Gönderen Konu: PLASTİK DİPÇİKLİ BENELLİYE NUMARALI DİPÇİK YAPIMI VE GENEL REVİZYON  (Okunma sayısı 9662 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali AĞIR

• Free Üye
  • *
  • HUĞLUDA AV BAYİSİYİM+TÜFEK USTASIYIM
Sevgili arkadaşlar bir arkadaşım elindeki benelli otamatiğin orijinal namlusunun olmadığını başka bir benelliye tüfeğe ait uyumsuz namlu olduğunu ve plastik dipçikli olduğunu söyledi numaralı cevizden orijinal pedini kullanarak dipçik yapmamızı ve yeni namluyu adapte etmemizi ayrıca 7+1 olan şarjörü 4+1 'e çevirmemizi istedi çelikten özel şarjör ve yine çelikten kapak ürettik ve uyumunu sağladık taktik olan kurma kolunuda av tipi estetik kol ile değiştirmemizi istedi elimizden geleni yaptık şimdi isterse 7+1 olarak isterse 4+1 olarak tüfeğini kullanabileceği şekilde düzenledik ayrıca dipçik ve el kundağına tüfeğin markasınıda işledik beğeninize sunuyorum bu tarz istekleriniz için 05334587124 den her zaman ulaşabilirsiniz

« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2014, 12:40:44 Gönderen: Ali AĞIR »
ALİ AĞIR+ HUĞLU-KONYA + TÜFEK USTASI+AV BAYİİ+ 05334587124+ İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM---- BOSCH

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sayın Ali ustam ellerine sağlık bir benelli bir diğer benelliden ancak bukadar güzel olabilir.Süper olmuş .nasip olursa yıllık izine çıktığımda bi huğluya uğramak istiyorum. inşallah sizinde bi çayınızı içerim.
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  VAYYYY  VAYYYYY VAYYYYYY  canavar  ne olmuş öyle .   ali abicim  ellerine sağlık. bi tüfek ancak bu şekilde  revizyon yapılır.  ömer kardeşim  demişti tüfeğin son halini tanıyamıyacaksın diye ama bu kadar beklemiyordum.     gerçekten harika olmuş. uzun fişek şarjörü   7+1    bu tüfekdeki hç sevmediğim yanı idi ama şimdi harika görünüyor.    tekrar tekrar ellerine sağlık.
   ömer kardeşim kazaszı belasız avlar diliyorum. zaten fazla kullanamayacan çalışıyon  :P bu tarafa gecerken bana bırak tüfeği.  öpeyim koklayayım . unutma sakın :)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı M.Çağrı YILMAZ

• Free Üye
  • *
Ali bey elinize sağlık.Tüfeğin eski halini bilmesem insan zor inanır.Ağacı ve ağacın üzerindeki benelli yazısı mükemmel olmuş.Ömer kardeşim güle güle kullan tüfeğini.Demek gönül isterse birazda kabiliyet varsa herşey mümkünmüş.
M.Çağrı YILMAZ
1978 Gaziantep

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
Ali Ağır bey ellerinize sağlık..Şaheser gibi olmuş..
Ömer bey güle güle kullanınız..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Ömer ÇİRKİNYILAN

• *
öncelikle emeğinden dolayı sayın ali  abime ve iyi dilekleri için arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. ben bukadar iyi bir işçilik beklemmiyodum ali abi allah senden razı olsun yanlız bir eksiğin var onuda ben yazayım  sayın ali abim  tüfeğin el kundağını öyle bir ayarladıki benellinin 3 modelide elkundağı değişmeden olabiliyor  m1 m2  m3  :) normalde  bunlar birbirine uyum sağlamaz  ama ali abim yaparsa en iyisini yapar ve olur :D
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

• *
  VAYYYY  VAYYYYY VAYYYYYY  canavar  ne olmuş öyle .   ali abicim  ellerine sağlık. bi tüfek ancak bu şekilde  revizyon yapılır.  ömer kardeşim  demişti tüfeğin son halini tanıyamıyacaksın diye ama bu kadar beklemiyordum.     gerçekten harika olmuş. uzun fişek şarjörü   7+1    bu tüfekdeki hç sevmediğim yanı idi ama şimdi harika görünüyor.    tekrar tekrar ellerine sağlık.
   ömer kardeşim kazaszı belasız avlar diliyorum. zaten fazla kullanamayacan çalışıyon  :P bu tarafa gecerken bana bırak tüfeği.  öpeyim koklayayım . unutma sakın :)

kardeşim sana okadar dedim zamanında gel şu tüfeği al  beğenmediğin yerini ben hallederim dedim almadın bak gördünmü nasıl oldu :D sen şarjör boşuna taktın kafaya sana demişdim o kolay diye  bak ali abi nasıl yaptı hemde orijinalini bozmadan  üstelik özel bir çelikten yaptı somunuda dahil  sanıırımm bu av sezonu yanında olurum iş durumu onu gösteriyo olmasamda senin canın sağolsun göndereyim kullan ne demek :)
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

