Gönderen Konu: hayırlar ola...  (Okunma sayısı 1383 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hayırlar ola...
« : 13 Temmuz 2014, 00:01:27 »
az önce facede bu yazıyı gördüm bir grup sayfasında paylaşılmış.

AVCI KAMUOYUNA DUYURU
12.07.2014 Cumartesi günü ( Bugün) İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu' na bağlı dernek başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapılan toplantı sonucunda aşağıdaki karar alınmış ve aşağıdaki tutanak birlikte imzalanmıştır.
Buna göre;
“ DKMP Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan kotalı avcılığın ( AVBİS ) kaldırılması konusunda yürütmeyi durdurma kararı dahil her türlü yasal hakların aranması konusunda oy birliği ile karar alınmıştır. “
Federasyon olarak, avcının haklarını savunmak için dün olduğu gibi bugün de varız.
Bu yasal eylem; “ paralı avcılığa hayır ! “ seferberliğidir.
Tüm avcılarımızın, avcı derneklerimizin ve federasyonlarımızın bu seferberliğe katılmasını istiyoruz.
Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür...
İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu Başkanı
Kamil ÜÇBAŞ

sizce samimi bir yaklaşım mı?
1985-Ceyhan

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: hayırlar ola...
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2014, 00:47:06 »
ha gayret , bir yerlerden başlamak lazım .. bugünler için küçük bir adım olsada , gelecek için çok büyük bir adım bence . .

KEŞKE ;

dkmp dende bir kaç yetkili bürokratda davet etselerdide , onlarda dinleselerdi birinci ağızdan avcıların sorunlarını  .  umarım içi boş ve koftiden bir eylem girişimi daha değildir bu . artık samimiyetlerden şüphe eder duruma geldik vesselam .

avcı camiasıda ikiye bölünmüş durumda , kimin nerede durduğuda belli olsun artık .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2014, 01:08:24 »
Zaman NETİCE zamanı yumurta kapıyı geçti :( sanırım dava açacaklar,
harekette bereket zamanı,
kımıldasınlar artık avcı STK ları
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2014, 01:20:39 »
Bugüne kadar neden alınmamış yürütmeyi durdurma kararı.  Dernek başkanları onay vermemiş demek daha önce :) Bu güne kadar kime ne sorup yapmışlar.Bu karar mak toplantısı öncesi ya da geçen sene alınmamış da bu gün nasıl oldu :)

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2014, 01:22:00 »
Özel olan avlak değil, avdır.
Ay Yıldız gölgesinde her karış toprak bana vatandır.
Kim ki, benim doğaya olan tutkumdan nemalanacak.
İki cihanda da tek dişi kalmış şeytandır.

Fedrasyonun gösterdiği her çalışmaya varım. Keşke kulüpler ayrı, federasyon ayrı olmasaydı. Bizi böldüler şimdide istedikleri gibi yönetiyorlar. Bir olamzsak bu iş biter arkadaşlar. Bu çalışmada silah, fişek ve av ekipmanları üreten firmalarda bizim yanımızda olmalı. İhracat yaptıklarından dolayı son zamanlarda avcıyı desteksiz bırakıyorlar. Firmlarada seslenmek lazım ( '' KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER '' ) Bu gün dünya markası olan firmaların temelini avcılar yani biz attık. Bizler bu firmaların yanında olduk, şimdi sıra onlarda.

« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 01:23:37 Gönderen: Engin MAKAS »
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.