Gönderen Konu: kurzharım--kayıp-yardım  (Okunma sayısı 1922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Birol KAVAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
kurzharım--kayıp-yardım
« : 16 Haziran 2014, 02:25:12 »

resim gönder

KURZHARIM-14-06-2014-CUMARTESİ-AKŞAM.ÜSTÜNDEN.BERİ.KAYIP.EVİM.VALİ.KONAGI.CİVARINDA.2GÜNLÜK.İŞ.SEYAHATİNDEN.ŞİMDİ.DÖNDÜM.EVİMİN.BAHÇE.KAPISINI.KENDİNİ.BİLMEZ.BİRİ.AÇMIŞ.YADA.ÇALMIŞ.KÖPEK.2YAŞLARINDA.İSMİ.DİVA-ZAFER.OGUZKAN..ABİNİN.YAGCI.SÜLEYMANIN.YAVRULARINDAN.DİŞİ.BURDURDA-AVCILAR-HERKSES.TANIR---.BİLEN.GÖREN.OLURSA.YERİNİ.BİLDİRENE--İNSANLIK.NAMINA.HABER.VERSİN....OLMADI....İSTERSE.BULAN..ARKADAŞA.1-KOLİ-FİŞEK--,HEDİYE.EDECEGİM.RESİMDEKİ.KÖPEK.BAŞKA.RESİMLERİDE.EKLİYECEGİM..İŞ..2337785-0533-733-2043-BURDUR,
BİROL KAVAL

jpg upload
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2014, 08:48:20 Gönderen: Özhan KELEŞ »
1973 burdur

Çevrimdışı Gökmen TAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: kurzharım--kayıp-yardım
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2014, 03:08:57 »
inşallah bulursun kardeş. üzüldüm
Gökmen TAŞAR-1979
Korkuteli-Kumluca-Finike
Antalya

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2014, 17:30:07 »
Birol abi üzüldüm, umarım bulunur. Tedaş civarında görürsem Zafer abiye ulaşırım. Gece nöbetciydim askeriye iç kısımlarından çok köpek sesi geliyor oralara bir bak, birde fırınlara doğru bak. Belediyenin petrolünün oralarda çok köpek geziyor.
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE

Çevrimdışı Birol KAVAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2014, 01:33:51 »
MAHMUT-2.GÜNDÜR.İL.DIŞINDA.SEÇİMDEYDİM.EVDE,KİMSE.YOK.DİYE.KAPALI-BAHÇEME.SALDIMDA.GİTTİM.BİRİ.YADA.BİRİLERİ.EVE.GİRMİŞ.KÖPEKTE.CUMARTESİNDEN.BERİ..YOK.BU.GÜN.BİR.BARINAK.KALDI.ORAYADA.GİTTİM-BAKTIM.BULAMADIM.VALLA.TAM.15.YILDIR.KÖPEK.BESLİYORUM.TAM.AV.ARKADAŞIMI.BULDUM.DERKEN.BU.OLAY.BAŞIMA.GELDİ..ÜZGÜNÜM.MOARALİM.ALT.ÜST.OLDU..İNAN.BULAN-YADA.YERİNİ.BİLEN.BİRİ.OLURSA.YEMİNLE.İSTERSE.3AY.KULLANDIGIM.ARMSAN.612.W.OTOMATİK.TÜFEGİMİ.ÜZERİNE.ALMAK.KAYDIYLA.VEREEGİM.AVCI.ARKADAŞLARADA.İNSANLIK.NAMINA.DUYRULUR-05337332043
1973 burdur

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2014, 08:20:54 »
  Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bulursunuz.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2014, 08:22:15 »
MAHMUT-2.GÜNDÜR.İL.DIŞINDA.SEÇİMDEYDİM.EVDE,KİMSE.YOK.DİYE.KAPALI-BAHÇEME.SALDIMDA.GİTTİM.BİRİ.YADA.BİRİLERİ.EVE.GİRMİŞ.KÖPEKTE.CUMARTESİNDEN.BERİ..YOK.BU.GÜN.BİR.BARINAK.KALDI.ORAYADA.GİTTİM-BAKTIM.BULAMADIM.VALLA.TAM.15.YILDIR.KÖPEK.BESLİYORUM.TAM.AV.ARKADAŞIMI.BULDUM.DERKEN.BU.OLAY.BAŞIMA.GELDİ..ÜZGÜNÜM.MOARALİM.ALT.ÜST.OLDU..İNAN.BULAN-YADA.YERİNİ.BİLEN.BİRİ.OLURSA.YEMİNLE.İSTERSE.3AY.KULLANDIGIM.ARMSAN.612.W.OTOMATİK.TÜFEGİMİ.ÜZERİNE.ALMAK.KAYDIYLA.VEREEGİM.AVCI.ARKADAŞLARADA.İNSANLIK.NAMINA.DUYRULUR-05337332043
çok geçmiş olsun. sizi çok iyi anlıyorum benim köpeğim de tam 3 ay oldu çalınalı ve hala içime sindiremiyorum. nereye gitsem gözüm arıyor. ne kadar para ödülü de koydum ama nafile. umarım sizin ki böyle olmaz da bulursunuz. allaha dua ediyorum ki şu köpeğime bir denk geleyim o çalan şerefsizleri de yumruk manyağı yapmazsam bana ne derseler desinler.....
1985-Ceyhan

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
« Yanıtla #6 : 17 Haziran 2014, 10:23:09 »
Abi bulunsun yeterki, ben karşılık beklemiyorum. Tp petrol civarına baktım, öglen arası yeni mezarlık civarlarına bakacagım.
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE