sayın kemal bey,
geçen sene bu videoyu serhat bey eklemişti iza kampanyasından evvel bir tarihte daha öncede izlemiştir kıf başkanı ve ali beyin akçan beyi sonlara doğru sıkıştırması ve soru karşısında kurulu saat gibi aynı cümleleri söylemeleri üçbaşlı beyin beden diliyle dili döndüğünce akçan beye destek çıkarak desteklemesi başımıza çorabı kimin ve hangi niyetle avcı milletine yaklaştıklarını alenen gösteriyor, fakat biz siz ve sizin gibi duyarlı arkadaşların kadir kıymeti bilinmiyor hatırlayın sizinde açtığınız imza kampanyası veya avına avlağına sahip çık kampanyası katılımcıların desteği ile ortada,..
hazmedemediğim adam olacak ayhak başkanı ''AVCILIK ELLENMEMİŞ ALTIN MADENİ GELİN BERABER İŞLETELİM'' demekte,..
sorarım sayın üçbaş kaç avlak işletiyorsunuz kaç madeniniz oldu?..
ve akçan bey ankara çankırı avlak sistemine geçen ilk bölge olduğu için teşekkür eden yeni bir açıklama yapmış, her ilin yüzde onbeşi avlak olacak ava değil avcıya kota uygulanacak vs.
hangi doğayı koruyorlar
hangi ekosistemi ve nebatatı koruyorlar
hangi avı avlağı koruyorlar
hangi envalteri doğu yapıyorlar
hangi daha yurda girmemiş göçmen kuşa kota uyguluyorlar
ve hangi ülkeye hizmet ediyorlar
ve hangi federasyon konfederasyon dernek herneyse masabaşından kimden bilgi alıyorlar
ve hangi avcı milleti arkalarında
işte kanayan yaramız bu biz bilinçle reel dürüstçe av yaptığımızla kalıyoruz, okadar kuru otvarki vurdumduymazca biz aralarında bir avuç yaşız yanarız be kardeşim elbet, yazık bu meralar emanet mirastır yazıkki bizlere emanete herşeyde olduğu gibi avcılıktada gereğince sahip çıkamıyoruz tek yumruk haline gelemiyoruz nedense,..
yazı kirliliği yaptıysam affola kusura bakmayın arkadaşlar, avlak aile ortamıysa ailemle derdimi paylaşmak istedim, elim kolum bağlı haksızlığa uğramış çocuk gibi hiçbirşey yapamamak beni kahrediyor bu konuda çaresiz bekliyorum, allah sonumuzu hayreylesin.
sağlıcakla kalın gönüldaşlarım,
mersinden gerçek avcılara en derin sevgi saygı ve selamlarımı iletirim.