Gönderen Konu: Bayrak isteriz !  (Okunma sayısı 10756 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Ynt: Bayrak isteriz !
« Yanıtla #25 : 11 Haziran 2014, 10:23:02 »
 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0

Bayrağımıza ve bu Bayrak altında yaşayan milli duyguları ön planda tutan tüm halkıma yapılan bu saygısızlığı esefle kınıyorum.
Arkadaşlar sitemiz kurulduğu günden bu yana sitemiz içinde siyasi konuşmalara ve tartışmalara ve özellikle sinkaf içeren yorumlar yapılmasına müsade etmiyoruz.
Bu sebepten dolayı içeriğinde sinkaf ( küfür ) içeren yorumlar silinecektir.
Lütfen tepkimizi hiçbir siyasi partiyi veya şahısı baz alaraktan koymayalım.
Açılan konunun içeriğide tarafımdan değiştirilip AŞIK SEFAİ'nin güzel bir şiiri eklenmiştir.

Bayraksızlar bayraksızlar
Yere düşse bayrak sızlar
Nerden bilsin kıymetini
Soysuz sopsuz bayraksızlar

Ne olurdu yazmasaydım
Ben bu kara yazıyı
Bilmeseydi namert soysuz
İçimdeki sızıyı

Yıldızların isyanı var
Hilâl taşıyan felek
Damla damla kan akıyor
Delik deşik bu yürek

Al rengine kara bağlar
Yastadır deli gönül
Aşık’ın olmuşum senin
Hastadır deli gönül

Renginde şehitlik gizli
Hilâlinde mana var
Yüreğimde saklamışım
Kurbanında kına var

Toprağa düşse yiğit
Ölüm güç verir bize
İnancıma teslim oldum
Zulüm güç verir bize

Uğrunda ölen yiğit
Kim ne bilsin ne kadar
Geriye ne can kaldı
Hepsini kurban adar

Yamacında gezindiğin
Şimdi dağlar ağlasın
Bayrağım hançerlendi
Şimdi çağlar ağlasın

Bayrak yere düşerken
Alkışlayan p.çleri
Kahredecek Türk milleti
Destek veren güçleri

Susmayın ey milletim
Bayraksızda ar olmaz
Susar ise yiğitler
Vatan bize yar olmaz

Başı bozuk yaylada
Pusuları kurdular
İki yaşında yiğit
Kürşad’ımı vurdular

Bundan gayrı düşmanım
Bayrağa ters bakanlar
Artık hesap vermeli
Dağı taşı yakanlar

Meleküt aleminde
Destan olan can bizim
Dalgalansın bayrağım
Üstündeki kan bizim

Dört aylık bebeklere
Kurşun sıkan nerdesin
Nereye gidersen git
Öleceğin yerdesin

Hükmü ilâhi varsa
Belki korur Yaradan
Kan düşmanı olmuşuz
Çekilsinler aradan

Bu vatanın ekmeğii
Gözünüze durmalı
Yiğit bir can gelmeli
Sizden hesap sormalı

Sefai’yem yaşamak ki
Bundan gayrı ar gelir
Ay yıldızlı bayrağa
Bu yeryüzü dar gelir!

( Aşık Sefâi )
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #26 : 11 Haziran 2014, 10:37:07 »

Bayraksızlar bayraksızlar
Yere düşse bayrak sızlar
Nerden bilsin kıymetini
Soysuz sopsuz bayraksızlar

Ne olurdu yazmasaydım
Ben bu kara yazıyı
Bilmeseydi namert soysuz
İçimdeki sızıyı

Yıldızların isyanı var
Hilâl taşıyan felek
Damla damla kan akıyor
Delik deşik bu yürek

Al rengine kara bağlar
Yastadır deli gönül
Aşık’ın olmuşum senin
Hastadır deli gönül

Renginde şehitlik gizli
Hilâlinde mana var
Yüreğimde saklamışım
Kurbanında kına var

Toprağa düşse yiğit
Ölüm güç verir bize
İnancıma teslim oldum
Zulüm güç verir bize

Uğrunda ölen yiğit
Kim ne bilsin ne kadar
Geriye ne can kaldı
Hepsini kurban adar

Yamacında gezindiğin
Şimdi dağlar ağlasın
Bayrağım hançerlendi
Şimdi çağlar ağlasın

Bayrak yere düşerken
Alkışlayan p.çleri
Kahredecek Türk milleti
Destek veren güçleri

Susmayın ey milletim
Bayraksızda ar olmaz
Susar ise yiğitler
Vatan bize yar olmaz

Başı bozuk yaylada
Pusuları kurdular
İki yaşında yiğit
Kürşad’ımı vurdular

Bundan gayrı düşmanım
Bayrağa ters bakanlar
Artık hesap vermeli
Dağı taşı yakanlar

Meleküt aleminde
Destan olan can bizim
Dalgalansın bayrağım
Üstündeki kan bizim

Dört aylık bebeklere
Kurşun sıkan nerdesin
Nereye gidersen git
Öleceğin yerdesin

Hükmü ilâhi varsa
Belki korur Yaradan
Kan düşmanı olmuşuz
Çekilsinler aradan

Bu vatanın ekmeğii
Gözünüze durmalı
Yiğit bir can gelmeli
Sizden hesap sormalı

Sefai’yem yaşamak ki
Bundan gayrı ar gelir
Ay yıldızlı bayrağa
Bu yeryüzü dar gelir!

( Aşık Sefâi )
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Zafer ÇELİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2014, 10:58:41 »
Değerli arkadaşlar.....

Planlı gerçekleştirilen bu olay.... maalesef vatanını,milletini,bayrağını namusu gibi gören tüm vatan evlatlarını çok derinden üzmüştür.....Aslında ; planlanan oyunlar,sahne sahne karşımıza konmakta milletimize izlettirilmekte,hazmettirilmeye çalıştırılmakta,dozu ayarlanarak yavaş yavaş artırılarak kabul ettirilmeye çalışılmaktadır.Bayrak indirme bunda son noktadır.Tüm Türk Milletinin namusu ayaklar altına alınmıştır.Çoğal olayıyla pasifize edilen ordumuz bu seferde bu olay karşısında refleksiz kalmış adeta milli duyguları mengeneye alınmıştır. Yurdumuzun doğusunda devlet otoritesi bilinçli olarak terk edilmiştir.Bir başı boşluk,bir asayişsizlik ve düzensizlik ve kargaşa ortamı oluşturulmuş,oradaki vatandaşımız eli kanlı terör örgütü ve taşeronlarının insafına devlet eliyle teslim edilmiştir.Çözüm süreci diyerek milletimiz uyutulmuş adeta terör örgütüne içini kendi dolduracağı,şartları,kuralları belli olmayan Türkiye Cumhuriyeti Devleti imzalı -kaşeli boş taahhütname verilmiş gibidir.Çözüm süreci diyerek askerin eli kolu bağlanmış,askerin kışlasının önünde yol kesen itler'e askerimiz müdahale ettirilmemiştir.TSK dan operasyon yapma yetkisi alınmıştır.TSK ve güvenlik kuvvetleri  mülki amirin yani valinin izni olmadan olaylara müdahale edemez hale kanunen getirilmiştir.Hal böyle olunca,askerin arkasında siyasi irade olmayınca askerde olaylara müdahil olamamaktadır.Hepimiz hatırlar kardak krizini,arkasında  siyasi irade olunca şanlı ordumuz nasıl gereğini yapıyor....Askerimiz kendini sahipsiz zannediyor....Aslında arkasında Yüce TÜRK  milleti var....Bu bayrak indirme olayından bir gün önce Lice'de mevziye sızmaya çalışan birini, askerimiz cehennem çukuruna göndermiş ve arkasından olaya müdahil olan askerlerimizin elinden silahları toplatılmış ve soruşturma açılmıştır.Sonuç ne olursa olsun ; KKTC de bayrağımızı indirmeye çalışan rum piçine gereğini yapan yürekli komutanımızın gösterdiği milli refleksi oradaki askerimiz göstermeliydi.Çünkü orada indirilen bayrak; bacımızın başındaki yazması,gelinimin başındaki duvaktır, Allah (C.C) ilahi armağanı Ay-Yıldızım,Şehidimin kanıdır,minarelerden okunan ezanımdır.

ZAFER ÇELİK
1975 ANTALYA
upload images

Çevrimdışı Sebahattin ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Sebahattin ÖZTÜRK
1955  ANKARA

Çevrimdışı Zafer YAMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 11 Haziran 2014, 13:50:23 »
 O0 ...........
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 13:51:32 Gönderen: Zafer YAMAN »
Zafer YAMAN
1963 Kartal İSTANBUL

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 11 Haziran 2014, 15:05:56 »
bayrağın indirilmesine müdahale edilmemesi örgüte karşı  kamuoyunu yönlendirme amaçlı olabilir. tamam çözüm sürecine halkın tahminen % 56 sı destek verdi de  işler terso gidiyor süreçten psikolojik  beklenti o kadar fazla olmamalı denilmiştir belki.

bugün musulda konsolosluğumuza girilip diplomatlarımız esir alındı. peki bu iş danışıklı dövüş olabilir mi , evet olabilir.

çünkü birileri lübnanda pilotlarımız rehin almış sonra kaçıranlarla göbek atarken görüntülerini izlemiştik.  pilotları  mükafat olarak amerikaya  tatile gönderdiler.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 15:17:29 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 13 Haziran 2014, 14:06:30 »
Aslında bu konuda yazılacak söylenecek çokk şey var ama kısa keseceğim.Bu ülkede kürt halkının %10 u desteklemezken pkk yı apo yu muhattap alarak,kürt halkının temsilcisi haline getirenler olacaklardan sonuna kadar sorumludur.Bu ülkede millet kavramının içini boşaltıp,ümmet kavramını dayatmaya çalışanlar kadar,Türklüğü bir üst kimlik olarak tanıma aşamasına kadar gelen kürt halkını yolda sokakta aşağılayan hatta anlaşılmasın diye bahsederken ingilizler diyen zihniyette en az onlar kadar bu bölünmeden sorumludur,bu insanları asimile etmeye çalışan köylerinin,çoluk çocuklarının  isimlerini değiştiren 12 eylül zihniyetiyle,pkk ve kancık apo yu onların temsilcisi yapanlar da Türk milletinin iradesini çok yakında göreceklerdir.
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı Rıza KUNUR

• *
« Yanıtla #32 : 13 Haziran 2014, 14:24:00 »
Diyarbakır'da provokasyonu ortaya çıkaran gelişme!

Diyarbakır da Türk bayrağını indiren şahsın daha önce bu iş için eğitildiği ayrıca prova yaptırıldığı ortaya çıktı.Diyarbakır emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre kişinin ağrı nufusuna kayıtlı olan Ömer kahriman olduğu ve bu kişinin daha önce şantaj ve kadın pazarmadan 6 ay cezaevinde kaldığı;
Ayrıca tsk'ya gizli istihbatrat taşıyan eski bir muhbir olduğu açıklandı...
Kişinin henüz göz altı süresi devam ediyor

Provokasyon şöyle gelişti: Diyarbakır'da iki kişinin hayatını kaybettiği gösterilerden sonra Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı'ndaki cenaze törenine giderken, mezarlığa 300 metre mesafedeki 2. Hava Taktik Komutanlığı'nın nizamiyesi, cenazedeki büyük gruptan ayrılan 50-60 kişilik bir grup tarafından taşlanmaya başlandı. Sonra bir provokatör, üç metrelik tel örgüleri aşıp birliğe girdi ve bayrak direğine tırmanıp bayrağı indirdi. İstihbarat birimleri 35 derece sıcaklıkta eldiven takan provokatörün önceden bu iş için özel eğitim aldığını düşünüyor. Üç metrelik dikenli tel örgüyü rahatlıkla aştığı görülen kişinin önceden bayrak direğine tırmanma eğitimi aldığı ve askeri birliğe girip prova yaptığı değerlendiriliyor. Hava sıcak olmasına rağmen önceden eldiven giyen provokatörün bayrak direğine tırmanırken vurulma ihtimalini bile göze aldığı belirtiliyor. Emniyet, olay sonrası incelemede, direkte provokatörün doku örneklerine rastladı.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR:

1. Nizamiyenin taşlanması sırasında kulübede neden görevli yoktu?

2. Kamera görüntülerinde bir zırhlı aracın nizamiyenin güvenliğini sağlaması gerekirken birlikten ansızın çıktığı, âdeta kaçtığı görülüyor. Bu araç neden kaçar gibi çıkıyor?

3. Birliğin hemen dışında 30 metre ileride TOMA ve Shortland araç var. Bu zırhlı araçlar beklediği halde polisten neden yardım istenmiyor?

4. İndirilen Türk bayrağı üç gün gecikmeli olarak polise teslim ediliyor. Keza kamera kayıtları da üç gün gecikmeli olarak polise veriliyor. Neden deliller gecikmeli verildi?

5. Birlik, "Havaya iki kere uyarı ateşi açıldı" diyor. Eğer öyleyse neden iki boş kovan savcılığa teslim edilmedi?

6. Bayrak indirme provokasyonu, çözüm sürecini destekleyen Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i zor durumda bırakmak için mi kurgulandı?

http://www.haber7.com/guncel/haber/1168566-diyarbakirda-provokasyonu-ortaya-cikaran-gelisme
Rıza KUNUR
1981 ŞIRNAK

Çevrimdışı Süleyman MUSUL

• *
  • İncesuluyum , olmazoluyum . . .
« Yanıtla #33 : 14 Haziran 2014, 01:10:21 »
Avlaklara tepki gösterip imza attık , şuraya bir bayrak neden asmadık hala ben anlayamadım ?

Bayrak istiyoruz bu kadar !!!!

Asılacak mı asılmayacak mı ? Bunu merak ediyorum ?
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Zor günler içinde öyle bir zorbey ol ki karanlıklara ışık tut . . .Türk oğlu !
İHRAÇ FAZLASI ÖZELHAREKAT POLİSİ !!!

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 14 Haziran 2014, 01:49:01 »
Yazıyorum yazıyorum siliyorum, ne yazsam banlanacam. Bu millet hakediyor. Durmak yok bölünmeye devam...
+1
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 14 Haziran 2014, 10:00:29 »
gelişmiş toplum olmanın yolu öz-eleştiriden başlar. halk olarak en kötü huyumuz insanı çıldırtacak derecede duygusal olmamız. işimize gelmeyen bazı gerçeklerle karşılaştığımızda bir takım bahaneler uyduruyoruz, uydurduğumuz şeye kendimiz de inanıyoruz ve gerçekten kaçıyoruz. gerçeklerden kaçarak hiçbir sorun çözülmez. çözülmediği için osmanlıdan beri yok alevi sorunu, yok kürt sorunu, yok ermeni sorunu, yok kıbrıs sorunu 200 yıldır çözemiyoruz. bu kafayla 200 yıl daha çözemen!
hastalığı tedavi etmek için önce adam gibi teşhis etmek lazım. 

bayrak indirme olayı olmuş, herkes şehitler ölmez vatan bölünmez modunda. tepkiler son derece duygusal ve sığ. herkesin bildiği ama kimsenin kabullenmek istemediği şeyi söyleyeyim. o indirilen bayrak maalesef ülkemizde herkesin ortak değeri değil.  bu eskiden de herkesin bildiği birşeydi son zamanlarda bu gerçek gizlenemez hale geldi. .bana göre  hayatta hiçbir ortak değeri olmayan 3 tip insandan oluşuyoruz.

bunlardan biri medeni hukukla yönetilmek isteyen ve kendini türk olarak ifade etmekten rahatsızlık duymayanlar. o indirilen bayrak bu gruba ait.

