TEKRAR GİRDİM HEMEN AMA KOTA DOLMUŞ . EKİPTE 4 KİŞİYİZ 2 KİŞİ ALABİLDİ 2 KİŞİ ALAMADI .NOLCAK ŞİMDİ ALAMAYANLARA KUSURA BAKMAYIN BİRADER SİZ GELMEYİN Mİ DİCEZ.GELİN AMA KAÇAK TAKILIP CEZA YİYEBİLİRSİNİZ Mİ DİCEZ.  SİSTEMİNİZE TÜKÜRİİİM SİZİN BEA .
BİDE UTANMADAN AVCILAR DÜŞÜNÜLMÜŞ  . KARGALAR ALTINA ZÇAR BEA BUNA .
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2014, 10:10:20 »
ALLAH BELASINI VERSİN BU AVBİSİN YA . GECE 12 DE KOTA ALCAZ DIYE BEKLEDİGİM HALDE ALAMADIM . SİSTEM AŞIRI YOĞUN DİYOR SİTEDEN ATTI TEKRAR GİRDİM HEMEN AMA KOTA DOLMUŞ . EKİPTE 4 KİŞİYİZ 2 KİŞİ ALABİLDİ 2 KİŞİ ALAMADI .NOLCAK ŞİMDİ ALAMAYANLARA KUSURA BAKMAYIN BİRADER SİZ GELMEYİN Mİ DİCEZ.GELİN AMA KAÇAK TAKILIP CEZA YİYEBİLİRSİNİZ Mİ DİCEZ.  SİSTEMİNİZE TÜKÜRİİİM SİZİN BEA .
BİDE UTANMADAN AVCILAR DÜŞÜNÜLMÜŞ  . KARGALAR ALTINA ZÇAR BEA BUNA .

bunlar daha güzel günler ersin bey,..

tadını çıkarın bu güzelliklerin.

bizde aynı dertten müzdaripiz o yüzdendirki kota ve avbis denen saçmalığa girmiyoruz istemiyoruz bırakın girmeyin türk avcısı akıllıdır limitler dahili yasak olmayan sahada ava devam tedbir al vur kaç taktiği % 90 bunu yapıyormuş,

saygılarımla.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2014, 19:21:55 »

bunlar daha güzel günler ersin bey,..

tadını çıkarın bu güzelliklerin.

bizde aynı dertten müzdaripiz o yüzdendirki kota ve avbis denen saçmalığa girmiyoruz istemiyoruz bırakın girmeyin türk avcısı akıllıdır limitler dahili yasak olmayan sahada ava devam tedbir al vur kaç taktiği % 90 bunu yapıyormuş,

saygılarımla.
Abi tamam girmeyelim de bazi iller var her tarafi genel avlak yada devlet avlagi.yada benim bir ilde avlandigim 3 mera vardi biri yasaklandi diger ikisine kota alamiyoruz.kafana gore bi yerden girip avlancan yasal olan yerde.yada arkadas gece pc basinda kota alcaz die urasioir binlerce arkadas yazik ya a.avcilik ne halie geldi.
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 11 Ekim 2014, 19:48:05 »
Abi tamam girmeyelim de bazi iller var her tarafi genel avlak yada devlet avlagi.yada benim bir ilde avlandigim 3 mera vardi biri yasaklandi diger ikisine kota alamiyoruz.kafana gore bi yerden girip avlancan yasal olan yerde.yada arkadas gece pc basinda kota alcaz die urasioir binlerce arkadas yazik ya a.avcilik ne halie geldi.

sayın ersin bey,

duyarlı insan dürüst insan siz ve sizler gibi bizler bu düzgün ve kurallara uyan kişiliğimizden çekiyoruz,
ikilemleri o yüzden yaşıyoruz ve bu avlak otamında sitede aile bireyleri ile paylaşıyoruz keşke herkes an az sizin kadar duyarlı olsa,

bakınız satılıktüfek mühimmat köpek ilanlarına bir kurşun ne kadar uzağa gider yorum ve okunma sayısına bakınız kahin olmadanda çıplak gözle halimiz ortada.

benim bölgemde 4 devlet avlağı var çamlıyayla ve ilçeleri kekliğe yasahhh, karacaoğlanda 100/150 keklik vardı geçen yıl tahmini onuda ilk günden anasını bellerler sugözü antalyaya komşu bide laraya giriveririz :-X genel avlak bile yok ne b.. yiycez nerede avlanacaz. parası olan dandi özel avlağına çiftlik kekliğine yallah,.... !..
bu iş işdeğil problem büyük.

allah yar ve yardımcımız olsun.

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2014, 19:54:04 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN