Gönderen Konu: yedek namlu  (Okunma sayısı 10742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa ÇAKIR 35

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
yedek namlu
« : 08 Haziran 2014, 00:01:05 »
merhaba;
huğlu 104a süperpoze sabit şok tüfeğim için farklı alternetif oluşması açısından mobil şoklu namlu-tüfek arayışındayım.tüfeğim 18 senelik ve huğlunun şu anki üretim kalitesi ve yedek namlu fiyatı  hakkında fikrim yok. sizce yaptıracağım namlu aynı memnuniyeti ve uyumu sağlayabilecek mi? diğer bir sorum ise sizce huğluya yedek namlu yaptırmaktansa namlu fiyatının üç aşağı beş yukarısı bütçeyle yerli piyasada sıfır mobil tüfek mi almak mantıklı olur? görüşlerinizi bekliyorum.saygılar..
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

Huğlu-104A////ATA Freelander

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
Ynt: yedek namlu
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2014, 02:27:19 »
ikiside aynı kapıya çıkıyor fiyat olarak tüfeğini seviyorsan namlu yaptır.
he bir tüfek daha olsun diyorsan torun, kral filan ayarlarsın çünkü
yedek namlu ustalardan minimum 450-500 lira huğluda bilmiyorum
torun,kral tüfekte o paralara bulunuyor.

düşündümde zor bir tercih. tüfeğinde huğlu
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2014, 03:13:57 »
yeni tüfek de alınabilir, yeni namnu da yapılabilir ama daha ucuz diye fabrikası dışında bir yere namnu yaptırılmamalı.
huğlunun ölüsü bile iyidir.
1978-İZNİK

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2014, 09:48:23 »
merhaba;
huğlu 104a süperpoze sabit şok tüfeğim için farklı alternetif oluşması açısından mobil şoklu namlu-tüfek arayışındayım.tüfeğim 18 senelik ve huğlunun şu anki üretim kalitesi ve yedek namlu fiyatı  hakkında fikrim yok. sizce yaptıracağım namlu aynı memnuniyeti ve uyumu sağlayabilecek mi? diğer bir sorum ise sizce huğluya yedek namlu yaptırmaktansa namlu fiyatının üç aşağı beş yukarısı bütçeyle yerli piyasada sıfır mobil tüfek mi almak mantıklı olur? görüşlerinizi bekliyorum.saygılar..
18 senelik huğlu pozeye fabrikadan siparişle namlu yaptıramazsınız. çünkü eski tüfeklerle şimdikilerin kilit sistemleri farklı. yeni namluyu kasaya oturtamazsınız. sadece sizinkiyle aynı yıllarda üretilmiş bir tüfekten yedek namlu alabilirsiniz ki o da çok zor bulunur. illa yeni namlu yaptırmak isterseniz, fişek yatağını + kilit kısmını namludan ayırıp aynı başlığa yeni namlu takarlar eski kilit sistemi ve fişek yatağı aynı kalır namlu kısmı yeni olur. o şekilde yaptırabilirsiniz. maliyeti de 350 tl civarı olur. yazdığınız diğer ihtimale bakarsak da 350-400 tl ye düzgün bir tüfek bulmanız çok zor.

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2014, 10:37:31 »
Yorumlar için teşekkür ederim.
Emrah bey Huğlu ile konuştum 100bin seri numaralı tüfeklerin altını yapmadıklarini söylediler benimki 150bin civarında tahminen 93-94 öncesi dediginiz gibi farklı olsa gerek.şu anda bu konuda bir sıkıntı yok gibi görünüyor
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2014, 11:22:09 »
Yorumlar için teşekkür ederim.
Emrah bey Huğlu ile konuştum 100bin seri numaralı tüfeklerin altını yapmadıklarini söylediler benimki 150bin civarında tahminen 93-94 öncesi dediginiz gibi farklı olsa gerek.şu anda bu konuda bir sıkıntı yok gibi görünüyor
ben de fabrikaya benzer istekte bulunmuştum zeynel ustayla görüştüm.benim tüfek de 26 senelik 1988 model. yedek namlu için konuşmuştum. kilit sistemleri farklı olduğu için olmuyormuş. yeni namlu istersen de eskisinden vazgeçmen gerek eski namluyu başlıktan ayırıp yeni namlu takarım dedi bana. ben de vazgeçmem dedim :) yeni namlular da aynı sağlamlıkta ona şüphem yok ama bukadar yıkıcı namlu bidaha rastlar mı o biraz zor işte..
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2014, 11:24:55 Gönderen: Emrah CANDAN »

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2014, 13:04:33 »
Tamir servisinde aslında eski imal yıllı tüfekler içinde çalışma olmalı bence sonuçta tamir geçmişe yöneliktir.
şu ana kadar tüfeğim hiçbir yeriyle sıkıntı çıkarmadı
.Huğlu ya güveniyoruz fakat bazen farklı yorumlar çıkabiliyor.merakımız da bu sebepten..
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2014, 10:20:20 »
Mustafa bey . yedek namlu yaptırma şansınız Huğlu Koop ' de mevcuttur. tüfeğinizi 1 ruhsat fotokopisi ile koop göndermeniz gerekmektedir. yedek namlu fiyatını satış bölümü ile görüşerek öğrenebilirsiniz. teknik özellikler için Huğlu koop süperpoze bölümünü aramanız Zeynel bey ile görüşmeniz yeterli olacaktır. saygılar.

Huğlu satış ofisi :                                     (+90 332) 516 16 00
Huğlu süperpoze ve çifte teknik servisi : (+90 332) 516 11 53  dahili - 125

Çevrimdışı Mustafa ERTAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCI AVINI ALIR...
« Yanıtla #8 : 20 Haziran 2014, 12:28:34 »
Bu namlu olayı benimde aklımda daha 3 4 gün önce Ali Ağır austayi aradım konuştuk 88 model 76 namlu bir superpozede bende var vuruşu öldürücülüğü harika ama herava gelmiyor yani avrupa bir silaha değişmem Ali ustayla konuştuğum mobil şoklu ejektorsuz 450 ejektorlu 550 tl ye mal olacağını söyledi 1 ay kadar bir sürede de yapılacağını bildirdi ama bende henüz düşünme asamasindayim bakalım ne karar vericez :)  ..
MUSTAFA ERTAN

Çevrimdışı Hamza CİVİL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2014, 15:10:55 »
Huğlu koop. ve Ali AĞIR ustaya güvenebilirsiniz. HUĞLU KOOP. 202 B ÇİFT TETİK ÇİFTEM ( 12 calibre ,71 NAMLU , MOBİL ŞOKLU, BEYAZ  GÖVDE, ÇUKUR BANT,TABANCA KABZE, YANAKLI KUNDAK,  2 NUMARA STANDART  CEVİZ,  ASKI KAYIŞ YERİ OLAN ) ÇİFTE siparimi Ali AĞIR ustama yaptırıyorum yaklaşık 3 aylık bir süreçten sonra inşallah elimde olacak,Her konuda yardımcı olacak değerli güzel bir insan..
1983 ANKARA

Çevrimdışı Hamza CİVİL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2014, 15:12:57 »
Ayrıca Kartal KAFADAR arkadşımda Huğlu Kop ile ilgili size aydınlatıcı bilgiler verebilir, Oda güzel değerli bir kardeşimdir.
1983 ANKARA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2014, 01:16:40 »
Yorumlar için teşekkürler.inşallah yakın zamanda hugluya yedek namlu yaptırma fırsatı buluruz
İZMİR-KÜTAHYA/TAVŞANLI

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 17 Mart 2015, 17:01:20 »
ben de 150.000 lerde bir tüfek için sordum yapılır dediler. 400 tl.
1978-İZNİK