Gönderen Konu: Sarsılmaz Camo S nasıl bir tüfektir  (Okunma sayısı 3671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer ÖZTÜRK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sarsılmaz Camo S nasıl bir tüfektir
« : 13 Temmuz 2014, 16:00:05 »
Bu tüfeği almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
1996 şile

Çevrimdışı Gazi YAVUZ

• *
Ynt: Sarsılmaz Camo S nasıl bir tüfektir
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2014, 11:24:49 »
yaklaşık 2 yıldır camo s kullanıyorum ikinci el aldım bence süper bir tüfek nedeni eğer dağda veya  su avında çok ava çıkıyorsanız tam aradığınız tüfek şimdiye kadar benim attığım fişekler gramajından bahsediyorum çok ağır fişekte (50) gr kullanıyorum yeri geldiğinde 24 gr fişekte atıyorum hiç bir hata vermedi dayanıklıdır.suda vay ıslanacakmış veya vay çizilecekmiş hiç dert etmezsin sadece diğer sarsılmazlara göre 200-250 gr ağır o kadar da olsun ..... aldıysan hayırlı olsun............
Gazi YAVUZ
1974-Nevşehir

Çevrimdışı Abdurrahman ERSÖZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2015, 20:35:49 »
Yahu arkadaşlar sarsılmaz camo S  otomatik tüfekle ilgili hiç doğru dürüst bilgi bulamadım hiç kimse kullanmıyor herhalde bu kadar mı kötü acaba tam da ben bu tüfeği almaya karar verdim 2. El olarak bıldırcın ve Ördek avında kullanmak için .
1973
Ata NEO 12 66 namlu
Stoger M 3000 light 71 namlu
huğulu 103 ce 66 namlu

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2015, 16:38:40 »
Yahu arkadaşlar sarsılmaz camo S  otomatik tüfekle ilgili hiç doğru dürüst bilgi bulamadım hiç kimse kullanmıyor herhalde bu kadar mı kötü acaba tam da ben bu tüfeği almaya karar verdim 2. El olarak bıldırcın ve Ördek avında kullanmak için .
Abdurrahman bey bende sa x-700 modeli var yani sizin alacağınızın siyahı,bazıları çok memnun tüfeğinden,bazılarıda değil,ne denebilirki,bildiğim birşey varsa oda malzeme kalitesi çok iyi,bendekinin saçmasıda çok iyi çıktı,ince kibar olmasına rağmen sağlam,kurşunuda güzel,velhasıl sizinki nasıl olur artık oda şans işi.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2015, 17:22:11 »
beraber İpsalaya ördeğe gittiğimiz arkadaşlar kullanıyor,memnunlar..fişekte B&P kullanıyorlar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Yasin AKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2015, 08:02:25 »
Ben olsam birkaç değişik marka ve gramajda fişekler alır test eder beğenirsem alırdım.
1988-Çanakkale