Çevrimdışı Hakan UYAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  Ömer Bey hayırlı olsun..Ali Bey'i titiz ve güzel işçiliğinden dolayı tebrik ediyorum...
  • Beretta A400 Xplor Unico
  • Franchi Affinity Wood
1974 ÇANAKKALE

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
hayırlı olsun ömer , yeminle çok güzel  olmuş  . eski fotoları ile yenileri kıyaslayınca , netice bariz bir şekilde çkıyor . ali ustanında ellerine sağlık , zanaatını konuşturmuş yine . zaten , öncedende böyle bir sanat eseri vardı ali ustanın . ahı gitmiş vahı kalmış tam çakmak piper çifteyi , yine  muhteşem işçiliğiyle eski günlerine ger döndürmüştü , oda çiftede senindi bildiğim kadarıyla . güle güle kullan ömer , ali ustayıda ayrıca tebrik ederim .
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2014, 19:44:15 Gönderen: Yusuf SAĞLAM »
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Sefa GÖKÇE

• *
Fabrikası yapamaz böle tebrikler :-)
1993 ANKARA

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
Abi ellerinize sağlık çok güzel olmuş hele benelli yazısının dipçiğe işlenmesi müthiş olmuş tebrikler
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Emeğinize sağlık güzel iş olmuş...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2014, 10:22:55 Gönderen: Yavuz YILDIZ »
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Semih MAVİLİ

• Müdavim Üyemiz
Hayırlı olsun güzel olmuş, güle güle kullanın...
  • benelli cordoba
  • beretta çifte
  • benelli super 90
Drsalih Semih mavili
1981
Dostluğumuz ebedidir, menfaate tahvil olmaz, menfaat için dost görünende uzak durmalı.
[/ur

Çevrimdışı Sinan TANLIKOLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ellerine sağlık ustam
1985 kütahya
0533 523 8526

• *
hayırlı olsun ömer , yeminle çok güzel  olmuş  . eski fotoları ile yenileri kıyaslayınca , netice bariz bir şekilde çkıyor . ali ustanında ellerine sağlık , zanaatını konuşturmuş yine . zaten , öncedende böyle bir sanat eseri vardı ali ustanın . ahı gitmiş vahı kalmış tam çakmak piper çifteyi , yine  muhteşem işçiliğiyle eski günlerine ger döndürmüştü , oda çiftede senindi bildiğim kadarıyla . güle güle kullan ömer , ali ustayıda ayrıca tebrik ederim .
[/quote

deden kalma idi onuda kusursuz yaptı ali abi hatta benim profil resmimdeki üsteki yumurta dipçik olan tüfek. ali abi tekrar tekrar tebrik ve teşekkür ediyorum  bu arada  benellinin daha detaylı resimleri abinin facebook sayfasında mevcut incelemek isteyen daha detaylı inceleye bilir
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

Çevrimdışı Ali AĞIR

• Free Üye
  • *
övgü dolu sözleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar en iyi şekilde çalışmak zaten bizim görevimizdir
ALİ AĞIR+ HUĞLU-KONYA + TÜFEK USTASI+AV BAYİİ+ 05334587124+ İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM---- BOSCH

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Eline emeğine sağlık Ali Ustam şaheser gibi olmuş..Tüfeğin sahibi Ömer kardeşim yakın arkadaşımdır.. güle güle kullansın inşallah..Bu tüfeğin eski halini görmesem bilmesem inanamazdım..Gerçekten bu iş sanat işi..Çok beğendim gerçekten..Ustamızı tebrik ediyorum..Selamlar..Ömerim bunun turşusunu kur artık akıllı ol satma  :) :)
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Çevrimdışı Ali AĞIR

• Free Üye
  • *
slm Ersin bey şahsımdan  sitayişle bahsettğin için ben de sana  teşekkür ediyorum sizlere elimizden geldiğince layık olmaya çalışıyorum

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
ali abi yalnız biraz dipçik ve kasa kısmını birleşim yerinde olduğu kısım dikkatimi çekti birleşim yerindeki dipçik büyük gibi olmuş birde mekanizma keşke beyaz parlak krom olsaydı çok güzel olurdu eline emeğine saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Ali AĞIR

• Free Üye
  • *
yapılan her şey orijinal şekilde ve ölçülerdedir ayrıca mekanik aksama boya yapılmamıştır

The following users thanked this post: Engin TARHAN

Çevrimdışı Ali AĞIR

• Free Üye
  • *
alakanız için teşekkürler arkadaşlar

Çevrimdışı Ali AĞIR

• Free Üye
  • *

Çevrimdışı Tevfik GÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Çok hoş görünüyor tam bir sanat eseri olmuş,  elinize sağlık Ali bey.
1978 Eğirdir-Isparta

Çevrimdışı Ali AĞIR

• Free Üye
  • *
tşk Tevfik bey