Gönderen Konu: ATA NEO (KINETİK) Mİ......ARMSAN PHENOMA MI.....AK-212.. Mİ  (Okunma sayısı 17855 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: ATA NEO (KINETİK) Mİ......ARMSAN PHENOMA MI.....AK-212.. Mİ
« Yanıtla #25 : 04 Temmuz 2014, 09:18:06 »
Hasan bey dediğiniz gibi birşey yok ben ŞUBAT ayından itibaren uğraşıyorum. fuar da dedikleri hikaye, bu benim düşüncem 3 kez namlu değişti yeni yapılan namlu kepi ile birlikte. eskiye göre iyi fakat tam olarak oldu mu hayır. daha tüfeğin bir kere bile hedefin sağına doğru attığını hiç göremedik. hep sol hep sol. hedefi vurmasınıda geçtik. ve en son gelen tüfekte tetik tam bir kütük. taş gibi çekilmiyor.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Sami ZEYBEK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 04 Temmuz 2014, 10:17:22 »
BEN 3 YILDIR NEO KULLANIYORUM.ÇOK MENNUNUM.FİŞEK OLARAK BP 34 KLASİK HER AVA GİDER.
Sami ZEYBEK
1980 BALIKESİR-İSTANBUL

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 04 Temmuz 2014, 11:36:11 »
teşekkürler Sami bey
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 04 Temmuz 2014, 12:05:02 »
Kadir bey ozaman huğlu hakkında söylediklerimi geri alıyorum bende onların yalancısı durumuna düşmüş oldum bu durumda,
huğluyuda anlamak mümkün deil bir tüfek yapan ustasını çaresizmi bıraktı yani :v
kadir kardeşim benim tavsiyem sana AK 212 olurdu. başka ne olurdu diye soracak olursan başka tavsiyem olmazdı.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 04 Temmuz 2014, 12:38:13 »
Abi sana şöyle anlatayım: Ben 4 ayı geçti huğlu nitro ile uğraşıyorum ve git gel konya 6 saat 3 kez fabrikaya gitti ve her gittiğinde namlu değişti ve en son gittiğinde de, kasasıda değişti. Ve özellikle söylüyorumtetiğini yumuşatın ve 24 gr larda tutukluk yapıyor tam olarak ayarlayın gönderin dediğim halde, atışlar hedefte iyi değil ve tetik kütük gibi arkadaşın biri dediki: tüfek emniyettemi yani tetiği düşüremiyor.......KISACASI BENİM 4 AYDIR YAŞADIĞIM ......STRES...............ATIŞA GİTMEK İÇİN ARAÇ BUL BİN YAKIT YAK....................4 AYDIR TELEFON ÜCRETİ...................
..............EN AZ 250 TL LİK AVDA KULLANACAĞIM FİŞEKLERİ HEP HEDEFLERE ATTIM....................KEKLİK BILDIRCIN ÜVEYİK FİŞEKLERİ BOŞA ATILDI BİTTİ SAYILIR ELİMDE
.........Dua ediyorum av sezonu kapalı........ve bu kadar 4 aydır sorun yaşıyor iken yine de tüfeği sorunsuz olarak göndermiyorlar tarafıma...... Bende iade ettim. Şimdi parasını bekliyorum.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 04 Temmuz 2014, 14:25:56 »
iade etmekle çok iyi yapmışsın artık o tüfeği altından yapıp gönderseler benim için kıymeti yok, inşallah paranıda kısa zamanda alırsın,
hayır insanı sıkıntıya strese sokar Allah tan sezon dışında gelişmiş bu durum,
geçmiş olsun kurtulmuşsun diyeyim, yeni alacağın marka inşallah üzmez seni.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 04 Temmuz 2014, 16:16:45 »
inşallah hayırlısı olur. para iadesini 2 hafta beklemem gerektiğini işlerin yoğun olduğunu söylediler.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #32 : 04 Temmuz 2014, 19:08:04 »
alakasız ama
abi ruhsata işlenmiş tüfeği fabrikaya iade edince prosedür nasıl işliyor.
emniyette ruhsatta görünüyor. nasıl olacak.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #33 : 04 Temmuz 2014, 22:57:10 »
alakasız ama
abi ruhsata işlenmiş tüfeği fabrikaya iade edince prosedür nasıl işliyor.
emniyette ruhsatta görünüyor. nasıl olacak.
bende tam bilmiyorum ama fabrika iade faturası keser onunla emniyete gidip ruhsattan sildirilir
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 06 Temmuz 2014, 10:10:49 »
bende bilmiyorum arkadaşlar, bekleyip göreceğiz.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Kenan ÖZKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 06 Temmuz 2014, 10:46:22 »
vala tunç abi ne yalan söyliyim doğru söyledin mesela beni etkileyen bir kaç tüfek var bellki gülünç ama biri benelli ithal tüfekte sentetik dipçik ve kısa namlu 51 namlu birde vursanlar dı ama vursan dan soğudum gerçekten ben stoeger de staj yaptım nasıl yapıldığını iyi bilirim tüfeğin ama stoeger in tamir bölümüne bağlanmak çok uzun bir süreç vursanın bazı istediğin parçalarıda bulamıyorsun birde beliki onlardan ucuzdur markası pek duyulmamış ben 1 tane gördüm eşini saka Everest modeli arkadaşımda var çok istedim 51 slug namlu alev gizleyenli  7+1 sentetik dipçik çok etkilendim öle hoşuma gittiki inan çok araştırıyorum bu modeli ama bulamıyorum benim avcı değilim silah sever biriyim inanki 5000 tl lik tüfekte 300 tl lik tüfekte çizilse benim içim acır tuhaf olurum ve takıntılıyım ben bazı kişileri dinliyorum adam diyorki bende 300 tl lik tüfek var 5000 tl lik tüfeğimde var 300 tl lik tüfekte aynı 5000 tl lik tüfekte aynı tetiğe bastınmı fişeği patlatıp vuruyorsa sıkıntı yok diyordu tamamen zevk işi senin kulandığın armsan pompalı ve saka pompalı arasında fark varmı vardır ufaktefek ama çalışma prensibi aynı farklı bişe yok dimi amaç aynı adam 5000 tl lik tüfekle değil 300 tl lik tüfeği ava götürüyormuş biri delme namlu diğeri kalibre boru yani magnum fişek atmıyacaksan sıkıntı yok diyorlar 50 gr gibi yanı zaten maksimum 34 gram atıyoruz çoğumuz birazzda tasarım farklı oluyor onuda yabana atmamak lazım malzeme kalitesi bunlar etkendir. yoksa vurmaya gelince hepsi vurur 

