KIYMETLİ HEMŞEHRİM HALUK KARDEŞİM MERHABA; MAAŞALLAH ASYANIN GÜZELLİKLERİNİ SAYENİZDE ZEVKLE İZLEDİM, ELLERİNİZE SAĞLIK.
HANİ DRAHTHAARLAR İÇİN SERT KÖPEK VB. ŞEYLER SÖYLERLER YA, BAK YARALI KEKLİĞİ NAZİKÇE ARDIÇIN İÇİNDEN ALDI, TESLİM ETTİ, NE SIKMA VAR NEDE BAŞKA BİR SERTLİK, BİZLER DRAHTHAARCI OLARAK BUNLARA ÇOK ŞAHİT OLUYORUZ AMA PANZERLERİN ADI ÇIKMIŞ 9'A DAHA DOĞRUSU BİLMEYENLER TARAFINDAN ÇIKARILMIŞ DİYEYİM.
NEYSE NAZAR DEĞMESİN, ALLAH ÖMÜR VERSİNDE FERMASINDA KAZASIZ, BELASIZ BOL,GÜZEL AVLAR YAPARSINIZ VE BİZLERDE BÖYLE ZEVKLE İZLERİZ.
UĞUR'UNDA BELİRTTİĞİ GİBİ İYİ BİR ÖRNEK EĞİTİM VİDEOSU OLMUŞ. TABİKİ GOPRO HERO3 KAMERALARIN VE MONTAJINDA HAKKINI TESLİM ETMEK LAZIM, BENDE ABD'DEN GETİRTTİM İNŞALLAH BU SEZON BURALARDAN PAYLAŞIRIZ, ŞAHSINDA UÇAR AV EKİBİ KARDEŞLERİMEDE SELAMLAR, İYİ BAYRAMLAR.
Savaş bey gerçekten eğer eğitmez isen bütün köpekler aynı. Drahthaar sadece sahibine biraz daha düşkün ve onu kıskandığından etrafına agresiflik yapabiliyor. Bence sertlik bu nedenle olsa gerek. yoksa avda aynı şeyler olmuyor. Asya' nın daha çok avları var ama koymak mümkün olmuyor tabi. Mesela çulluk avında çok başarılı ama koyamadık görüntülerini. ama bu sene üç köpek var Kont, Asya ve Pan bakalım hangisini götüreceğiz fazalıktan biri yada ikisi her ava gidemeyecekler. Uçar avcıları selamını şahsım adına aldım arkadaşlarıma da ileteceğim. İnşallah Ankara da yada Eskişehir de görüşürüz. İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Sağlıcakla kal.