Kazasız belasız avlarda kullanmanız dileğiyle...
Tüfeğin rengi çok güzel olmuş tam benim istediğim gibi;
Bende 12 şubatta koyu ahşap solak 103 fe şiparişi verdim ve ücretini solak olduğu için peşin olarak ödedim. Aynen size denildiği gibi banada bayii en geç 3 ay içinde tüfeğin teslim edileceğini söyledi. 3 ay sonunda bayii 'i aradım ve tüfeğin 10 gün sonra geleceği fabrikadan söylenmiş, ancak 10 gün sonunda yine birşey gelmedi ve içinde bulunduğumuz hafta fuar haftasıydı.
Fuara gittim ve satiş md. ile görüştüm siparişi kontrol ettiler herseyin yolunda olduğunu ve tüfeğin hazır olmuş olması gerektiğini , Fuar sonunda aramamı ve detaylı bilgi vereceklerini söylediler... bunun üzerine bir sonraki hafta telefonda bana tüfeğin sadece kundak kısmına kadar hazır olduğunu ve 3 hafta daha süreye ihtiyaç duyduklarını ilettiler!
Bende satın alma belgesini önceden çıkarttığımdan 12 haziran belge bitiş tarihi ve bu 3 haftalık sürenin mümkün olmadığını belirttim.
Daha sonrası benim şahsen çok hoşuma gitmeyen bir konuşmadan 2 gün sonra aranıp 08.06'da tüfeğin kargoya verileceği ve 09.06 da teslim edileceği yönünde oldu... ancak tüfek 12.06 tarihinde bayii' e geldi bende ertesi gün teslim alıp emniyete gittim. Huğlu'nun taahhütünü yerine getirememesinden dolayı artı 200 tl civarı bu iş için harcamama sebep oldu ve daha dün ruhsatımı alabildim.
Tüfeğe gelecek olursak koyu renk istememe rağmen gelen sütlü kahve tabir edebileceğimiz türden açık kahve bir tüfek ve üzerindeki kuşların (her iki tarafı) tam olarak boyanmamış bir ürün. Kendilerine telefon açıp durumu izah etmeye çalıştım ancak aldığım cevap her seferinde ki bu ilk telefon görüşmeside dahildir paranızı gerekirse iade ederiz...
Bu işlere yeni yeni başlamışken hevesle almak istediğim tüfek serüveni benim açımdan tam bir hayal kırıklığı ile sonuçlandı.