Gönderen Konu: Tüfeği Nasıl İade Edebilirim  (Okunma sayısı 14145 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Tüfeği Nasıl İade Edebilirim
« Yanıtla #25 : 30 Temmuz 2014, 17:08:15 »
2010 da efe avdan aldığım  ve değiştirdikleri tüfeğin resmi,  faturasının fotokopisi duruyormuş. seri numarAsı 04 A 6190

huğlu genel olarak iyi tüfekler yapan bir üretici, ancak marka önemsiz yerli tüfekleri alırken büyüteçle milimetrik incelemek lazım.
hele hele internetten görmeden kesinlikle almamak lazım.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2014, 17:15:23 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 31 Temmuz 2014, 12:22:21 »
2010 da efe avdan aldığım  ve değiştirdikleri tüfeğin resmi,  faturasının fotokopisi duruyormuş. seri numarAsı 04 A 6190

huğlu genel olarak iyi tüfekler yapan bir üretici, ancak marka önemsiz yerli tüfekleri alırken büyüteçle milimetrik incelemek lazım.
hele hele internetten görmeden kesinlikle almamak lazım.

savaş abiye katılıyorum sene 2009 yada 2010 olmalı interneten bir otomatik aldım yalnız tüfek uymuyordu ölçüme amcama satım ve oda başkasına sonrasında yani bayide bakıyorsun tabi bazıları el sürdürtmüyor ben buarda baktım bayide olmayanlara bazen internet satışı karlı ama vücut yapısı önemli ve incelemek ele alıpta oda önemli
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2014, 12:25:00 Gönderen: Kenan ÖZKAN »
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Hüseyin BAŞARIR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 09 Ağustos 2014, 16:12:45 »
               Buraya yorum yazan ve yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara teşekür ederim. Tüfek iki haftadır evde. İcra yayı ve icra borusu değişmiş(tamir formuna öyle yazmışlar). Satış temsilcisine göre hiç bir şey değişmemişti, tüfek sapa sağlamdı. Hiç kutudan çıkarmadan koydum bir kenara öylece bekliyor benden ayrılacağı günü.. İade edemezsem satarım ucuza ya da veririm birine.. Ama bundan sonra asla HUĞLU ile işim olmaz. Yolda bulsam almam.. Yapılan muameleyi sizlerde okudunuz buradan.. Benim için HUĞLU, çocukluğumda dinlediğim masallardan ibarettir artık..
1980-Antalya

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 12 Ağustos 2014, 11:32:47 »
gerçekten yaşadığınız hoş bir olay değil inşallah arz etiğiniz gibi iade alırlar saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 25 Kasım 2014, 16:42:10 »
ben de düşük gramaj atmıyor diye göndermiştim piston ve icra yayı değiştirdiler. ilk el attıkları yer orası demekki.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2014, 16:53:44 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 29 Ocak 2015, 16:11:21 »
         Tüketici hakem heyetine dilekçe vermiştim. Çok dosya olduğu için altı ay sonraya sıraya almışlardı. 20 gün tüfeğin iadesine önce karar çıktı. Tüfeği bayiye götürüp paramı ğeri alacağım inşaallah.
1980-Antalya

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 29 Ocak 2015, 19:30:18 »
Bayi inşallah çirkeflik yapmaz. Sonucu çok merak ettim.
1978-İZNİK

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 30 Ocak 2015, 02:07:19 »
kumardan uzak durun
zinadan sakının.
Yerli tufekten KAÇIN.
dilimde tuy bitti.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

The following users thanked this post: Emrah DOĞAN, Muharrem AK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 11 Ekim 2015, 17:57:57 »
      Sonucu burada paylaşmayı unuttuk.. Tüfeği haziranda bayiye geri götürüp parayı aldım. EFE AV yine değişik numaralar yapmaya kalktı ama sökmedi. Yok %18 kdv düşmesi gerekiyormuş. Emniyetten yazı getirmem gerekiyormuş falan... Ama baktı ki belge sağlam. Kaçış yok. Kesti faturayı. Zaten işi daha yokuşa sürcek olsa ben de hiç uğraşmayıp hemen icraya verecektim...
1980-Antalya

The following users thanked this post: Tuncay KANDEMiR, Yaşar KÖKÇEN

Çevrimdışı Salih KATLANIR

• *
  • GENÇ AVCI
« Yanıtla #34 : 11 Ekim 2015, 20:13:33 »
      Sonucu burada paylaşmayı unuttuk.. Tüfeği haziranda bayiye geri götürüp parayı aldım. EFE AV yine değişik numaralar yapmaya kalktı ama sökmedi. Yok %18 kdv düşmesi gerekiyormuş. Emniyetten yazı getirmem gerekiyormuş falan... Ama baktı ki belge sağlam. Kaçış yok. Kesti faturayı. Zaten işi daha yokuşa sürcek olsa ben de hiç uğraşmayıp hemen icraya verecektim...

Hüseyin bey tebrik ederim hakkınızı arayıp bulmuşsunuz. avlakforum.com'ada teşekkür ederim 3 senedir falan buradan araştırma yaparım burası olmasa eminim dayıma amcama sorar tüfeği öyle alırdım oda bana 'eski kafa'yla direk Huğlu al derdi, dedide zaten :D Ama ben çoktan stoegeri ruhsata işletmiştim bile. Bende şuan zorda olsa arkadaşımı 401 almaktan vazgeçirdim, kimbilir daha burayı okuyup kaç kişi vazgeçer....

Çevrimdışı Hasan KUZGUN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 11 Ekim 2015, 21:31:57 »
Hüseyin bey tebrik ederim hakkınızı arayıp bulmuşsunuz. avlakforum.com'ada teşekkür ederim 3 senedir falan buradan araştırma yaparım burası olmasa eminim dayıma amcama sorar tüfeği öyle alırdım oda bana 'eski kafa'yla direk Huğlu al derdi, dedide zaten :D Ama ben çoktan stoegeri ruhsata işletmiştim bile. Bende şuan zorda olsa arkadaşımı 401 almaktan vazgeçirdim, kimbilir daha burayı okuyup kaç kişi vazgeçer....

Yaptığınız ön yargı yanlış bence kimse ithal ile yerliyi bir tutmamalı tabikide. Şöylede bir durum var huğlu çifte olarak kendini Türkiyeye kanıtlamış bir marka , arkadaş otomatike sorun yaşamış olabilir sorun çözdüğünede sevındım.
1989 Erzurum

Çevrimdışı Salih KATLANIR

• *
  • GENÇ AVCI
« Yanıtla #36 : 11 Ekim 2015, 23:26:47 »

Yaptığınız ön yargı yanlış bence kimse ithal ile yerliyi bir tutmamalı tabikide. Şöylede bir durum var huğlu çifte olarak kendini Türkiyeye kanıtlamış bir marka , arkadaş otomatike sorun yaşamış olabilir sorun çözdüğünede sevındım.

Hasan bey yazdığım yazıda önyargı kanısına nereden vardınız anlamadım o manada yazmadım. Zaten sorunu tüketici hakları çözmüş ? Ayrıca stoegerde yurtiçi üretim...

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #37 : 11 Ekim 2015, 23:36:57 »
Hakkınızı aradığınız ve sonucu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz hayırlı olsun :)

Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 12 Ekim 2015, 00:25:04 »
eminönünde ki efe av bayisine hiç bulaşmayın bende geçen hafta hatsan raider aldım 20 no yanlışlıkla 47 namlu almışım bakmadan ertesi gün aradım dedim 51 alacaktık bakmadan 47 almışım 51 cm tüfek ile değişelim alakasız şeyler anlatıyor  biz emniyete bildirdik iadesi yok  dedim istersen valiye bildir iade etme hakkım var baktım insanı salak yerine koyan laflar ediyor sanki biz bu işleri bilmiyoruz bende tamam dedim kapattım telefonu bir dahada o bayiye ne giderim nede kimseyi götürürüm bu bayi şimdi kar mı etti yoksa zarar mı kara listeye aldım tek sevindiğim nokta tüfek ilk çıktıktan sonra ufak revizyonlar geçirmiş benim aldığım son revizyon muş diyeceğim bu tip adamlardan mal almayın yok olup gitsinler ben gazlı tüfek 12 no almıştım internetten üç tüfek iade ettim dördüncü tüfekte dizayn hoşuma gitti aldım
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 00:26:24 Gönderen: Yavuz YILDIZ »
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Şükrü AKKAVUK

