AHMET ABI TARTIŞMASIZ HAKSIZLIK YAPILDI SANA AMA HIC ONEMLI DEIL TYSON I HERKES BILIYO BOYLE BI ORGANIZASYON OLCAGINI BILSEK ZATEN GITMEZDIK
Estağfurullah hiç bir zaman böyle şeylerin olmasın tasvip etmiyoruz.Önemli olan orada ödül vs değil bunu çok iyi biliyorum. Ancak o kulüp ya da bu kulüp fark etmez camia için birileri iyi şeyler olsun diye etkinlikler düzenliyor.Bazen bu tarz organizasyonlarda hatalar da olabiliyor.Bakın Karadeniz ilk fermalı av köpekleri yarışmasını Ordu Avcılar Derneği ile birlikte ilk düzenleyenlerdeniz .Zaman içerisinde yollarımız ayırsak bile şunu biliyorum ki orada oluşan durum hiç bir zaman için kasıt içermemiştir.Çünkü Ordu Avcılar içerisinde her hangi bir insan tanımam ki art niyetle böyle bir duruş sergilesin. Gördüğün noksan şu sanırım o yarışmada hakem tek ..Tek bir hakem ile bu yarışmaların zor olduğunu çok iyi biliyorum.Hakemin ne kadar profesyonel olduğu değil tartıştığımız kesinlikle böyle algılanmasın..Anlık bir konsantre kaybı, ya da hakemin görmemesi bu tarz hataları, istenmeyen neticeleri doğura biliyor. Sonuç ta bizlerde köpeğinizi yakından tanıyan arkadaşlarınız ya da büyükleriniz olarak biliyoruz ki, köpeğiniz aslında gerçek bir şampiyondur.Hassasiyetinizi gerçekten önemsiyor ve saygıda duyuyorum .Belli ki sizin için talihsizlik olmuş. Hatalar oldu diye, birlik ve beraberlik içinde yapanları bu organizasyonu ufak tefek hatalar yüzünden yok saymak biz avcı camiasına yakışmaz. Şampiyona iyi bakın saygılarımla