ikinci grup medeni hukukla değil şeriat hukuku ile yönetilmek isteyen ve kendini türk olarak ifade etmekten rahatsızlık duyanlar.onlar kimlik olarak mensubu bulunduğu dini aidiyeti tercih ediyorlar..kendilerne yakın hissettikkleri bayrak bizimki değil. alttaki.

bir de kendini kuzey ıraktaki özerk yönetime yakın hissedenler var.   onların kendine yakın hissettiği bayrak bizimki değil. alttaki.

bizim Türkler olarak artık aklımızı başımıza toplamamız ve bu adamın çıldırtacak derecede duygusal ruh halini bırakıp ülke ve bölge gerçeklerini kabullenmemiz lazım. bizim hassasiyetimiz her zaman başkalarının da hassasiyeti olmayabiliyor.  buna şaşıranlara çok şaşırıyorum.herkesi kendimiz gibi zannetme huyunu artık bırakmamız lazım.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 14:18:39 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #36 : 14 Haziran 2014, 14:32:46 »
türkler olarak bu coğrafyanın yerli halkı değiliz. dışarıdan geldik.
tıpkı güney amerikaya giden ispanyollar gibi. balkanlara yerleşen slavlar gibi.  milliyetçi bir halk değiliz,  çevremizdeki herkesi kabullendik. en basitinden lozanda da rumu ermeniyi resmen tanıdık, anadilde eğitime kadar verdik, kürt realitesi de tanınmıştır. anca bu coğrafyada 1000 yıl olmuş türk realitesi hiçbir zaman  kabullenilmemiştir.  evet biz kendimizi anadolunun asli unsuru olarak görmekteyiz ama onlar öyle görmemektedirler. herkesi kendimiz gibi zannetme saflığından vazgeçmemiz lazım.

yok ermeni sorunu, yok kürt sorunu, yok kıbrıs (rum sorunu) hepsinin temelinde türk realitesinin tanınmaması yatar. çevremizdeki insanlar bizi israilde yaşayan yahudi gibi işgalci olarak görmektedir. bu insanların ortasında yaşıyorsak israil gibi davranmaktan başka bir seçeneğimiz yoktur. ancak biz tam tersini yapmaktayız. bu kafayla bu coğrafyada en fazla bu kadar mutlu olabiliriz, bundan daha fala mutlu olmamız imkansızdır.

« Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 14:40:09 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Süleyman MUSUL

• *
  • İncesuluyum , olmazoluyum . . .
« Yanıtla #37 : 14 Haziran 2014, 17:08:48 »
türkler olarak bu coğrafyanın yerli halkı değiliz. dışarıdan geldik.
tıpkı güney amerikaya giden ispanyollar gibi. balkanlara yerleşen slavlar gibi.  milliyetçi bir halk değiliz,  çevremizdeki herkesi kabullendik. en basitinden lozanda da rumu ermeniyi resmen tanıdık, anadilde eğitime kadar verdik, kürt realitesi de tanınmıştır. anca bu coğrafyada 1000 yıl olmuş türk realitesi hiçbir zaman  kabullenilmemiştir.  evet biz kendimizi anadolunun asli unsuru olarak görmekteyiz ama onlar öyle görmemektedirler. herkesi kendimiz gibi zannetme saflığından vazgeçmemiz lazım.

yok ermeni sorunu, yok kürt sorunu, yok kıbrıs (rum sorunu) hepsinin temelinde türk realitesinin tanınmaması yatar. çevremizdeki insanlar bizi israilde yaşayan yahudi gibi işgalci olarak görmektedir. bu insanların ortasında yaşıyorsak israil gibi davranmaktan başka bir seçeneğimiz yoktur. ancak biz tam tersini yapmaktayız. bu kafayla bu coğrafyada en fazla bu kadar mutlu olabiliriz, bundan daha fala mutlu olmamız imkansızdır.

Imzamı atıyorum.

Süleyman Musul .
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Zor günler içinde öyle bir zorbey ol ki karanlıklara ışık tut . . .Türk oğlu !
İHRAÇ FAZLASI ÖZELHAREKAT POLİSİ !!!