• *
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 12 Ekim 2015, 06:52:43 »
Ben bu bayii yi 1993 ten beri tanirim avci arkadaslar almadan once bi konu acsalar herkez kendi tecrubelerini paylasarak yardimci olur.sahibi alparslan bey dir antalya aksekilidir bi de eminonu camisinin arkasinda yerleri var orda da esat bey yani alpaslanin abisi var
Şükrü AKKAVUK
1970 istanbul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 12 Ekim 2015, 10:20:34 »
Efe av'dan ( Esat ) sadece 1 kez alışveriş yaptım. Elime tam oturmayan bıçağı , ucuzda bulsam almıyorum.

Elimde tam oturan basit ve heryerde  30 TL satış fiyatı olan bir bıçağı , Bana yapılan özel indirimle 70 TL'ye aldım.!!! Bir kaç gün kullandıktan sonra merakımdan internete bakınca meseleye uyandım.

Bundan iyi bir ders çıkarttım. Bir daha üzerinde satış etiketi olmayan , herhangi bir  ürürnü almadan önce , internetten başkalarının kaç paraya sattığına bakmadan almıyorum. Ürünlerine fiyatını gösteren satış etiketi koymayan firmalardanda perkande alış veriş yapmıyorum.

Ticaret elbette zor. Ve elbette insanlar firmayı ayakta tutabilmek için kar elde etmeli. Buna itirazım yok. Ancak bunu yaparkende biraz insaflı olmalı.

Tahmin ediyorum hiçbirimiz ekipman ararken dükkan dükkan dolaşmayı sevmiyoruz. Ne ihtiyaç varsa tek elden temin edip , kendi işimize gücümüze bakıyoruz. Ufak kar elde edeceğim derken  daimi müşteri olabilecek silahseveri  kaybetmek oldukça büyük ihtimal. Ki olanda aslen budur.
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 10:21:58 Gönderen: Cömert ÖZEN »

The following users thanked this post: Yavuz YILDIZ

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 12 Ekim 2015, 22:51:08 »
ben birde asıl meseleyi unuttum hatsan raider kutusunda optima fener hediye imiş tabi takma aparatıda var oradayken sordum eksik birşey varmı diye yok dedi
dedim başka bayiye sorayım istediğin yere sor dedi eve geldikten sonra birkaç bayi aradım hepsi de fener hediyesi var dedi aradım efe avı dedim abi bizim fener kalmış gönderirmisin kargo ile gönderdi başka bayilere sormasam adam bizim feneride satacak başkasına asgari ücretle çalışıyorum ama 1200 tl benim için çok para değil o tüfeği kırarım gerekirse gider başka bayiden alırım onlarla uğraşacağıma o bayiyede ne giderim ne de başkasına tavsiye ederim aha burayada yazarım
herkes de görür onların kişiliklerini kimsede alış veriş yapmaz onlardan
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 22:57:07 Gönderen: Yavuz YILDIZ »
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 16 Ocak 2016, 20:35:43 »
eminönünde ki efe av bayisine
ben birde asıl meseleyi unuttum hatsan raider kutusunda optima fener hediye imiş tabi takma aparatıda var oradayken sordum eksik birşey varmı diye yok dedi
dedim başka bayiye sorayım istediğin yere sor dedi eve geldikten sonra birkaç bayi aradım hepsi de fener hediyesi var dedi aradım efe avı dedim abi bizim fener kalmış gönderirmisin kargo ile gönderdi başka bayilere sormasam adam bizim feneride satacak başkasına asgari ücretle çalışıyorum ama 1200 tl benim için çok para değil o tüfeği kırarım gerekirse gider başka bayiden alırım onlarla uğraşacağıma o bayiyede ne giderim ne de başkasına tavsiye ederim aha burayada yazarım
hiç bulaşmayın bende geçen hafta hatsan raider aldım 20 no yanlışlıkla 47 namlu almışım bakmadan ertesi gün aradım dedim 51 alacaktık bakmadan 47 almışım 51 cm tüfek ile değişelim alakasız şeyler anlatıyor  biz emniyete bildirdik iadesi yok  dedim istersen valiye bildir iade etme hakkım var baktım insanı salak yerine koyan laflar ediyor sanki biz bu işleri bilmiyoruz bende tamam dedim kapattım telefonu bir dahada o bayiye ne giderim nede kimseyi götürürüm bu bayi şimdi kar mı etti yoksa zarar mı kara listeye aldım tek sevindiğim nokta tüfek ilk çıktıktan sonra ufak revizyonlar geçirmiş benim aldığım son revizyon muş diyeceğim bu tip adamlardan mal almayın yok olup gitsinler ben gazlı tüfek 12 no almıştım internetten üç tüfek iade ettim dördüncü tüfekte dizayn hoşuma gitti aldım

Yazdıklarınızda eksik var, fazla yok. Ben de koca mercan yokuşunda gidip böyle üçkağıtçıları buluyorum..
1980-Antalya

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 16 Ocak 2016, 20:38:48 »
Efe av'dan ( Esat ) sadece 1 kez alışveriş yaptım. Elime tam oturmayan bıçağı , ucuzda bulsam almıyorum.

Elimde tam oturan basit ve heryerde  30 TL satış fiyatı olan bir bıçağı , Bana yapılan özel indirimle 70 TL'ye aldım.!!! Bir kaç gün kullandıktan sonra merakımdan internete bakınca meseleye uyandım.

Bundan iyi bir ders çıkarttım. Bir daha üzerinde satış etiketi olmayan , herhangi bir  ürürnü almadan önce , internetten başkalarının kaç paraya sattığına bakmadan almıyorum. Ürünlerine fiyatını gösteren satış etiketi koymayan firmalardanda perkande alış veriş yapmıyorum.

Ticaret elbette zor. Ve elbette insanlar firmayı ayakta tutabilmek için kar elde etmeli. Buna itirazım yok. Ancak bunu yaparkende biraz insaflı olmalı.

Tahmin ediyorum hiçbirimiz ekipman ararken dükkan dükkan dolaşmayı sevmiyoruz. Ne ihtiyaç varsa tek elden temin edip , kendi işimize gücümüze bakıyoruz. Ufak kar elde edeceğim derken  daimi müşteri olabilecek silahseveri  kaybetmek oldukça büyük ihtimal. Ki olanda aslen budur.

İkiside aynı demek ki bu EFE Av Bayiilerinin
1980-Antalya

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 16 Ocak 2016, 21:01:27 »
Bu ismi gecen efe av hangisi bi tanade mercan da var.
1976  istanbul

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #45 : 16 Ocak 2016, 21:37:22 »
Bu ismi gecen efe av hangisi bi tanade mercan da var.

Benim sorun yaşadığım Mercandaki EFE AV Engin bey. Diğerini bilmiyorum..
1980-Antalya

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 16 Ocak 2016, 23:02:51 »
Bide eminönü  de var ben mercan daki efe av dan bi kez alışveriş yaptım havalı tufek almıştım
1976  istanbul

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #47 : 17 Ocak 2016, 00:36:28 »
Fabrikanın yaptığıda hiç hoş değil tamam bayi sıkıntılı olabilir ama fabrika kardeşim iade alacaksın dese sıkıntı kalmayacak neyse hem bayi hem fabrikanın tavırlarını öğrendik kimse dahada huğlu demesin bence
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende