Gönderen Konu: Akdaş 312-S Atış Testi (Video)  (Okunma sayısı 3944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
Akdaş 312-S Atış Testi (Video)
« : 08 Temmuz 2014, 18:44:13 »

...

« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 12:42:54 Gönderen: Fatih ERKAN »
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
  • Yeminli Mütercim Tercüman AKDAŞ SİLAH
    • Akdaş Silah
Ynt: Akdaş 312-S Atış Testi (Video)
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2014, 11:12:58 »
Merhabalar,
Daha önce şu konuda (http://avlakforum.com/forum/akdas-av-tufekleri/tesekkurler-akdas ) belirttiğim gibi tüfeğimin alt namlusu değişmişti. Epeydir test atışı yapmak istiyordum ancak zaman bulamıyordum. Grupmandan ziyade POI testi yaptım ve malesef üst namlunun sol-üst attığını gördüm. Ya namlu birleşiminde bir sorun var yada şok yuvasında. Tüfeğim fabrikaya gitmeden önce böyle detaylı test yapmamıştım ama düz bir kayaya yaptığım atışlar POI olarak tatmin etmişti onun için emin olamıyorum, sorun daha önce de var mıydı (şok yuvasından mı kaynaklanıyordu) yoksa namlu değişiminden sonra mı oldu muamma.

Bir de rüzgardan dolayı el kundağıyla gövdenin arasına kum taneleri kaçmış sanırım, farkedemeden tüfeği açıp kapatınca böyle çizikler oluşturdu. Görüntüden başka zararı yok gibi görünüyor ama o da kafamı bozdu.

Anlaşılan yine 40 liramızı kargoculara kaptıracağız :) . Müsait olduğum bir zamanda tüfeği fabrikaya göndereceğim, gelişmeleri buradan yazarım.

Video:

Geçmiş olsun Fatih Bey,

Kubuzdaki çizik çok talihsiz olmuş. Çevresel faktörlere dikkat etmek ve her daim temizleyip yağlamak gerekiyor. Tüfeği gönderin, gereği yapılır. Namlunun testi yapılmadan fabrikadan çıkmaz, ancak neden o şekilde vuruyor gelsin görelim. İyi günler

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2014, 14:06:22 »
Geçmiş olsun Fatih Bey,

Kubuzdaki çizik çok talihsiz olmuş. Çevresel faktörlere dikkat etmek ve her daim temizleyip yağlamak gerekiyor. Tüfeği gönderin, gereği yapılır. Namlunun testi yapılmadan fabrikadan çıkmaz, ancak neden o şekilde vuruyor gelsin görelim. İyi günler

2 fişek atsam bile tüfeği temizleyip yağlıyorum, arasında kum varken tüfek zor açılıp kapanıyordu ama ben bunu namlu değişimine bağladım, aklıma gelmedi arasına kum kaçmış olabileceği. Laçkalaşma falan yok tüfek hala sıkı ama görüntüsü kötü işte. Neyse olan oldu, yapacak bir şey yok.

Tüfeği gönderirim ancak şu kargo meselesini halletseniz iyi olur. Geçen sefer aradım fabrikayı, Yurtiçi Kargo ile anlaşmalıyız onlarla gönderin dediler, yurtiçine gittim 27 lira fiyat çekildi, bu nasıl anlaşma ben anlamadım :) diğer tüfek firmalarının anlaşmalı kargoları tüfeğe 8-10 lira alıyor. Ödemeli göndermek istedim, Akdaş Makina ödemeli kabul etmiyor dedi (kanuna göre garanti kapsamındaki ürünlerin servis ulaşım bedellerini satıcı karşılar).

İşin ilginci gönderirken 27 lira verdiğim tüfeğe, sizden geri gelince 8 lira verdim :D Kargo firmasıyla konuşup detayları bildirebilirseniz sevinirim, 8-10 lira sorun değil de her seferinde 27 lira (+ evim şehir dışında,git-gel gaz yakıyorum) koyuyor biraz.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 14:12:02 Gönderen: Fatih ERKAN »
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Resul YASAK

• *
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2014, 14:45:46 »
güzel çalışma elinize sağlık. ayrıca geçmiş olsun dileklerimi sunarım.
Resul YASAK
1977 HATAY

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
  • Yeminli Mütercim Tercüman AKDAŞ SİLAH
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2014, 15:21:53 »
2 fişek atsam bile tüfeği temizleyip yağlıyorum, arasında kum varken tüfek zor açılıp kapanıyordu ama ben bunu namlu değişimine bağladım, aklıma gelmedi arasına kum kaçmış olabileceği. Laçkalaşma falan yok tüfek hala sıkı ama görüntüsü kötü işte. Neyse olan oldu, yapacak bir şey yok.

Tüfeği gönderirim ancak şu kargo meselesini halletseniz iyi olur. Geçen sefer aradım fabrikayı, Yurtiçi Kargo ile anlaşmalıyız onlarla gönderin dediler, yurtiçine gittim 27 lira fiyat çekildi, bu nasıl anlaşma ben anlamadım :) diğer tüfek firmalarının anlaşmalı kargoları tüfeğe 8-10 lira alıyor. Ödemeli göndermek istedim, Akdaş Makina ödemeli kabul etmiyor dedi (kanuna göre garanti kapsamındaki ürünlerin servis ulaşım bedellerini satıcı karşılar).

İşin ilginci gönderirken 27 lira verdiğim tüfeğe, sizden geri gelince 8 lira verdim :D Kargo firmasıyla konuşup detayları bildirebilirseniz sevinirim, 8-10 lira sorun değil de her seferinde 27 lira (+ evim şehir dışında,git-gel gaz yakıyorum) koyuyor biraz.

Fatih Bey aslında tam da söylediğiniz gibi tüfek gönderisi anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile 10,00 TL. 27 lira nasıl oluyor anlamış değilim. Buradaki sorumlu sizin kargo şubeniz gibi görünüyor. Ayrıca garanti kapsamında karşı ödemeli olarak alıyoruz ürünleri; bunu kargo şubesi nasıl söyledi anlamış değilim? Siz de karşı ödemeli gönderin, kabul etmiyorlarsa başka bir yurtiçi kargo şubesine gidin lütfen. Garanti kapsamında (üretim hatası nedeniyle) fabrikaya gönderilen ürünlerden kargo ücreti alınmaz. Genel bakım vs. özel istekler, keyfi gönderilerde kargo ücreti talep edilir.

İsmail Beyi tekrar arayıp aydınlığa kavuşturun lütfen.

İyi günler

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2014, 16:48:45 »
Fatih Bey aslında tam da söylediğiniz gibi tüfek gönderisi anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile 10,00 TL. 27 lira nasıl oluyor anlamış değilim. Buradaki sorumlu sizin kargo şubeniz gibi görünüyor. Ayrıca garanti kapsamında karşı ödemeli olarak alıyoruz ürünleri; bunu kargo şubesi nasıl söyledi anlamış değilim? Siz de karşı ödemeli gönderin, kabul etmiyorlarsa başka bir yurtiçi kargo şubesine gidin lütfen. Garanti kapsamında (üretim hatası nedeniyle) fabrikaya gönderilen ürünlerden kargo ücreti alınmaz. Genel bakım vs. özel istekler, keyfi gönderilerde kargo ücreti talep edilir.

İsmail Beyi tekrar arayıp aydınlığa kavuşturun lütfen.

İyi günler

Öyleyse kandırdı beni oradaki şerefsiz, sistem ödemeli kabul etmiyor dedi, sizle anlaşması varmış nasıl 27 lira oluyor dedim "benle ilgisi yok bilgisayara girince öyle çıkıyor" dedi, onun bunun çocuğu!  Bu sefer diğer şubeye gideyim, yanımda biraz benzin götürürüm yine 27 derlerse dükkanı ateşe verir çıkarım artık, yansın *bneler, zaten hepsine gıcığım.

güzel çalışma elinize sağlık. ayrıca geçmiş olsun dileklerimi sunarım.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.

1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Erol KABA

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2014, 18:49:47 »
Silahınız hayırlı olsun, güle güle kullanın da bide yurdum insanı atış denemelerinda şu zavallı ağaçları kullanmasa ne güzel olur. Şimdi diyeceksiniz işin mi yok, ben sadece fikrimi söyledim karar size ait.
  • Charles Daly otomatik,
  • Cesa otomatik, Mertmak Mx5 otomatik
  • Akkar Karatay Pompalı, Hatsan Pompalı
Düzce  1985