Gönderen Konu: Bıldırcın Durumu  (Okunma sayısı 2753 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Furkan DERİN

• *
Bıldırcın Durumu
« : 17 Temmuz 2014, 00:52:14 »
Sn abilerim bu hafta işim gereği trakyaya tura çıktım nereye gitsem kimse konuşşam son 4-5 yıldır ilk kez bu kadar bıldırcın görüyoruz hemde bu mevsimde diyorlar en son bugun çatalcadan bir abimde bunu doğruladı acaba siz değerli abilerimin izlenimleri nedir öğrenmek istedim
  SAYGILARIMLA
Furkan DERİN
1992 istanbul

Çevrimdışı Ercan ÇETİN 39

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Bıldırcın Durumu
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2014, 07:48:46 »
Bıldırcın çok bile olsa bu sene avlamak kolay olmayacak.gezerken görmüşsündür ayçiçeklerinin durumunu.bıldırcın zamanında ayçiçekleri ancak büyümüş olur ve onların arasında vurduğun kuşu bulmak ikramiye kazanmak gibi olucak.bu sene ancak 250-300 dönüm bi arada olan buğday tarlası bulabilirsen avlanacak iş yaparsın gerisi bol bol spor yapmış gibi olucak :)

1982-Lüleburgaz

Çevrimdışı Abdullah ORUÇ

• Müdavim Üyemiz
  • "Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2014, 12:32:34 »
geçen sene hayvanlar duraklamadan geçince pek kimse vuramadı. ee vurulmayınca da bıldırcın üredi.
  • Armsan Phenemo 28" - 21" Barrel
  • BH Best Arms 24" - 22" Barrel
Abdullah ORUC
 1982 BURSA

"Yaradılanı Sev, YARADAN'dan Ötürü"

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2014, 20:43:11 »
Furkan kardeşim bir haftadır ava gidiyorum tek bıldırcın görmedim  ben bu sezon kuş yok galiba rastgele..
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2014, 22:36:59 »
geçen sene hayvanlar duraklamadan geçince pek kimse vuramadı. ee vurulmayınca da bıldırcın üredi.
Bıldırcın ülkemizde vurulmayınca mı ürüyomuş ? Balkanlarda göç yolları üzerindeki teyp avlarından ya da kuzey afrikada sahilde ağlarla yakalanan 1000 lerce bıldırcından haberin var mı senin Abdullah kardeşim ? Şerefsizce katliam yapanlar ayrı konu tabi ama Türkiyedeki avcılık şartlarıyla hiç bir hayvanın nesli tükenmez buna emin ol...

Çevrimdışı Mehmet GENÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 12 Eylül 2014, 10:21:56 »
çok haklı

Bıldırcın ülkemizde vurulmayınca mı ürüyomuş ? Balkanlarda göç yolları üzerindeki teyp avlarından ya da kuzey afrikada sahilde ağlarla yakalanan 1000 lerce bıldırcından haberin var mı senin Abdullah kardeşim ? Şerefsizce katliam yapanlar ayrı konu tabi ama Türkiyedeki avcılık şartlarıyla hiç bir hayvanın nesli tükenmez buna emin ol...
1984 KADIKÖY