Geçmiş olsun Fatih Bey,
Kubuzdaki çizik çok talihsiz olmuş. Çevresel faktörlere dikkat etmek ve her daim temizleyip yağlamak gerekiyor. Tüfeği gönderin, gereği yapılır. Namlunun testi yapılmadan fabrikadan çıkmaz, ancak neden o şekilde vuruyor gelsin görelim. İyi günler
2 fişek atsam bile tüfeği temizleyip yağlıyorum, arasında kum varken tüfek zor açılıp kapanıyordu ama ben bunu namlu değişimine bağladım, aklıma gelmedi arasına kum kaçmış olabileceği. Laçkalaşma falan yok tüfek hala sıkı ama görüntüsü kötü işte. Neyse olan oldu, yapacak bir şey yok.
Tüfeği gönderirim ancak şu kargo meselesini halletseniz iyi olur. Geçen sefer aradım fabrikayı, Yurtiçi Kargo ile anlaşmalıyız onlarla gönderin dediler, yurtiçine gittim 27 lira fiyat çekildi, bu nasıl anlaşma ben anlamadım
diğer tüfek firmalarının anlaşmalı kargoları tüfeğe 8-10 lira alıyor. Ödemeli göndermek istedim, Akdaş Makina ödemeli kabul etmiyor dedi (kanuna göre garanti kapsamındaki ürünlerin servis ulaşım bedellerini satıcı karşılar).
İşin ilginci gönderirken 27 lira verdiğim tüfeğe, sizden geri gelince 8 lira verdim
Kargo firmasıyla konuşup detayları bildirebilirseniz sevinirim, 8-10 lira sorun değil de her seferinde 27 lira (+ evim şehir dışında,git-gel gaz yakıyorum) koyuyor biraz.