Gönderen Konu: pointer av köpeklerinde ayak sakatlanması  (Okunma sayısı 2014 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat ÖZBAŞ

• *
pointer av köpeklerinde ayak sakatlanması
« : 08 Temmuz 2014, 23:24:58 »
Sayın veteriner hekim arkadaşlar benim pointer cinsi 4 yaşında av köpeğim var 10 gün önce sağ arka ayağının üzerine basmamaya başladı bir vet hekime götürdüm  incitmiş dedi sağ arka ayak iyileşti şimdi sol ayağı aynı hali aldı kötü bişey olabilirmi ayağının üzerine basmıyo ne yapmam lazım vet hekim arkadaşlardan ve ustalarımdan yardım istiyorum saygılarımla
Murat ÖZBAŞ
1988 TERME

Çevrimdışı Ali CENGİZ 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: pointer av köpeklerinde ayak sakatlanması
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2015, 12:06:07 »
aynı sorun benım arkdasımın kopegındede oldu hala gecmedı veterınerlerde bı care bulamadı nedense sag arka ayagının uzerıne yaklasık olarak 5 aydır basamıyor ve dıger ayaktan zayıf o ayak arada bı duzelıyor sonra tekrar aynı seyı tekrarlıyor

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2015, 12:47:57 »
Benim köpektede aynı sorun var. Heleki av dönüşü daha çok tekrarlıyor avda sadece hafif çe sekiyor.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Ömer KARABÖRK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2015, 22:55:45 »
benim kurzahar köpeğimde de sol ön ayak bileğinde av dönüşü şişlik oluyor 2gün sekiyor hayvan sonra geçiyor..biraz kilolu olmasından dolayı koşarken dikkat ettim önce o ayağını basıyor.tüm ağırlık önce solda toplanıyor..veterinerler çare bulamıyor en son bifakülteye yada hastaneye götürüp röntgen çektirecem.zayıflarsa geçer gibi ama..bu gibi durumlarda röntgen şaart
  • Franchi first class
  • Benelli montefeltro
1986- AFŞİN

Çevrimdışı Ali CENGİZ 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2015, 10:53:24 »
ARKADASLAR ben rontgende cektırdım bı sonuc cıkmadı bu degısık bısey zaman zaman oluyor gecıyor sonra tekrar baslıyor arka sag bacak zayıflıyor ıyıce erımıs gıbı oluyor sonra duzelıyor fakulteyede goturdum heryere bılemedıler kımse ne oldugunu