Gönderen Konu: Tüy Dökülmesi .Deride Kızarıklık ( BONACİBO mama )  (Okunma sayısı 13622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
Ynt: Tüy Dökülmesi .Deride Kızarıklık ( BONACİBO mama )
« Yanıtla #25 : 26 Eylül 2014, 20:50:34 »
Alla Alla benim köpeğe neden bişey yapmıyor bu mama anlamadım:)
Şaka bir yana bende sıkıntı yok Allaha şükür
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 21:12:40 Gönderen: Kemal BOZKURT »
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 08 Ekim 2014, 11:09:33 »
yaklaşık 4 aydan beri köpeğimde yaşanan problemi burada arayınca buldum bende köpeğime bonicha kuzu etli mama almaya başladığım süreçten sonra köpeğimde bir zayıflık olmaya ve aşırı derecede kene ve bit yaptı zayıflama ve tüy dökülmelerini pirelerden kurtaramadığımızdan olduğunu tahmin etmiştim pirelerden temizlendi ama arka bacak kuyruk kısımlarında tüy dökülmeleri ve kızarıklık devam etti gerçi 1,5 aydır mamada şüphelenip vermemeye ya başladım şimdi makarna yediriyorum düzelmeye başladı temizmama ürünlerini son 6 aydır bozdu ve köpekler sağlıklarından olduğunu şimdi daha iyi anladım
İnanın konuyu buraya açmamdaki tek sebep sizin benim gibi mağdurların konuyu bulup sorunun sebebini anlamasıdır . Çünkü kızarılk tüy dökümü ile ilgili veteriner arkadaşlar doğal olaral hemen antibiyotik yada belirli tedavilere başlıyorlar . Oysa bu kadar tesadüf olmayacağı için sorunun mamadan kaynaklandığı aşikardır . Buna rağmen firma malın arkasında durmayarak sorunu reddedip sorunu bizlere atıyor . Oysa mama içeriğinden ve değerlerinden ayrıca tazeleğinden memnunduk fakat müşteri memnuniyetinde ve malın arkasnda durma noktasında bence sınıfta kalmıştır .
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 09 Ekim 2014, 11:30:08 »
Mrb bende bonicibo kuzu etli yavru köpek mamasi kullaniyorum pekbi sikinti yaşamadim şuanlik,köpegim 8aylik dişi poenter,ama yazdiklarinizi dikkate alarak hemen bonicibo temiz mamaya mail attim,ürün kalitesinde hiçbir düşüş olmadigini köpeklerin yapisiyla alakali olabilecegini kuzun yagli gelebilecegini bana poenter köpeklerin hareketli oldugu icin bonicibo yüksek enerjili tavuk etli mamayi tavsiye ettiler bakalim birde onu deniyecegim..SİZİNLE FİRMADAN GELEN MAİLİ PAYLAŞİYORUM.. Mamalarımız AAFCO standartları doğrultusunda üst düzey hammaddeler kullanılarak formüle edilmektedir. Özellikle Bonacibo serisi ürünlerimiz Süper Premium serisi ürünlerimiz olup yavru köpeklerin ihtiyaçları doğrultusunda oldukça donanımlı mamalarımızdır. Her köpeğin biz insanlarda olduğu gibi fizyolojik özellikleri farklı olduğundan her mamaya farklı tepki verebilmektedirler. Kuzu etli mama kullanmanızda besinsel hassasiyet nedeni yok ise tavuğun besinsel özelliğinin yüksek olmasından ve oldukça aktif olan pointer ırkı av köpekleri için Bonacibo Puppy Yüksek Enerjili Yavru köpek mamasını denemenizi tavsiye edebilirim. Bonacibo Yüksek Enerjili yavru köpek maması kuzu etli ürünümüze göre daha fazla protein ve yağ içeriğine sahip olmasından dolayı köpeğiniz için daha uygun olacaktır.

« Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 11:41:41 Gönderen: Mutlu YAĞMUR »
  • huğlu koop.601 g/kurzhaar
1982 MANİSA

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 09 Ekim 2014, 11:38:14 »
attigim maille ilgili yorumlari olan paylaşabilir
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 11:44:27 Gönderen: Mutlu YAĞMUR »
1982 MANİSA

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 09 Ekim 2014, 12:29:14 »
Bonocibo artik benim icin bitti gidip market mamasi alirim yine almam ki burda deger verdigim abilerden yorum alana kadar acikcasi arpa unundan tavuk cigeri patates brokoli icine biraz daha bi kac malzeme koyup bi tepsiye koyup pasta gibi bi tepside firintip kucuk kucuk dograyarak haftalik olarak hazirlamayi dusunuyorum.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ziya ELÇİN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #30 : 09 Ekim 2014, 12:57:04 »
Bonacibo serisi ürünleri köpeklerimde kulanırken ilk önce bir sorun yoktu, sorunlar ortaya çıktığında firmaya attığım maillere hiç bir cevap almadım ve Bonacibodan vaz geçtim.Şu an köpeklerime Royalist mama alıyorum her şey çok güzel...
Ziya ELÇİN
1960 Sivas/Balıkesir www.asyaav.com.tr

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 09 Ekim 2014, 14:07:34 »
Ben 6 aydir bu mamayi kullaniyorum bisorun yaşamadim,tüy dökümü biraz başladi ama bunuda tüy döküm zamani diye yorumluyorum
1982 MANİSA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 10 Ekim 2014, 20:38:08 »
Ozellikle kuzu etli mamada skinti vardi.firmaya mail atmissinizda firma o maili kopyala yapistir yapior.size gelen mailin aynisi bende de var.birebir ayni.sora cvp bile vermediler.İrka gore mama tavsiye ediyor akla bakarmisin.Hayatinda kopek beslememis insanlar akil verior birde.tuy dokumu az bisey degil ki sirti acildi.her mamaya kopekler farkli tepki verebilirmis.ben bilmiyormuyum bunu 2 yildir kullaniyordum ayni mamayi kopegim aniden bu mamaya tepki vermeye mi basladi.ne degisti ise artik.ayrica hadi benim kopegimde bireysel bi sorundu ya arkadas onlarca kisi ayni sikayetleri var ayni mamayi kullaniyoruz herkes yazdan itibaren olan mam)alarda sikayetci.
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ahmet ÇATAK

• *
  • Veteriner Hekim
    • Pasa veteriner kliniği
« Yanıtla #33 : 19 Ekim 2014, 14:22:34 »
mama seçimi yaparken bilindik markalardan fazla uzaklaşmamak gerek ve köpeğinizin yaşı ırkı en önemlisi aktivasyonuna göre mama seçilmeli avda kullandığınız aylarla avda kullanmadığınız aylarda farklı olmalı mamalarda A,D,B1 gibi vitaminler içermeli demir fosfat bakır demir gibi minareller içermeli mamada et oranına dikkat etmek lazım aynı şekilde içerisinde şekerli ürünler olmamalı
Paşa veteriner
05362151088

Çevrimdışı Ahmet UZELLİ

• Müdavim Üyemiz
  • RASTGELE
« Yanıtla #34 : 26 Ekim 2014, 14:15:26 »
Geçen sene tavuklu olanı kullandığımda kızarıklık oldu. Bir süre kuzulu kullandım sıkıntı olmadı, şimdi BonaCibo Adult Dog
Tavuklu ve Balıklı Yetişkin Köpek Mamasını kullanıyorum şu an için bir şey yok .Sonuçta bu mamamalarda illaki katkı maddeleri var.

Yalnız dikkat edilmesi gereken diğer hususlarda var bonocibonun mamamaları genellikle yüksek enerjili mamamalar ava kapalı olduğu dönemlerde mama oranını düşürmek hatta standard mamamalara geçmek gerekli .Ava gitseniz bile yüksek enerji mama yiyen av köpeğinin bu enerjiyi atması gerekli.ayda bir sefer ava gidiyorsanız sıkıntılı bir durum.haftada bir kaç gün av köpeğinize yoğurt, pirinç pilavı ve yaş mama karıştırarak vermeli.
Ahmet UZELLİ 
1968 BURDUR Bulunduğu il İZMİR 
http://www.deutsch-kurzhaar.de/

upload pics

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #35 : 30 Ekim 2014, 14:47:31 »
Bende tavuklu ve balıklı olanını kullandım 1 sene boyunca hiç sıkıntı yaşamadım şimdide aynı mamanın yüksek enerjilisini aldım haftada bir ava gittiğim için sanki iyi gelmedi kakasıda biraz daha cıvık oldu diğer mama daha güzeldi bu bitince ona geçicem.
Yüksek enerjiymiş oymuş buymuş hikaye sene boyunca tek bir mama verilmeli, aradan aradanda ev yemeği et suyu yoğurt v.s en doğrusu bu bence, diğer türlü mamalarda ne olduğunu zaten bilmiyorum köpek tam alışıyor pisliği falan düzene giriyor sezon geldi yada sezon kapandı diye mamasını değiştiriyoruz tekrardan sar başa oluyor bence sene boyu kaliteli tek tip mama
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload