Gönderen Konu: ATA VENZA TEST EDİLDİ...  (Okunma sayısı 7348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ozan ÖZŞAHİN

• *
  • Ata Silah San. A.Ş.
    • Ata Arms (Ata Silah San. A.Ş.)
ATA VENZA TEST EDİLDİ...
« : 17 Haziran 2014, 17:09:50 »

1955, İstanbul
"Türkiye’de Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi Yarı Otomatik Av Tüfeği"
Kanadalı Silah Dergisi, Calibre.
(alan kodu girmeden) 444 91 04

Çevrimiçi Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: ATA VENZA TEST EDİLDİ...
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2014, 17:55:12 »
Ozan bey bu testler tamamda biz sizlerden ATA olarak daha kapsamlı daha profesyonelce testler bekliyoruz,saçma dağılım testi delicilik testi gibi ATA firmasının ismine yakışacak şekilde.Gerçi buzamana kadar hep duymazlıktan gelindi defalarca talep etmemize rağmen ama inşallah bundan sonra dikkate alınır.Selamlar kolaygelsin.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2014, 18:02:53 »
kısa öz güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. teşekkürler. :)
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2014, 21:34:56 »
emek verilmiş elinize sağlık ancak kırpmalı yapıştırmalı videolar  acaba neden kırpıldı sorusunu akla getiriyor...
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Zafer YÜKSEL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2014, 21:56:56 »
 ah bu tanıtımlar yokmu ... :) namlunun geriye doğru azda oynamasının kinetik sistemle alakası yoktur ,icra yayının dipçikte olması kinetik enerjiyle çalışan sistemlere özgü değildir .....bu tanıtımların gözü kör olsun :)
1980
ORDU

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2014, 21:59:41 »
 :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 20:29:53 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Ersin ORBAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 17 Haziran 2014, 22:23:29 »
Ozan bey bu testler tamamda biz sizlerden ATA olarak daha kapsamlı daha profesyonelce testler bekliyoruz,saçma dağılım testi delicilik testi gibi ATA firmasının ismine yakışacak şekilde.Gerçi buzamana kadar hep duymazlıktan gelindi defalarca talep etmemize rağmen ama inşallah bundan sonra dikkate alınır.Selamlar kolaygelsin.
  • BENELLİ CRİO COMFORT 71
  • YILDIZ SPZ ME 66
  • ÖZKANLAR FX017 66
ERSİN ORBAY-ADANA-HATAY ..SAĞLIKÇI..1978..
GERÇEK AVCI AVA DA ŞANS TANIYANDIR..

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 17 Haziran 2014, 22:29:02 »
Test videosunu izledim güzel. fakat yanlışsam düzeltin lütfen kafama takılan bir nokta var. yaf fişeklerinde 28 gr olanları test etti iyi güzel. ama 36 gram yaf fişekleri test ederken 28 gr ile aynı kovan fişekleri kullanmadı mı sizce ? çünkü başta fişek kutularını gösteriyor ve 36 gr yafın kutusu kahverengi. ben o fişekten defalarca alıp kullandım kahverengi kutudaki 36 gr yaf fişekleri kahverengi oluyor muhakkak. acaba yanlışlıkla 36 gr yerine tekrar 28 gr attı ? çünkü 36gr dediği fişeğin tepmesi ve sesi 28 gr fişekle aynı gibi geldi bana...

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2014, 23:47:19 »
Bu hafta 7. Geleneksel Avcı buluşmasında Ata firması ile birlikteydim. Ata nın kalitesinden hiç şüphe duymadım kendim de bir Neo 12 kullanıcısıyım ancak artık bu tarz testler yerine daha etkileyici testler yapılmalı gurupman testleri vs. Yoksa bu tarz testleri tüm firmalar zaten yapıyor hangi gramajda çalıştığı değil hangi gramajda daha etkin olduğu önemli.Saygılarımla.Emeğe saygısızlık etmek adına değil doğru bilgi almak adına rica ediyorum .Lütfen yanlış anlaşılmasın.

Çevrimdışı Ozan ÖZŞAHİN

• *
  • Ata Silah San. A.Ş.
« Yanıtla #9 : 18 Haziran 2014, 08:02:11 »
Değerli Dostlar;

Bu videoyu Karaman İlindeki bayimiz Venza ile ilgili bilgi aktarmak için düzenlemiş.
Bizde sizlere biraz da olsa bilgi aktarmada yardımcı olması için yayınladık.

Ata Arms firması Venza için çok detaylı bir çekim hazırlığında. En kısa zamanda sizlerle paylaşılacak.

Saygılarımla
1955, İstanbul

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 18 Haziran 2014, 10:43:39 »
iyi güzel hoşta bu gazlı tüfeğin kinetik sisteme benzeyen tarafı var cümlesi talihsizlik olmuş. emek harcanmış eyvallah. emeğinize sağlık
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 18 Haziran 2014, 11:34:23 »
iyi güzel hoşta bu gazlı tüfeğin kinetik sisteme benzeyen tarafı var cümlesi talihsizlik olmuş. emek harcanmış eyvallah. emeğinize sağlık
icra yayı dipçiğin içinde, oyüzden böyle bir ifade kullanıldı sanırım. her kinetik sistemin icra yayı dipçikte değil (stoeger,akdaş vs). ayrıca icra yayını dipçikte kullanan başka gazlı tüfekler de var (beretta a300, huğlu 901g). venzayı bayide inceledim. dış görünüş olarak estetiği güzel hoşuma gitti yakışıklı tüfek. sadece ağırlık olarak ön tarafa biraz fazla yığılıyor. ağırlık dengesi açısından dezavantaj ama geçit avı yapanların hoşuna gidebilecek bir durum. hem şahlanma yapmaz hem de uçar avını havada süzerken daha kontrollü olur. iç aksamı sorun çıkartırmı ? onu bilemeyiz zaman gösterecek. yerli firmalarımızdan daha güzel çalışmalar da bekliyoruz. en önemli prensip sağlamlık ve güven olmalı...

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #12 : 18 Haziran 2014, 11:52:33 »

Ata Arms firmasý Venza için çok detaylý bir çekim hazýrlýðýnda. En kýsa zamanda sizlerle paylaþýlacak.

Piyasaya avcıların ve atıcıların beğenise sunulmuş bir tüfek için biraz geç kalınmış.
Avcılar ve atıcılar bu tüfeği enine boyuna iyice test eder ve notunu verir bu saatten sonra
firmanın yapacakları objektiflikten uzak kalacağı kesin ben sahsen artık kullanan arkadaşların görüşlerine inanırım.
İmzamdaki fotograftaki tüfek AtaCy 98 ...gazlıda macera aramaya gerek yok ...
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 18 Haziran 2014, 13:51:09 »
icra yayının yeri ile çalışma sisteminin bağdaştırılması anlamsız olmuş. herneyse olabilir böyle hatalar.
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #14 : 18 Haziran 2014, 22:13:58 »
Ozan Bey forumumuza hoşgeldiniz. Burada zaman zaman ürünlerinizle ilgili sorular, şüpheler oluyor. Umarım yeri geldikçe doğrusunu sizden öğrenebiliriz.

Venza'yı göründüğü kadarıyla beğendim ama hala elime almadım. Kimi namlunun biraz hareket ettiğini, kimi etmediğini söylüyor. Bunların bazısı hareketli, bazısı hareketsiz mi acaba?
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ozan ÖZŞAHİN

• *
  • Ata Silah San. A.Ş.
« Yanıtla #15 : 19 Haziran 2014, 09:18:55 »
Ozan Bey forumumuza hoşgeldiniz. Burada zaman zaman ürünlerinizle ilgili sorular, şüpheler oluyor. Umarım yeri geldikçe doğrusunu sizden öğrenebiliriz.

Venza'yı göründüğü kadarıyla beğendim ama hala elime almadım. Kimi namlunun biraz hareket ettiğini, kimi etmediğini söylüyor. Bunların bazısı hareketli, bazısı hareketsiz mi acaba?

Sn. Volkan Köydemir;

Tüm Venza ürünlerinde hareketli namlu uygulama mevcuttur.
Özellikle yüksek gr lı fişek ile atış yaptığınızda farkı hissedeceksiniz.

Saygılarımla
1955, İstanbul

Çevrimdışı Uygar TANDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 26 Kasım 2014, 12:48:00 »
venza dan kesinlikle memnunum.
  • HUĞLU RENOVA SENTETİK 66CM
  • VURSAN 92A EUROPE 66cm