Gönderen Konu: Stoeger M2000 Camo Max Dipçik Ölçüsü  (Okunma sayısı 4159 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Altan ERDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Stoeger M2000 Camo Max Dipçik Ölçüsü
« : 11 Haziran 2014, 10:28:52 »
Arkadaşlar merhaba,3-4 yıl önce aldığım Stoeger M2000 tüfeğimin dipiçiği bana göre uzun geldiği için tüfek ile sağlıklı atış yapamıyordum.Dipçik arkası ped de kalındı değiştirmek istedim onun da incesini bulamadım.Dolayısıyla tüfeği vuramıyorum diye satmak zorunda kaldım.Fakat çoğunlukta ördek avı yaptığım için yine kinetik bir otomatik almak istiyorum hatta bir adet ikinci el M2000 camo max var bulunduğum yerde.Yine dipçik ölçüsü bana göre uzun.Tanıdığım bir ustayı aradım dipçiği kısaltabilirmiyiz diye olmaz dedi.Bu tüfeklerin tetik çekme mesafesi standardın üzerinde sanırım.Stoeger M2000 camo max tüfeğin dipçiğini kısaltmanın bir yolu var mıdır sizce?.Ya da M3000 ler daha kısa olabilir mi? Teşekkürler.
1980 Karacabey/Bursa

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Stoeger M2000 Camo Max Dipçik Ölçüsü
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2014, 10:40:25 »
Arkadaşlar merhaba,3-4 yıl önce aldığım Stoeger M2000 tüfeğimin dipiçiği bana göre uzun geldiği için tüfek ile sağlıklı atış yapamıyordum.Dipçik arkası ped de kalındı değiştirmek istedim onun da incesini bulamadım.Dolayısıyla tüfeği vuramıyorum diye satmak zorunda kaldım.Fakat çoğunlukta ördek avı yaptığım için yine kinetik bir otomatik almak istiyorum hatta bir adet ikinci el M2000 camo max var bulunduğum yerde.Yine dipçik ölçüsü bana göre uzun.Tanıdığım bir ustayı aradım dipçiği kısaltabilirmiyiz diye olmaz dedi.Bu tüfeklerin tetik çekme mesafesi standardın üzerinde sanırım.Stoeger M2000 camo max tüfeğin dipçiğini kısaltmanın bir yolu var mıdır sizce?.Ya da M3000 ler daha kısa olabilir mi? Teşekkürler.
öncelikle selamlar...bende m3000 modelini yeni aldım...md2000 dipçik mesafesini bilmiyorum ama md3000 nın dıpcık mesafesı 36,5 cm sızın olculerınıze uyar mı bılmıyorum ama bayıye gıdıp bı deneyın ıstersenız...stogerlerın dıpcıgıde kesılıyor bunu bizım burada yapan bı usta var...anlaşılan stogerı vermıssınız ama yıne stogerden vazgecememişsiniz..:) saygılar...
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Altan ERDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2014, 09:38:45 »
Evet Stoeger beğendiğim bir tüfek.İnce dipçik pedi bulursam tekrar almayı düşünüyorum.Mod3000'i güle güle kullanın.
1980 Karacabey/Bursa

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2014, 09:56:07 »
Evet Stoeger beğendiğim bir tüfek.İnce dipçik pedi bulursam tekrar almayı düşünüyorum.Mod3000'i güle güle kullanın.
çok sağolun allahım hepımıze kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın....ınsallah gonlunuze gore olur tufegınız...saygılar...
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Atınç ERGÜREL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2014, 11:09:43 »
Arkadaşlar en basit çözüm; gidin bir ayakkabı tamircisine kendi ölçünüze göre istediğiniz kalınlıkta lastik pençe kestirin  ve vidalayın.
Benimde  dipçik uzun geldi.Çünkü ped 2 cm kadar. yarım cm kalınlığında pençeyle değiştirince sorunumu çözdüm.
Merak etmeyin çalışma sorunu çıkarmaz.
Selamlar..
  • Stoeger m2000 71 namlu
  • Üzümlü Koop.S.poze 71 namlu
  • Huğlu Koop.S.Poze 104/A 76 namlu
  • deutsche kurzhaar DORA
1973 İZMİR

The following users thanked this post: Engin TARHAN

Çevrimdışı Altan ERDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2014, 14:34:10 »
Atınç Bey teşekkürler,denicem.
1980 Karacabey/Bursa

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2015, 21:30:56 »
Arkadaşlar en basit çözüm; gidin bir ayakkabı tamircisine kendi ölçünüze göre istediğiniz kalınlıkta lastik pençe kestirin  ve vidalayın.
Benimde  dipçik uzun geldi.Çünkü ped 2 cm kadar. yarım cm kalınlığında pençeyle değiştirince sorunumu çözdüm.
Merak etmeyin çalışma sorunu çıkarmaz.
Selamlar..

Keşke resimleri ni ekleseydiniz daha iyi olurdu
1976  istanbul

Çevrimdışı Erdal YAĞIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2015, 18:34:05 »
güzel kardeşim en iyi çözüm kendi dipçik  ölçülerini al ve bi dipçik ustasına ben bu ölçüde dipçik istiyorum de ve yeni bi dipçik yaptır boşu boşuna satmışın tüfeğini ....
  • walther target y.oto
1984 MANİSA

mesut birol

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2015, 20:01:10 »
Atınç beyin söylediği gibi,dipçik peşini sök kauçuk bir malzemeden(0,5cm gibi)dipçiğin tabanını koy çiz .ölçüye göre kes,sonra vida yerlerini kemer delik açma aparatı ile del tak vidaları.orjinal bedi ile 37,5 cm ise bu şekilde 36 cm olur dipçiği kestirme.

mesut birol

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2015, 20:02:53 »
Kauçuğun kenarlarını taşlama ile güzelce şekillendirebilir.

mesut birol

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2015, 20:07:13 »
Kauçuğun da değişik tipleri vardır poliüretan malzeme olursa omuzlarken dipçik pedi omuzuna yakılmaz.diğer kauçuk omuzlarken takılabilir malzemeyi ilk önce bu açıdan kontrol etmeyi unutma.