Herkese Merhaba,
Öncelikle övgülü güzel yorumlarınız için Akus Ailesi olarak ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Yorumlarınızı tek tek okuyunca dikkatimi çeken iki konuda cevap mahiyetinde yazmak istedim.
Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de av tüfeği imalatında olmazsa olmazlar vazgeçilmezler vardır. Örneğin imalatta el işçiliğinden çok makinelerde otomasyonla yani seri üretimi tercih ediyorsanız, maliyetleriniz düşük dolayısiyle satış fiyatınızda düşük olacaktır. Lakin Av Tüfeklerinin beğenip beğenilmeyeceği ise takdirinize... Bunun tam aksine imalatta emek yoğun çalışıp el işçiliğini ön planda tutarsanız, buna göre kaliteli beğenilen albenisi yüksek olan bi anlamda kıyamayacağız tüfekler siz avcılarımıza ulaşacak. Ve bu yöntemle yani emek yoğun çalışmanın takdir edersiniz ki maliyeti yüksek olacaktır.
Özgür Bey'in samimi yorumu için ayrıyeten teşekkür ederim.
Özgür Bey'in yorumunda da söylediği gibi ön yargılarımızı aşarak ve yerli ürünlere inanarak hareket edersek aslında sorunun birçok kısmı çözülecektir. Detay'a inerek fiyatlarımız şu şu sebepten böyle oluyor gibi yorumlara girmek istemiyor, sadece fabrikamızı, üretim yerimizi yani bizleri yerinde görmenizi ya da görenlerden bilenlerden yorumlarını almanızı tavsiye ediyoruz.
Haklısın Suat abi ama bide şöyle bi durum var memleketim avcısı bu silaha pahalı der almaz aynı ayarlarda ve görsellikte olan avrupa silahlara 10000 ila 20000 tl arası para vermeye yarışırlar bunuda eklemek lazım. Benim altta gördüğün Berettalara 9000 lira para gitti evde bisürü dert var ihtiyaç var para yok diye ağlanırım silaha verdiğim paraya bak kendimide ilk sıraya koyuyorum yani bu eleştiriyi yaparken bencede fiyatlar fazla ama o kadarda dil yani bu gözden bakarsan. Halbuki 900 liraya çok keyifle avlandığım yerli silahlarımda var ama böğle bi durumda var yani marka yarışına girip para saçıyoz yerli oldumu laf saçıyoz. Kendimede kızıyom iyice yani
İkinci konu;
Sahin Bey'in Dipçikler ile ilgili şikayeti.
Şahin Bey bu konuda öncelikle şunu belirtmeliyim ki 11 yıllık Akus tarihinde her fırsatta her ortamda söylediğimiz sizlere aktarmak istediğimiz bir konu var ki o da "Avcı'ya Özel Tüfek" yani butik ürün.. Bizlerden ürün almak isteyen avcılarımızdan öncelikle sizin bahsettiğiniz ölçülerini kayıt altına alır daha sonra diğer kısımların teknik detaylarına geçeriz. Burdan hareketle avcımız bizden hangi ölçüleri ister ise en datayına kadar karar verip ona göre üretimini yaptırır. Dolaısiyle bu tür şikayetleri minimize ettiğimizi düşünüyoruz. Lakin hiç hata olmamıştır, bu mümkün değil gibi bir yorum ve tavır içine asla girmeyiz sizlerin memnuniyetini sağlamak isteriz. Sizden ricamız bu gibi konularda ilgili örneklerin yaşandığı ürünlerimizi Satış Sorumlumuz "Oğuzhan Ekici Bey'e" ile irtibata geçerek kontrol amaçlı bize göndermeniz. Hızlı ve en doğru çözüm bu şekilde olacaktır. Ayrıca şikayetinizi ilgili birime aktardım. İlginiz ve yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.
Sizlere en güzel, en elit av tüfeklerini sunmak için Akus Ailesi olarak "Vizyonumuza" ulaşmaya çalışıyoruz.
Herkese övgülü güzel sözleri için tekrar teşekkür eder, güzel ve keyifli avlar dileriz.
Muhammed USTA