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
« Yanıtla #38 : 14 Haziran 2014, 17:56:26 »
Ben bu olaya hiç şaşırmadım, şaşdığım şey biz bu vatanın gerçek sahibi değiliz diyenlerin olması,
Bu bahsettiklerinizi bilmediğimizi mi sanıyorsunuz, bunu Osmanlı da biliyor şimdiki yönetimde. Türk milliyetciliğini savunanların ben laz milliyetcisiyim yok ben yörük milliyetcisiyim... dediğini duydunuz mu? Almanlar ve Ruslar gibi safkanlık idealitesi olmamış olması bizim Türk olarak değerlendirilmemizi etkiliyor mu yani? Anadolunun fethinden önce Türklerden bu topraklarda yaşayan olmadığını kim söylüyor. Ne mutlu Türküm diyene.
Bizim bayrağımız indiriliyor. Bu konu ırkçılıkla alakalı değil önce bunu aşmak lazım bizim bir devletimiz varsa önce devletimizin onuru önemli olan. Bayrağı indirilenler sadece milliyetci olanlar değil tüm Türkiye vatandaşları. Birde bu ülke 3 gün önce kurulmuş bile olsa bu bayrak bu ülkenin bayrağı ve ben yine acımadan sıkarım o ... başına belimdeki şakşağı. 
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 17:58:44 Gönderen: Mahmut ÇETİN »
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 14 Haziran 2014, 19:06:04 »
bizim geçmişimiz osmanlı imparatorluğu.     sonuç olarak imparatorluklar soy birliği olmayan, dil birliği bile olmayan suni yapılardır. bizimki de ömrünü doldurdu ve dağıldı. 2014 dünyasında hala uğraştığımız ermeni sorunu (1878), kürt sorunu (1806), kıbrıs / rum sorunu (1878) hepsi çok uluslu osmanlı imparatorluğunun bize mirasıdır.     sorun imparatorluğumuzun dağılması değil, bizim adamı çıldırtacak derecede duygusal bir halk olmamız. halkımız daha 1918 in,  birinci dünya savaşının travmasını atlatamadı.. bu duygusal travma hala sürdüğü için siyasi olaylara yaklaşımımız, akılcı değil, tamamen duygusal. bu kafayla biz bu sorunları çözemeyiz.

dedeleri şehit türk bir aileden geliyorum . burada yaşamanın  bedelini sülalece  ödedik vatanın gayet de sahibiyim. çevremdekilerin de beni asli unsurdan saymadığının farkındayım. yani öyle bir kardeşlik hukuku yok türk halkının komşularıyla. anladıkları dilden konuşamıyoruz.heleki ortadoğuya karşı ciddi din ve mezhep zaafiyeti var. oradan gelebilecek tehditlere egemenlik haklarımızı savunmamız bana göre çok zor. bayrak olayı devede kulak.
 bayrağımızın ülkedeki herkesin ortak değeri olduğuna inanmıyorum. bunu zaten yukarıda açıkladım.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 19:23:51 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 14 Haziran 2014, 22:31:09 »
 bence bu olay provakasyondur askerin o alçağı vurmamasının sebebi açıkladığı gibi barış sürecine zarar gelmesin diyedir ayrıca barış süreci filan hikaye maksat onları oyalayıp kale kolları tamamlamaktır sonuç her ne olursa olsun o bayrağımızı indiren alçağın vurulması lazımdı hani bir laf vardır eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş diye sen kalkıp bayrağı indirecek cesareti nereden buluyorsun bu cesaretin bedeli o itin geberme si olmalıydı şunu da söyleyeyim bunların derdi kendi eğemenliğini kurmak anadil filan hikaye
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #41 : 14 Haziran 2014, 22:57:21 »
silahsız birinin askeri tesise girip  bayrağın indirilmesi ve kaçarken de yakalanmaması  egemen bir devlette sözkonusu olamaz. olay düzmece değilse görevi ihmal suçu sözkonusu. görevlilerin yargılanması lazım. kimin kimi halka karşı zor durumda bırakmak istediğini ben çözemedim.

« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 10:53:10 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK