0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay be! valf namluya bağlıymış meğer Böyle çok daha iyi. Beretta 391 gibi olmuş. Az namlu hareketi de var... Bu namlu hareketi benim 401B'de de var ve icra yayı diğer kinetiklerden sert olmasına rağmen 24 g ile bile çalışmasına yardım ediyor. Üstelik yay sert olduğu için sert fişeklerde geri çarpma hızı da muhakkak daha az oluyor. Yine sert yayla daha hızlı kapandığı için daha hızlı çalışması mümkün. Gerekir gerekmez ayrı konu ama durum bu. Namlu hareketinin isabete zararı olmadığını yine 401B den biliyorum.Daha görmeden çok methettim ama yazdığım hususlarda yanıldığımı zannetmiyorum. Geri kalanı da Akdaş nasıl oluyorsa öyledir.Peki şu valf önündeki somunu sıkmak gevşetmek mümkün mü acaba? Berettalar'da yok ama MP-153'de mümkündü. Açtığım konu alt sıralara düşmüştü. Geç fark edilmesi normal, önemi yok Ömer Bey. Açıklama için teşekkür ederim.
Omer BeySitenizdeki pdf dokumaninda 3+1 oldugunu okudum, kapasitesi fazla modeller uretilecek mi ak212 deki 6+1 gibi? Ayrica tek kirma modeliniz de gorsel olarak pozeler gibi yaparak şık goruntuye sahip bir model ortaya cikmis tebrik ederim.
Ben diyorum abi Akdaş hakettiği yerde değil diye ama bu gidişle bulacak eminim, yapmış oldukları aktif valf çok güzel Ata Venzayla birlikte yerli silahlarımızda bu sistem artmaya başladı ve gerekli bir sistem Volkan abinin dediği gibi Beretta modelleriyle aynı, çok hoş duruyor. Gazlı modellerde kasadaki logo küçülmüşmü biraz banamı öğle geldi Ömer bey. ? Umarım dahada küçülür, Ömer beyde diyecek yav genemi sen taktın bu görüntüye heryerde yazıpduruyorsun Ömer bey bana özel bir silah yapsanızya sade bir kasa ufak yazılı bende kurtulayım sizde O adına ne diyorlar bilmiyorum köşeli kasa hoş olur. Hatta ben size bi örnek yapim 5 dakkada resim düzenleyicide bakalım beğenicekmisiniz. Tabi müsadenizle izniniz olmazsa silelim hemen.çoklu resim yüklegif upload
Özgür Bey logoyu komple siyah yaptırsanız da olabilir.
Ömer bey, barak kasa ve yatay düşürme butonu, kinetik (sentetik )model için uygulanıyormu.?
Volkan abi benim merak ettiğim herşeyi sormuşsun yine:) O yayı sıkıp ağır gramajda kullanmak isityorsun değilmi(32 gr gibi).Ve Ömer beyede bir çift sözüm var,ben kendilerini arayıp Sadık usta aktif valfli bir tüfek yapsada millet tüfek görse demiştim,bunun Sadık ustanın avcılara karşı bir sorumluluğu olduğunu söylemiştim ve sizde düşünmüyor gazlılardan kirliliği nedeniyle hoşlanmıyor demiştiniz. İİde ben Browningi satınca tüfeksiz duramıcağım için uygun bi tüfek alayım diye sarsılmaz plastik boing aldım 850 tl ye,bilseydim bu tüfeği beklerdim,benim mağdurriyetimi kim karşılıcak şimdi:)
Anladım Ömer Bey, teşekkür ederim. Sizinkindeki valfi sökmek kolaymış; Beretta'nınkini sökmenin onların sağladığı aletlerle zor olduğunu ve bu nedenle yan sanayi anahtarların tercih edildiğini okumuştum. Tebrik ederim, güzel yapılmış demek.
Ömer Bey, plastik dipçikteki ölçüler için yapabileceğiniz bir şey var mı acaba? Açı ayar pullarının yetersiz geldiği durumlardan bahsediyorum..