abi alırsan 20 cal düşünürsen stoeger 3020 al derim işçilik iyi armsanda 612 620 ikisi güzel hatsanda bak oda güzel huğlu da iyi yani para varsa bunlar alınır yerlide saygılar
_____SiVeR öLüMüNe SeVeR____ KeNaN ÖzKaN 1989 B Rh+ istanbul  SİVASLI YİĞİDO

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #36 : 06 Temmuz 2014, 12:26:14 »
ikiside aynı saka armsana göre daha ucuz ama ikiside avda aynı.

armsanda mekanizma biraz daha yumuşak. pompa hareketi daha yumuşak yapılıyor.
sakada biraz daha sert. çekiş itişteki farktan ve şaklama farkından hissedilebiliyor.

ben saka ile daha rahat vuruyorum. ikisininde kundağı bana göre ama sakada rampa kasa kanalından
arpacığı görüyorsun. armsanda düz direk arpacığı görüyorsun.

saka genelde avda ilk tercihim oluyor. sakanın sadece bir sorunu var. mobil şokları kısa baikal gibi.
elindekileri kaybetmiyecen bulması zor oluyor. :) aksilik üzerindede sadece 3 şoku ile satılıyor.
diğerlerini sen buluyorsun. soğutma sacı sevmem gereksiz ağırlık. bende birde armtac rs-x2 var.
üzerindeki soğutma sacını söktüm koydum kenara. soğutma sacı deniyorda ben pek bir işlevini göremedim.
200-250 gr da ağırlığı vardır he.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 06 Temmuz 2014, 16:14:17 »
kadir abı bugun aldım neo yu bence al delıcılık olsun mesafeden atış olsun herseyıyle supermıss tatmın ettı tapa bıle deldı yanı 30 metreden hedefı okadar ıyı
bence sende ata al düşünme teşekkürler ata bu benım gorusum gercı ama al derım ama abı bugun alıp kullandıktan sonra fıkrım degıstı :)
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #38 : 06 Temmuz 2014, 16:44:23 »
evet neo olacak gibi zaten
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 06 Temmuz 2014, 22:23:23 »
hanı kadir abı ınan herkes cok ovuyor dedım ama kullandıktan sonra ovguler az gıbı bence cok süper yapmış ellerine sağlık süper olmuş neom :)tavsıyem bu yönde neoo neoo kadir abim
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 07 Temmuz 2014, 16:42:11 »
sağol Ulaş kardeşim
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38