Bugatti kullandım..24 gramını kullandım üveyikte..uzak mesafelerde iyi ama yaralı bırakıyor ve tüfeğin içi soba borusu gibi simsiyah..32 gram kullanmadım.Hamza Civil arkadaşımız kullanmış 32 gramını..yıkımı çok iyi süper ama namlu içini çok kirletiyor demişti bana telefonda.
34 gramını 103D süper pozeyle kullandım ördek avında..hava 10 ve 20 derecelerde çok güzel işler yaptı..34gr 5 no..kuşlar havada kapanıyor..attığım kuş havada patladı..kanatmıyor ve namlu içini hiç kirletmiyor..mesafesi çok güzel..30 - 35 metre mesafelerde tozunu attırır kuşun..yanımdaki arkadaşın fişeği azdı ona bir paket vermiştim aynı fişeğin 3 nosu..ondada 104A poze vardı..5 fişekte 5 ördek vurdu.aynısından istedi.onlardaki bayide yokmuş.ertesi hafta bir kutu daha götürdüm ona.barutu 24gram ve 32 gramda kullanılanlardan farklı..o yüzden kirletmiyor sanırım..ama kesip bakmadım..
aynı fişeği otomatiklerle denedim..34gr 5 no bugatti..stoeger ve Franchi Black Magicle randıman alamadım..her iki tüfekte yaz kış hafif gramaj fişeklerden hoşlanıyor..yazın 28,30gram fişek..kışında 30,31,azami 32gr.
süper poze kullanıcısıysanız 34gr bugatti kesinlikle es geçilmemesi gereken çok harika bir fişek.