Mrb bende bonicibo kuzu etli yavru köpek mamasi kullaniyorum pekbi sikinti yaşamadim şuanlik,köpegim 8aylik dişi poenter,ama yazdiklarinizi dikkate alarak hemen bonicibo temiz mamaya mail attim,ürün kalitesinde hiçbir düşüş olmadigini köpeklerin yapisiyla alakali olabilecegini kuzun yagli gelebilecegini bana poenter köpeklerin hareketli oldugu icin bonicibo yüksek enerjili tavuk etli mamayi tavsiye ettiler bakalim birde onu deniyecegim..SİZİNLE FİRMADAN GELEN MAİLİ PAYLAŞİYORUM.. Mamalarımız AAFCO standartları doğrultusunda üst düzey hammaddeler kullanılarak formüle edilmektedir. Özellikle Bonacibo serisi ürünlerimiz Süper Premium serisi ürünlerimiz olup yavru köpeklerin ihtiyaçları doğrultusunda oldukça donanımlı mamalarımızdır. Her köpeğin biz insanlarda olduğu gibi fizyolojik özellikleri farklı olduğundan her mamaya farklı tepki verebilmektedirler. Kuzu etli mama kullanmanızda besinsel hassasiyet nedeni yok ise tavuğun besinsel özelliğinin yüksek olmasından ve oldukça aktif olan pointer ırkı av köpekleri için Bonacibo Puppy Yüksek Enerjili Yavru köpek mamasını denemenizi tavsiye edebilirim. Bonacibo Yüksek Enerjili yavru köpek maması kuzu etli ürünümüze göre daha fazla protein ve yağ içeriğine sahip olmasından dolayı köpeğiniz için daha uygun olacaktır.