Gönderen Konu: yaşar lakaplı HASAN NEHİR bir dolandırıcıdır dikkat mersin anamurda  (Okunma sayısı 2704 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
arkadaşlar çok kötü bir şekilde dolandırıldım   yaşar lakaplı hasan nehir anamurda ikamet etmektedir   benden 1 yıl önce bir dürbün aldı ve 6 ay sonra dürbünü avda düşürüyor ve dürbün içinde buğ yapıyor bunlarda dürbünü açıp içindeki artı kılı koparıyorlar  bushnell marka dürbünü bende gayet iyi bir niyetle belki tamir etiririz dedim gönder gelsin bakalım bende her yeri aradım kimse tamir edemiyor burada  bende dürbünü fransaya bushnell in avrupa servisine gönderdim   adamlar bir süre sonra maile cevap verdiler  dediler ki bu dürbün 1980 lerin dürbünü tamiri yenisini fiyatını bulur biz size yenisini verelim bende kaç para olur diye sordum 400 tl gibi bir fiyata sıfırını verelim size dediler bende bunu yaşar lakaplı hasan nehire ilettim oda çok para ben o parayı veremem dedi ben 30 tube dürbün alacağım dedi
neyse onun bi arkadaşı aynı dürbünden istedi bende amerikadan getirtmiştim aynısını ona gönderdim  bu arada hasanda başka bir dürbün istedi benden arkadaşı için   her 2 dürbünü de gönderdim   ama arkadaşına gönderdiğim dürbün o benim dürbünüm onu sern tamir etirmişsin diye tuturdu  adama bushnellin servisin numarasını veriyorum inanmıyor kargo takip numarasını veriyorum inanmıyor  adam dediğim dedik diyor
ve bu adam benim dürbüne el koyuyor benim sıfır 1500 tl değerindeki dürbünüm gitti dolandırıldım taktir sizin   ekede kargo takip numarasını ilave ediyorum

Teslim Edildi.

TESLIM DURUMU (DELIVERY INFORMATION)   TESLIM ALAN (Signatory)
Teslim Edildi.

cp020009162tr Barkod Numarasna Ait İslem Listesi

NO   TARIH (Date)   EVENT   YAPILAN ISLEM   ISLEM YERI (Process Place)   OFIS (Event office)
 21/02/14 14:05     2014-02-21 14:05:34     Receive item from customer (Otb)     Gonderi musteriden alinmistir     TÜRKIYE
 21/02/14 14:05     2014-02-21 14:05:34     Send item to domestic location (Otb)     Yurticinde sevk edildi     TÜRKIYE
 24/02/14 09:27     2014-02-24 09:27:36     The item was forwarded to the destination country (Otb)     Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)     TÜRKIYE
 26/02/14 10:38     2014-02-26 10:38:00     Receive item at office of exchange (Inb)     Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi     FRANCE (Yurt Disi)
 27/02/14 06:35     2014-02-27 06:35:00     Receive item at delivery office (Inb)     Gonderi teslim merkezinde alindi (Gelen)     FRANCE (Yurt Disi)
 27/02/14 06:38     2014-02-27 06:38:00     Receive item at delivery office (Inb)     Gonderi teslim merkezinde alindi (Gelen)     FRANCE (Yurt Disi)
 27/02/14 09:47     2014-02-27 09:47:00     Deliver item (Inb)     Gonderi teslim edildi (Gelen)     FRANCE (Yurt Disi)
cp020009162tr Barkod Numarasina Ait İslem Listesi

BARKOD   ZAMAN   YER   DURUMAD   ACIKLAMA
YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
(DOMESTIC REGISTERED MAIL TRACKING)

CEVAP
Barkod No   :   CP020009162TR   Detay   :   
Kabul Yeri   :   MUĞLA/MARMARİS   Ücret   :    TL.
Varış Yeri   :      Değer Ücreti   :   0.00 TL.
Kabul Tarihi   :   21/02/2014 14:05:34   Ödeme Şartı   :   0.00 TL.
Ağırlık   :   888 Gr.   Ödeme Tipi   :   N
Gönderen   :   ÜNAL SAYGILI   Alıcı   :   BUSHNELL OUTDOOR PRODUSTS
Ek Hizmet   :   GM
SN   İŞLEM / YER   
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Kabul Edildi - MUĞLA(MARMARİS/MARMARİS)   
21/02/2014 14:05:34
2.
Torbaya Eklendi - MUĞLA(MARMARİS/MARMARİS)   
21/02/2014 16:30:13
3.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)   
24/02/2014 09:17:07

UYARI !
Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlıdır. İhtilaflı hallerde PTT kayıtları esas alınacaktır.

dürbünde ekteki dürbün   

http://avlakforum.com/forum/satilik-tufekler-yivli-av-tufekleri-ve-aksesuarlari/bushnell-eangemaster-4-12x40-tufek-durbunu/

« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 15:22:56 Gönderen: Ünal SAYGILI »
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
ve ben bu adama şunu da teklif ettim bana ver 400 tl tamir parasını ben sana dürbünü vereyim beyefendi benden cz 550 için 30 tube ayak ve 25 mm ayakta verirsen senin dürbününü veririm diyor       benim bu camiada ve bu sitede birsürü alışverişim oldu lütfen ama lütfen söyleyin ben kimseye yanlış yaptım mı? birilerine en ufak yamuğum olmuşmu  siz değerli avlakforum.com üyeleri siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Hasan NEHİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
(YAŞAR) HASAN NEHİR ANAMUR/ MERSİN
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2014, 19:43:12 »
HAKKIMDA YAZMIŞ OLDUĞUN YAZIDAN DOLAYI, AYRICA BANA TELEFONDA ATMIŞ OLDUĞUN MESAJI VE ANAMUR EMNİYETİNDE HALAMIN OĞLU VAR,SENİ ONA DAĞA KALDIRTACAĞIM ONU ARADIM GEREKENİ KONUŞTUM DEDİĞİN MESAJI ANAMUR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA ŞİKAYETTE BULUNDUM.BAŞSAVCI BİZZAT MESAJINI OKUDU VE KAYIT ALTINA ALDIRDI.BENİM BİLGİSAYAR KULLANAMADIĞIMDAN DOLAYI GÜZELCE İFTİRALAR ATTIN AMA BİLGİSAYAR KULLANACAK İNSANLAR ÇOK.İFTİRALARINA CEVAP YAZAMADIĞIM İÇİN SEN GAYET RAHAT Bİ ŞEKİLDE KENDİ SUÇUNU BASTIRMAYA ÇALIŞTIN BENİ SAHTEKAR OLARAK BURADA TANITTIN.BANA 2000TL YE SATMIŞ OLDUĞUN 1980 MODEL BUSHNEL DÜRBÜNÜN PARASINI TAMAMIYLA SANA ÖDEDİM DEKONTLAR ELİMDE HALA DURUYOR.İKİNCİSİ KARGO PARASI İÇİN 150 TL PARA İSTEDİN ONUDA GÖNDERDİM,BU ARADA 3 AY GEÇMESİNE RAĞMEN BENİM DÜRBÜNÜMÜ BENİM TANIŞTIRMIŞ OLDUĞUM BİR ŞAHSA 800 TL YE SATTIN.BENDE O ŞAHSA DÜRBÜN GELMEDEN DEDİMKİ, BENİM DÜRBÜNÜM İŞARETLİ VE SERİ NUMARASI BENDE VAR DEDİM İNŞALLAH BÖYLE BİŞEY YAPMAZ DEDİM.DÜRBÜN GELDİ BENİM DÜRBÜN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.BENDE ÜNAL SAYGILIYI ARADIM BENİM DÜRBÜNÜM NE OLDU DİYE SORDUM, ÖNCE AMERİKAYA YOLLADIM DEMİŞTİ, DAHA SONRA FRANSAYA YOLLADIM DEDİ.BEN BU DÜRBÜNÜN BENİM OLDUĞUNU SÖYLEDİM O GELEN DÜRBÜNÜ ALAN ARKADAŞ DÜRBÜNÜ ÜNAL SAYGILIYA GERİ YOLLADI VERMİŞ OLDUĞU PARASINI GERİ ALDI.BENDE BAŞKA BİR DÜRBÜN İSTEMİŞTİM ÜNAL SAYGILIDAN BAŞKA BİR ARKADAŞ İÇİN. BENDE ONU GERİ YOLLAMADIM.DÜRBÜNÜMÜ VE AYAKLARI GÖNDER DEDİM O ZAMAN DÜRBÜNÜNÜ YOLLARIM SANA DEDİM. ÜNAL SAYGILI DA BENİ SAHTEKARMIŞIM GİBİ AÇIK VE NET Bİ ŞEKİLDE ANLATMADAN OLAYI BU ŞEKİLDE SUÇLUYOR.BU OLAYIN SAVCILIKTAN SONRADA AVLAK .COM DA SONUCUNU PAYLAŞACAĞIM.
1975 ANAMUR/ MERSİN

Çevrimdışı Hasan NEHİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
BİRDE YUKARDA YAZMIŞSIN KENDİ ELİNLE 400 TL TAMİR PARASINI BARİ GÖNDER DEDİM DİYE, MADEM BENİM DÜRBÜNÜM DEĞİLDİDE NEDEN TAMİR PARASI İSTİYORSUN??? AYRICA SENDEN BEN SADECE KENDİME 30 TÜP DÜRBÜN AYAĞI İSTEDİM ONUNDA PARASINI ALDIN.25 TÜP OLANI DÜRBÜN GÖNDERDİĞİN ŞAHSA GETİRTMEDİNMİ? ALLAH KORKUN YOKMU BUNCA YALANI SÖYLERKEN??????
1975 ANAMUR/ MERSİN

Çevrimdışı Hasan NEHİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Doğruyu  Bilmeden kimseye iftira atmayın.Gerçegi bilmeden iftira atanın kendisi sahtekar ve ardamarı olmayan böyle çirkef yapar.
1975 ANAMUR/ MERSİN

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ünal Bey ve Hasan Bey karşılıklı sözlerini söylediklerine göre konuyu kilitliyorum.
Sonuçta bizler Hakim-Savcı değiliz. Konuyu okuyan üyelerimiz bir fikir sahibi olurlar.
Konuyu kilitliyorum. Lütfen benzer konu açmayınız.
Bu konuda cevap hakkı olduğunu düşünen üyemiz varsa özel mesajla bana gönderdiği takdirde konu altına eklerim.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK