toplantının , avcı camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum .
velhasıl ;
yapılan bu tür toplantılar , organizasyonlar , dilekler , temenniler , mak tarafından kaale alınmıyor anladığım kadarıyla . vergisi , pulu ( yüzde 40 gözünü öptüğümün ) , her sene zamlı , sineye çekiyoruz , kotaları sineye çekiyoruz ( verilen kotalar benim için fazlasıyla kafi ) , bu avbis zımbırtısı çıktı , ne olduğunu hala anlayamadım , hiç bakmadan geçen sezonu tamamladım . sineye çekiyoruz . vs vs .
bakınız ;
her sene aynı muhabbet , aynı sitemler . . vergi vermeyelim , pul almayalım , birlik beraberlik olalım , boykot edelim , imza kampanyası yapalım .
sonuç ne oldu ?
mak yine çıktı , ŞU , ŞU , ŞU , dedi . olay bitti . resmi kazatada yayınlanınca yürürlüğe girdi . yine olan gariban avcıya oldu . parası olan yine avın kralını yaptı , ( yapmadıysa yapmadı deyin .) olmayanda seyretti . veya kaçak göçek avlandı .
birde , kamil 3baş abimiz , özel avlakmı satın alacakmış ne yapacakmış . e hakkı tabii ,parayı veren düdüğü çalar arkadaş . bu abimizde , bir avcılık konfederasyonu temsilcisi galiba .
Üyelerinin her daim destek olduğunu, yönetimin de Avcıların yanında olduğunu gösteren güzel bir toplantı oldu,
Ev sahibi Bulancaklı arkadaşlarımıza ve Enver Başkanımıza teşekkür ederiz...
tuncay hocam , her zaman destek oluyoruz sayın başkanlarımıza , her zaman yanlarındayız , ama bize somut adımlar lazım . soyutlukla içli dışlı olmak istemiyoruz artık .
inşallah, ilerleyen dönemlerde somut adımlar atılırda , avcılığı , dar bir alana hapsedip , işi paralı avlaklara dökmeye çalışan , bürokratik oligarşik yapılanmanın , avcılar aleyhine sonuçlanan kararları , bir nebze olsun avcıların lehine döner .
bu yapılan toplantılarda , umarımki bürokratik idarecilerimizin kulaklarını çınlatır .