Gönderen Konu: Forum yöneticileri cevaplayabilirmi .  (Okunma sayısı 2223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı S.Emre ÇALIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Forum yöneticileri cevaplayabilirmi .
« : 13 Haziran 2014, 02:44:42 »
Merhabalar yeniden. İsmim Salih Emre Çalık.

Forum yönetimince forumun işi paraya döktüğünü yazmış olduğum gerekçesiyle bana 1 ay engelleme verildi. Bu yorumu ben değil Ersen Ölmez yaptı.

Neden ben banlandım. Banlanmama neden olan mesajım hangisidir. Birisi açıklık getirsin veya buraya paylaşsın lütfen.
1982 osmaniye

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: Forum yöneticileri cevaplayabilirmi .
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2014, 11:24:31 »
Emre bey sitemizde yasaklamaların 1. amacı; tartışmaların daha fazla uzayıp insanların birbirini kırmamaları için alınan önlemdir.
Diğer yandan sitede emekleri olan herkese sabırla yaklaşan yönetim grubu arkadaşları yıpratmaya yönelik mesajlar onlara olan güveni sarsacağından mutlaka açıkça yazılmalıdır , ki haksız olduğumuz zamanlarda olmuştur ve özür dilemekten de hiç bir zaman çekinmemişizdir... size de haksız uygulama yaptıysak gerekirse özür dileriz... Forum da bizden yardım isteyen herkese özellikle katkı yapmak isteyen üreticilere her zaman destek olduk bu konu da firma ayrımı asla yapmadık.
aslında sizin sorduğunuz soruyu biz size sorduk fakat cevap alamadık bu nedenle yasaklandınız.

yasaklanma nedeninizde şu açıklama notu vardı sizin için ;
Site Yönetiminin "işi paraya döktüğünü ve taraflı" olduğu söyleminiz yada destekleyen mesajınız nedeni ile 30 gün yasaklısınız,
dilerseniz süre bitiminde üyeliğinizin silinmesini yada görüşlerinizin ispatını yada zan altında bırakan bu söyleminiz için özür dilemenizi yönetim olarak talep ediyoruz. Genel yönetim kararı.

Yöneticiler cevaplayabilir mi ?

Defalarca mail attığım halde cevap gelmedi. Ersen Ölmez'in yaptığı, forum yönetiminin taraf tuttuğu ve işi paraya döktüğü yorumları nedeniyle neden beni banladınız???

Ben ne forum işi paraya dökmüş dedim. Ne de bariz taraf tutuyor dedim. (ata yada başka firmaya ilişkin değil) buradaki bazı kullanıcıların yorumlarını destekliyorlar dedim.

Şimdi biri bana açıklasın benim forumda yasaklanmama neden olan mesajım hangisi buraya paylaşsın bende özr dileyim. 

Ben kimsenin testine güvenmem bizim site yöneticilerine göndersinler bizimkiler test etsin puan versin.

Alttaki mesajlarınız benim ilk anda gördüklerim ;
Forum kurallarini iyi oku hic bir sey uretemeyip kopyalayan ATAyi oversen iyisin uretmeye calisan Hugluyu oversen kotusun yada uyesisin :))
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 11:26:32 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı S.Emre ÇALIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2014, 15:44:32 »
Eksik okumuşsunuz.
Bu okuduklarınızdan çok fazlası var.

Biz bu tartışmadan 2 gün farazi bilgilerle Nitroyu karalayan bir arkadaşla yazışırsın sizin forum yöneticileriniz bize siz huğludansınız, huğludan olmadığınızı ıspatlayın yazdı. Nitro tartışmasında bulabilirsiniz.

2 gün sonra bilimsel yöntemlerle ben Ata Venza test sonuçlarındaki petternin neden resimlerde olmadığını ıspat ettim. Kimse o Ata'yı övenlere siz atadansınız demedi. ?? üstelik devam ederek yine bize siz bilmiyorsunuz dedi.

Cımbızla alınmış 2 cümle için insan engellenmez. YALAN MI SÖYLEMİŞİM ?

Forum yöneticililerinin işi paraya döktüğü konusunda bana 1 mesajımı gösterin tüm forumdan özr dileyeceim. Benim forum işi paya dökmüş gibi bir cümlem. yok

Forum yöneticililerinin taraf tuttuğu konusunu da zaten hala söylüyorum.
1982 osmaniye

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2014, 16:41:26 »
Sayın S.Emre ÇALIK;
Siz istediğiniz kadar bizleri taraf tutmakla suçlayın. Bakın bazı üyelerimiz gerçeklerin farkına varmış.

Alkan hocam selamlar..nitro beast tartışmasında Kartal Kafadar isimli bi üye vardı huğlu çalışanı olmadığını söyleyen o kişi büyük ihtimalle huğlu koop adına çalışıyor satış elemanı sanırım...o konuda ortalığı karıştırmıştı takdir sizlerin

https://www.facebook.com/kartal.nur.3?fref=ufi

o konuda size karşı da ayıp ettim kusura bakmayın o adamı masum bi kullanıcı olarak görmüştüm

İsterseniz; Nitro Beast konusunda Volkan Hocam Huğlu çalışanımısınız diye sorduğu için, bizleri suçlayıp savunduğunuz Kartal KAFADAR'ın facesine bir bakın.

Sonuç olarak; o günün şartlarında alınan her karar Yönetimin ortak kararıdır. 
Sizin ima yollu da olsa "Yönetim işi paraya dökmüş" fikrini desteklediğiniz, ya da site içi huzuru bozduğunuz kanaati oluşmuş ki üyeliğiniz askıya alınmış...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı S.Emre ÇALIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2014, 02:10:50 »
Hiçte askıya alınmayı gerektirecek bir cümle yok bu söylediklerinizin arasında. Ne para ne de başka bişi. Forum yöneticilerinin taraflı olduğunu ise hala söylüyorum ve gün geçtikçe bu durumları tekrar forumda yazacağım. ISPATLI ŞEKİLDE.

Ben Huğlu'dan değilim. Huğlu tüfeğim var evet ama ata da oldu şu an yok. Şimdi de Browning maxus alıyorum.
1982 osmaniye

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2014, 09:23:29 »
S.Emre Bey, sorunuzu sordunuz ve cevabınızı aldınız. Yönetim olarak sizi ikna etmek zorunda değiliz.
Konuyu kilitliyorum. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz ve benzer konu açmayınız. Aksi takdirde hakkınızda Forum Kurallarını uygulamak zorunda kalacağız.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2014, 09:55:35 »
http://avlakforum.com/forum/yonetim-ve-duyurulari/forum-kurallari/

25-Forumda, Yönetim,  Moderatör ya da Genel Moderatörlerce yapılan bir uygulamayı, Özel mesaj yada telefonla site yönetimine sormak yerine, direk siteyi veya yöneticileri suçlayıcı mesaj yazan üyelerin üyelikleri ilk etapta 10 gün, tekrarında 30 gün süre ile askıya alınacak, ısrarcı olan üyelerin üyelikleri silinecektir. Bilginize.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK