Gönderen Konu: D.DRAHTHAARIM BELLA BEĞENİLERİNİZE  (Okunma sayısı 16582 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: D.DRAHTHAARIM BELLA BEĞENİLERİNİZE
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2014, 09:45:11 »
inşallah Allah sağlık, sıhhat, ömür ve de muhabbet verir de gene doyumsuz avlara imza atarız gadeşlik :) yeter ki gönüller bir olsun.

bunları seni onure etmek için değil bire bir doğru olduğu için yazdım ondan hiç şüphen olmasın :)

bu güzel gan için tekrardan sağol varol goca yörük ;)

gadeşlik biliyon dişi köpeğim bellayı sattım.satarkende alan kişi abi çekiver kızanlayınca dediği için çekdik zamanı gelince.
gün geçdi 8 adet yavru doğdu kısmetse önümüzdeki günlerde gidip babalık haklarımı alacam :)
sorunda burda başlıyo içimden bi ses dürtüyo bi önceki kardeşleri cillop gibi tornadan çıkmış gibi çıktı babasının yanına yetiştir bi erkek ;) :)
eee yetenekde var az buçuk oturtmayı kalkmayı avlandırtmayıda biliyosun diyor o ses :D :D
dişimi baksam erkekmi  ::) eş dost aklımı karıştırıyo :D erkek dişi yanyana sorun olabildiği için satmıştım dişi köpeğimi gönlüm erkekden yana bakalım önümüzdeki günlerde yavruları almaya gidecem o gün karar vercem nasipse :) :)
şöle ablası junior bella gibi yakışıklısı olursada bakarsın üçüncü bellayıda tekrardan ben yetiştiririm :) :)
ikinci bellanın tüyü kadar avı olsun inşallah :)  olcanada hiiiç şüphem yok zaten ;) :) :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Coşkun ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2014, 19:20:39 »
Masallah bellaya.soy belli sop belli iyi olmama şansı yok
1988 BALIKESİR

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #27 : 11 Temmuz 2014, 21:43:45 »
inşallah kazasız belasız uzun yıllar beraber av yapmak kısmet olur bella ile beraber.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 12 Temmuz 2014, 02:59:52 »
Allah Allah ne güzel olmuş bu çikin yav.Hade bakam o gırmızı ibiklilere günlerini gösteriyo mu göstermiyomu bakalım o sakallı şey :D.Valla ne anasına ne de babasına dicek kelam yok. Yıllardır keyifle seyrediyoz zati. Bu çocuk senin elinde okur efem. Hadi bakalım Allaha emanet
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #29 : 12 Temmuz 2014, 17:14:50 »
   UFUK EVCİ GARDAŞIM MAAŞALLAH J. BELLAYA ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN, EMEKLERİNE SAĞLIK, KAZASIZ, BELASIZ FERMASINDA BOL AVLAR YAPARSIN VE BURADAN BİZLERLE PAYLAŞIRSIN İNŞALLAH. GEÇEN SEZON "HD" ÇEKİMLERİYLE DAVŞANLARI BAŞARIYLA ÇANTAYA ATIVEREN HARUN DERE GARDAŞIMINDA HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM.
   BİR DRAHTHAARCI OLARAK 2013 HEGEWALD ŞAMPİYONU GABY VON JURA GRUN'UN SAHİPLERİNİN SAYFASINA BAKIYORUMDA, DRAHTHAAR SAHİBİ OLMAK BİR STATÜ MESELESİ, BU ALMAN TANKLARI, PANZERLERİ HEPİSİNİ BİRDEN YAPIYOR, BUYÜK, KÜÇÜK AV DEMEDEN, HAVADA, KARADA, SUDA NERDE OLURSA OLSUN, ADAMLARIN WEB SAYFASINI HERGÜN 150-200 KİŞİ ZİYARET EDİYOR, YAVRU ALABİLMEKSE MÜMKÜN DEĞİL. ADAMLARIN SINAVLARDAKİ BAŞARILARI İSE DÜNYA ÇAPINDA, İŞTE DRAHTHAAR YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖYLE GURUR VERİCİ, MAŞALLAH UFUK KARDEŞİM SENDE ÇOK EMEK VERİP EĞİTMİŞSİN, ELLERİNE SAĞLIK, YENİ SEZONDA TADINI ÇIKARMANIZ DİLEĞİYLE, KAZASIZ GÜZEL AVLAR DİLİYORUM HERKESE.SELAM VE SEVGİLERİMLE.

ilk önce bu güzel ve de beni onure edici yazınızdan ötürü size çok teşekkür ederim Savaş abi.

davşancı harun gadeşliğimi sende biliyor ve takip ediyosun, sağolsun onun sayesinde oldu herşey.hatta bu güzel enik yüzünden elimdeki usta köpeğimden vazgeçtim.elimden bir çoookkk köpek gelip geçmedi tabi ki :D :D ama ilk kez enikten bi drahthaar yavru yetişmenin hevesi ve heyecanı içindeyim.umarım yetiştirme de eğitimde yanlış bi şey yapmamışımdır.aporttan, fermaya, temel itaatten , diğer komutları öğretmeye çalıştım.sadece bagaja atlama sorunumuz var birazcık :) sanırsam tonaj ağır geliyo herhalde, önümüzdeki günlerde bunu atlatırız nasipse. :)

tekrardan teşekkür eder, bende selam ve saygılarımı sunarım.
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #30 : 12 Temmuz 2014, 17:29:34 »
gadeşlik biliyon dişi köpeğim bellayı sattım.satarkende alan kişi abi çekiver kızanlayınca dediği için çekdik zamanı gelince.
gün geçdi 8 adet yavru doğdu kısmetse önümüzdeki günlerde gidip babalık haklarımı alacam :)
sorunda burda başlıyo içimden bi ses dürtüyo bi önceki kardeşleri cillop gibi tornadan çıkmış gibi çıktı babasının yanına yetiştir bi erkek ;) :)
eee yetenekde var az buçuk oturtmayı kalkmayı avlandırtmayıda biliyosun diyor o ses :D :D
dişimi baksam erkekmi  ::) eş dost aklımı karıştırıyo :D erkek dişi yanyana sorun olabildiği için satmıştım dişi köpeğimi gönlüm erkekden yana bakalım önümüzdeki günlerde yavruları almaya gidecem o gün karar vercem nasipse :) :)
şöle ablası junior bella gibi yakışıklısı olursada bakarsın üçüncü bellayıda tekrardan ben yetiştiririm :) :)
ikinci bellanın tüyü kadar avı olsun inşallah :)  olcanada hiiiç şüphem yok zaten ;) :) :)

biiliyom gadeşlik biliyom, bende takip edipdurum goca Bella yı alan arkadaştan.hepsi aynı bi galem :) :)

resim yuklemek

baksana şunların güzelliklerine, iyice ayaklanmışlar, gurtarmışlar gari kendilerini

resİm yÜkleme

al bi dane erkek , dişi alırsan ikisi aynı yerde galdığından ilerde sıkıntı olabilir, yetiştir Poyrazın yanında derim gene de takdir senin

son dediklerine
 ise gocaman bi AMİNNNNNN :) :)
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 17:30:54 Gönderen: Ufuk EVCİ »
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #31 : 12 Temmuz 2014, 17:32:04 »
Masallah bellaya.soy belli sop belli iyi olmama şansı yok

sağolasın gardeşim, dileklerimiz ve niyetimiz bu yönde inşallah.
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #32 : 12 Temmuz 2014, 17:36:09 »
inşallah kazasız belasız uzun yıllar beraber av yapmak kısmet olur bella ile beraber.

çok teşekkür ederim Uğur abi, Poyrazı en iyi sen biliyosun zaten.inşallah dediğin gibi olur, selamlar, saygılar..
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #33 : 12 Temmuz 2014, 17:40:44 »
Allah Allah ne güzel olmuş bu çikin yav.Hade bakam o gırmızı ibiklilere günlerini gösteriyo mu göstermiyomu bakalım o sakallı şey :D.Valla ne anasına ne de babasına dicek kelam yok. Yıllardır keyifle seyrediyoz zati. Bu çocuk senin elinde okur efem. Hadi bakalım Allaha emanet

ülen sen yaşayıpdurumun , nerledesin sen gahbecik :D :D görüşemez olduk uzun zamandır.

valla tek dileğimiz o zaten Hüsenim, gırmızı gagalılara bu sene rahat bırakmak yok nasipse :D :D inşallah okurda hepimiz faydalanılırız nasipse.
sende Allaha emanet ol gardeşim, görüşmek üzere, selamlar..
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 26 Temmuz 2014, 12:23:51 »
Maşallah çok güzel gelişim göstermiş.

Bu sezon çok av paylaşımını izleriz Bella'nin

Nevşehirden selamlar.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Menderes ÇELİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 25 Kasım 2014, 12:16:49 »
Değerli kardeşim; BELLA ile sana nice kazasız ve belasız avlar diliyorum.İnşallah gönlüne göre bir Dd yetiştiemişsindir. Bende senin bu formunu fırsat bilerek Harun DERE kardeşime bir kez daha teşekkür ederim. Nice güzel avlar da buluşmak dileği ile..
1973-Eskişehir

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #36 : 25 Kasım 2014, 14:05:51 »
Değerli kardeşim; BELLA ile sana nice kazasız ve belasız avlar diliyorum.İnşallah gönlüne göre bir Dd yetiştiemişsindir. Bende senin bu formunu fırsat bilerek Harun DERE kardeşime bir kez daha teşekkür ederim. Nice güzel avlar da buluşmak dileği ile..

sağolasın canım abim, olsun diye goşturupduruz dağlarda, senin ELA gadar olmasa da öğretcez gari az buçuk bişeler :) sağolsun goca gadeşliğim bizlere güzel enikler gazandırdı.Allah razı olsun.iyi dileklerin için teşekkürler, son yazdığına da gocaman bi AMİNNNNNNN :) :)

resim yülke
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 27 Kasım 2014, 10:44:06 »

sağolasın canım abim, olsun diye goşturupduruz dağlarda, senin ELA gadar olmasa da öğretcez gari az buçuk bişeler :) sağolsun goca gadeşliğim bizlere güzel enikler gazandırdı.Allah razı olsun.iyi dileklerin için teşekkürler, son yazdığına da gocaman bi AMİNNNNNNN :) :)

resim yülke

neee demek efenim drahthaar sizin itiniz olsun :D :D aslolan dostluk arkadaşlık değilmi ? eeee oda bizde ziyadesiyle var çok şükür :) :) ikinizede köpeklerinizle niceeeee uzun senelerce avlanmak nasip olsun :) :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Cengiz BİLGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 27 Kasım 2014, 11:30:42 »
VE TANRI İNSANI YARATTI İNSAN AVCILIĞI ÖĞRENDİ TANRININ VERDİĞİ ZEKA İLE DRAHTAARI ORTAYA ÇIKARTTI KONU KAPANMIŞTIR:) :) ;)
1976 İSTANBUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 14 Ocak 2015, 09:14:59 »
Ufuk kardeşim, senin amin dediğin birlikteliği gerçekleştirmek için birazdan yola çıkıyoruz. Bütün DD Lee (baba ve evlatları) buluşması olacak inşallah.
1973-Eskişehir

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 14 Ocak 2015, 09:19:58 »
VE TANRI İNSANI YARATTI İNSAN AVCILIĞI ÖĞRENDİ TANRININ VERDİĞİ ZEKA İLE DRAHTAARI ORTAYA ÇIKARTTI KONU KAPANMIŞTIR:) :) ;)

Cengiz kardeşim güzel sözlerin için teşekkürler.Ancak konu kapanacak bir konu değil. DD farkı tamam, avcılığı,iteati tamam. Bunları tüm avcılara anlatmaliyiz. Bu duyguyu yasayan bilir. Allah bütün avcılara bir de ile avlanmak nasip etsin.
1973-Eskişehir

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 14 Ocak 2015, 09:31:10 »
aloo gadeşlik, napdın?
-iyidir, gadeşlik sene sormalı, sen napdın?
-iyiyim , çok şükür.bak ne dicem sene, biliyon Bella doğdu enikleri de takip edipdurusun, düşündüm daşındım bu güzel eniklerden birini senin beslemeni istedim, hatta hatta birini sana ayırdım, itiraz mitiraz istemem :) yolla dersen de yollamam , illa ki sezon açılışında kendin gelcen hem avlancaz, hemde giderken eniği alıp gitcesin, başka kelime istemiyom :)
-yaşa le goca gadeşlik, inan bene çok mutlu ettin, keşke Allah’tan  başka bişey isteseydim, inan çok onure oldum, sağol varol le goca Yörük :)
Hoş beş muhabbet derken telefonu kapadık…

okurken bile insanın tüyleri diken diken eden candan samimi bir konuşma.

:))))
Ufuk bey harun dere ( yaşıt olmamızdan dolayı vede avcılık meşakkati insanı biraz daha samimi kıldığı için ) kardeşim'in diye hitap edicem kendisine .
 Harun kardeşimin face book daki sayfasından az biraz :) hukukumuz var sizinle.
Şunu söylemek isterimki  bu kadar güzel paylaşımlar yapılan bir platformun üyesi vede siz ve sizin gibi avcı arkadaşları tanıdığım için çok mutlu vede bir o kadar gururluyum .
Allah avınızıda mutluluğunuzu da daim etsin.

« Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 09:32:48 Gönderen: Harun KOCA »
ÖNCE VATAN
1978 ankara

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #42 : 14 Ocak 2015, 10:03:56 »

cengiz bey, konuyu gayet iyi özetlemişsiniz, daha da ne desek boş gari :)
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #43 : 14 Ocak 2015, 10:05:05 »
Ufuk kardeşim, senin amin dediğin birlikteliği gerçekleştirmek için birazdan yola çıkıyoruz. Bütün DD Lee (baba ve evlatları) buluşması olacak inşallah.

inşallah abim, hayırlısıyla sağ salim gelin de hep beraber gavuşalım :D :D
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #44 : 14 Ocak 2015, 10:15:31 »
aloo gadeşlik, napdın?
-iyidir, gadeşlik sene sormalı, sen napdın?
-iyiyim , çok şükür.bak ne dicem sene, biliyon Bella doğdu enikleri de takip edipdurusun, düşündüm daşındım bu güzel eniklerden birini senin beslemeni istedim, hatta hatta birini sana ayırdım, itiraz mitiraz istemem :) yolla dersen de yollamam , illa ki sezon açılışında kendin gelcen hem avlancaz, hemde giderken eniği alıp gitcesin, başka kelime istemiyom :)
-yaşa le goca gadeşlik, inan bene çok mutlu ettin, keşke Allah’tan  başka bişey isteseydim, inan çok onure oldum, sağol varol le goca Yörük :)
Hoş beş muhabbet derken telefonu kapadık…

okurken bile insanın tüyleri diken diken eden candan samimi bir konuşma.

:))))
Ufuk bey harun dere ( yaşıt olmamızdan dolayı vede avcılık meşakkati insanı biraz daha samimi kıldığı için ) kardeşim'in diye hitap edicem kendisine .
 Harun kardeşimin face book daki sayfasından az biraz :) hukukumuz var sizinle.
Şunu söylemek isterimki  bu kadar güzel paylaşımlar yapılan bir platformun üyesi vede siz ve sizin gibi avcı arkadaşları tanıdığım için çok mutlu vede bir o kadar gururluyum .
Allah avınızıda mutluluğunuzu da daim etsin.

inan harun bey , garnımızda ne varsa dilimizde de o var, her şey bu gadar basit, yalansız, riyasız, çıkarsız bi dostluk bizimkisi :)

internet denen icadı doğru gullanınca ve Allah'ın takdiri garşına adam gibi adamlar çıkınca böyle dostlukların, gardeşliklerin edinilmesi gaçınılmaz oluyo :) :) yıllar önce bir avcılık sitesinde garşılıklı şakalaşmalarla , dakılmalarla başlayan arkadaşlığımız sanaldan reele dönüştü 2007-2008 den beri garşılıklı gelip gitmelerimiz, ziyaretlerimiz, avlarımız devam etmekte.belki Menderes abimin yorumundan da anlamışsınızdır, nasipse bu hafta sonu dostluğumuzu gene pekiştirmek adına onları burda misafir etmeye çalışıcaz.

güzel ve candan iyi dilekleriniz için çok teşekkür eder, selamlarımı yollarım :)

yükle resim

çoklu resim yükle

Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #45 : 24 Mart 2015, 18:15:01 »

Kardeşim ELA bu buluşmadan oldukça memnun kalmış. Tabi bizde çok memnun olduk. Bizlere kapılarınızı açtınız.Dostlukların daim olması dileği ile.
1973-Eskişehir

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #46 : 08 Nisan 2015, 18:11:52 »

bmp resim yükle

resim yükleme servisi

inşallah önümüzdeki sezonlarda da gavuşmalarımız devam eder nasipse abim :)
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN