tüfek boş mu dolumu diye bakmıyorlar ki. takoz varmı yok mu diye bakıyorlar.
dolu tüfekle sen rahat edemezsin ki zaten. tüfeğin şarjörlü isede çıkar şarjörünü
şarjörün dolu olsun önemli değil tüfek dolu değil sonuçta. şarjör takılı olmayıp
namluda 1 mermi olamaz mı? şarjöre kimse bişey demez.
bikere insan elinde direk tüfekle mera dışında bir yere giderken kendisi sürüncemede kalıyor.
çekingenlik hissi oluyor. o yüzden avlak ta bile av dışında arabanın yanına geldimi hemen tüfeğimi kılıfına koyarım.
tüfek çorabıda önerebilirim kullanışlı oluyorlar likralı olanları var tüfeği sarıyor elastiki.
he sen adamın huyuna gitmezsen kibar davranmazsan ama o bulur bişeyler. bunuda neden söyledim.
ben geçen sene hayatımda ilk defa merada denetlendim aklım gidiyordu.
merada jandarma çevirdi. tüfeği kılıfında gezdirmelisin dedi.
bende iyide hayvanı görünce nasıl ateş edecem dedim. kala kaldı.
sonra belgelerimi sordu. gösterdim.aldı inceledi. tüfeğimi istedi boşaltıp verdim. tüfeğime baktı
seri numarasına kadar ruhsatla tutuyormu diye takoza baktı içinden çıkartamadı bana
çıkarttırdı. ölçtü tekrar taktırdı 3 fişek sürmemi istedi 2 den fazlası girmedi tabi (kimisi takozu kesiyormuş
)
çantamdaki av hayvanlarını görmek istedi daha yeni geldim dedim yoktu birşey açtım gösterdim
çakımı kontrol etti, telefonunuz akıllı telefon mu diye sordu değil nomal telefon dedim gösterdim
çantanızda cd çalar mp3 çalar varmı diye sordu yok dedim (bakmadı)
çok güçlü ışık kaynağı taşıyormusunuz dedi bi tane ledli el fenerim var dedim (bakmadı)
bıçak çakı diye sordu çakımı gösterdim teşekkür ederim iyi günler dedi
bende ben teşekkür ederim iyi günler dedim gittiler. ama ömrümden ömür gitti.
he kılıfta taşı dediği zaman kusura bakmayın hemen kılıfına sokuyorum deseydim bence böyle birşey olmazdı.
tüm hayatımda 1 kere denk geldim böyle birşeye sonra bi 3-5 dakika kala kaldım.