Gönderen Konu: Av köpegi beslenmesi..!  (Okunma sayısı 7425 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Av köpegi beslenmesi..!
« : 04 Temmuz 2014, 09:31:21 »
Mrb degerli forum üyeleri,sizinle paylaşmak istedigim bir konu var,5 aylik dişi pointer av köpegim var köyde bakiyorum ama herzaman köye gidemiyorum 3 günde bir gidebiliyorum,köpegime bir yer yaptim ve mama su içinde birer aparat yaptim iki su damacanasini kullandim birine kuru mama digerine su koydum agizlarinada uzun birer boru takip ters cevirdim altlarina tabak koydum icine dökülüyor köpegim yedikce ve içtikce size sorum acaba sürekli yermi yoksa doydugunda birakirmi acikinca tekrar yermi bukonuda bilgisi olan arkadaşlardan abilerimden yardim bekliyorum
  • huğlu koop.601 g/kurzhaar
1982 MANİSA

Çevrimdışı Osman KARATEPE

• *
    • Deva Sağlık Kabini ve Sünnet Kliniği
Ynt: Av köpegi beslenmesi..!
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2014, 09:40:47 »
Merhabalar Mutlu.Su için yaptığın düzenek iş görür belki ama mama damacanın ağzını tıkamasın.Köyde ilgilenecek biri olsa da o verse mamayı daha iyi olur bence ama ...
Osman KARATEPE
1978 BURSA
Memleket:ESKİŞEHİR

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2014, 10:06:58 »
Damacananin agzini tikamaz ben genişlettim agzini ve altina koydugum tabaktan boru biraz yukarda yani mama akişi yedikçe düzenli olarak akiyor,benim sıkıntım hep yermi yoksa acikincami yer
1982 MANİSA

• *
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2014, 10:26:15 »
Köpek doyduğu zaman yemez acıktıkça yer diye biliyorum sıkıntı olacağını sanmam kafesine başka hayvan girmediği müddetçe bir iki gün idare edebilir sanırım.
Osman KARATEPE
1978 BURSA

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2014, 10:53:50 »
Yok baska hayvan girmez,2 günden fazla idare ediyor eger damacanayi tam doldurursam
1982 MANİSA

• *
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2014, 11:01:25 »
Maması da suyu da yeter o zaman sıkıntı olmaz ama genede arada kontrol edecek birini ayarlasan hiç fena olmaz ...
Osman KARATEPE
1978 BURSA

Çevrimdışı Selman ÇELEBİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2014, 11:26:08 »
BU ŞEKİL KÖPEK BAKILMAZ.
Selman ÇELEBİ
1978 Midyat MARDİN

ERSİN KARA

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2014, 12:41:08 »
BENCE DE BU ŞEKİLDE KÖPEK BAKILMAZ.BENCE KÖPEK SİZİ SÜREKLİ GÖRMELİ Kİ SİZİNLE BAĞLARI SAĞLAM OLSUN.SİZE SADIK ve İTAATKAR BİR DOST OLSUN.BENCE BU ŞEKİLDE BAKMAMANIZ DAHA İSABETLİ OLUR.EN AZINDAN HAYVANA YAZIK OLMASIN.AMA İLLA BİR KÖPEK BAKACAM DİYORSANIZ VERİN KÖYDEN BİRİNE AYLIK 50-100 TL SİZİN İÇİN İLGİLENSİN.SİZDE YANINA GİTTİĞİNİZ ZAMAN BİRAZ GEZDİRİR OYNARSINIZ OLUR BİTER.KÖPEKTE SIKINTI YAŞAMAZ SİZİNDE GÖZÜNÜZ AKLINIZ ARKADA KALMAZ...

ZOR BİR DURUM UMARIM ÇÖZÜM BULURSUNUZ...

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2014, 13:25:43 »
Köpek orda yanliz degil yani oraya kapatip gelmedim arkadaşlarim var saliyolar arada bende zaten 2 günde bir gidiyorum ve gittigimde onunla ilgileniyorum ben sadece mamasini ve suyunu düzgün alsin diye buşekilde yaptim
1982 MANİSA

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2014, 03:22:12 »
Mama tikanabilir ne kadar genis olsada iki tane yan yana gelir tikanir bi sekilde uc gin ac kalirsa o hayvandan size bi fayda gelmez hem gunah
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 07 Temmuz 2014, 01:02:06 »
mamanın tıkanması mümkün değil agzı çok geniş o yüzden bir sıkıntı olmaz,arada kontrol ettiriyorum kendimde gidiyorum bir sıkıntı yok şuanda
1982 MANİSA

Çevrimdışı Berşan UÇAR

• *
« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2014, 11:20:57 »
Mutlu bey! merakınıza ve çabanıza hayran oldum ancak bir canlıyı 3 gün kendi haline bırakmak olası bir şey değil. Köpeğiniz 2 gün aç kalabilir ama 1 gün susuz kalsa ölür.Bu riski göze almak insanlığa sığmaz.Hadi damacana devrildi bağladığın ip koptu vs.(kaldı ki köpek 3 gün yalnız kalacağından çıkmak isteyecek ve oralarda uğraşırken sizin düzeneği bozabilir)Ben bir köpeğin eş ve annelerine söz geçiremeyen avcılar  yüzünden 2 günde 6 ev gezdiğine şahit biri olarak ya yer temiz edeceksin yada hayvanlara eziyet etmemek adına beslemeyeceksiniz.Ben kiracıyım ve eve köpeğimin kalabileceğiyere bakara başlarım aramaya.komşu ev sahibi vs. köpeğimi sorun etmeyecekse o evin iç odalarına bakarım.Bu şartlarda ev bulmak zor ama bu şart bence.Kolay gelsin slsmlar.
Mehmet Berşan UÇAR
1977-Osmaniye
İlahi Azrail, Sen adamı öldürürsün!!![img=http://s5.postimg.org/ot7rd4lab/Foto_raf_0045.jpg]

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 07 Temmuz 2014, 14:58:41 »
Arkadaşlar siz beni yanliş anliyorsunuz ben köpegimi oraya kapatip 3gün kimse görmeden duruyo demiyorum,hergün arkadaşim girip bakiyor mamasi suyu tammi bir aksilik varmi diye yani kontrol altinda bulundugu alanda 6 metre kare sadece kapali duruyo iste,benim bu konuyu açmamdaki sebep mama hep önünde oldugu için sürekli yermi o du sorum,
1982 MANİSA

Çevrimdışı Muhammet DÖNMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • "Eğitimin gerçek amacı uyandırmaktır."
« Yanıtla #13 : 12 Temmuz 2014, 15:27:58 »
köpeğin önunde mama surekli kalmamalı.eger yavru ise gunde iki yetişkinse 1 kere belli saatlerde verilmeli ve 15 dk içinde yedi yedi yemedi ise yemek önunden alınmalı yoksa ilerleyen yaslarda itaat sorunu yaşarsınız.
  • Ataneo 12
  • Stoeger m2000
  • Pointer & Drahtaar
Muhammed DÖNMEZ
1986 KÜTAHYA-İZMİR
laboratuvar teknikeri

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2014, 16:26:47 »
Satılık Av Araç ve Gereçleri ve Kıyafetleri ilanları / otomatik su yem mama verir.günes enerji ile calısır
« Son İleti Gönderen: Veli TOKCAN 05332315690
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 13 Temmuz 2014, 00:39:58 »
Satılık Av Araç ve Gereçleri ve Kıyafetleri ilanları / otomatik su yem mama verir.günes enerji ile calısır
« Son İleti Gönderen: Veli TOKCAN 05332315690
mutlu by bu alet sizin işnizi görür.yem ve su taze olarak bir hafta köpeğinizi su ve mama verir.üstelik güneş enerjisi ile çalısıyor.ben 3 ay kullandım çok memnun dum
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2014, 00:41:39 Gönderen: Veli TOKCAN »
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Muhammed KUTLUBAY

• *
  • Av,avlanmaktan ziyade "tavlanmaktır".
« Yanıtla #16 : 19 Ekim 2014, 10:05:56 »
Kardeşim bence düşüncen çok güzel ama bu şekilde kopeği yağlandırırsın ve yem kabının altındakı kalan yemleri yiyemeyeceğinden kabın altında küf felan olabilir ona dikkat etmelisin,saygılar kolay gelsin.
GAZİANTEP/23;07;1994
Avcı çoğu zaman hayvanların dostudur; ama avcı iyi nişancı ise, keklikler bu sevgiye güvenmemelidir.

Çevrimdışı Mutlu YAĞMUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 23 Ekim 2014, 01:30:54 »
yağlanma konusunda fazla bir sıkıntı yok,kabın altındada mama pek kalmıyor sürekli akıyor yani yedikce ıslanmadıgı içinde küf falan olmuyor

1982 MANİSA