Gönderen Konu: AVLANMA PULLARI 2014-2015  (Okunma sayısı 11360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mahmut ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • Böyle Bir Kara Sevda...
Ynt: AVLANMA PULLARI 2014-2015
« Yanıtla #25 : 09 Haziran 2014, 11:29:03 »
Burdurda harclarla ilgili imza topladık yalan oldu, diger illerde de dernekler benzer çalışmalar yaptı sonuç çıkmadı. Bütün dernekler toplasın bir yerde birleşsin esas sorumlular bi el atsın su işe.
1981 Burdur
EY RABBIM
IMAN ILE ÖZÜMÜZÜ, HAYAT ILE YÜZÜMÜZÜ 
EDEP ILE SÖZÜMÜZÜ, KUR'AN ILE ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLI EYLE

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
« Yanıtla #26 : 09 Haziran 2014, 13:05:11 »
Kimse yorumumu yanlış anlamasın ben hala sözlerimin arkasındayım.ancak şuna dikkat edin ben 1 sezon doya,doya avlanıyoruz verdiğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla alıyoruz falan diye bir söz zaten etmedim. ben zaten yorumumda 2 keklik vurmak için 100 lerce kilometre yol kat ettiğimizi söyledim herhalde buradan birşeyler çıkarmak çokda zor değil. benim savunduğum şu ülkemizde av ve yaban hayatı konusunda tartışılacak en son konu ödediğimiz ücretler,ben bunu anlatmak istiyorum.
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Fatih KÜSİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #27 : 09 Haziran 2014, 22:23:06 »
Kimse yorumumu yanlış anlamasın ben hala sözlerimin arkasındayım.ancak şuna dikkat edin ben 1 sezon doya,doya avlanıyoruz verdiğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla alıyoruz falan diye bir söz zaten etmedim. ben zaten yorumumda 2 keklik vurmak için 100 lerce kilometre yol kat ettiğimizi söyledim herhalde buradan birşeyler çıkarmak çokda zor değil. benim savunduğum şu ülkemizde av ve yaban hayatı konusunda tartışılacak en son konu ödediğimiz ücretler,ben bunu anlatmak istiyorum.
Son derece haklısın.
1979 Balıkesir / Memleket NAZİLLİ

Çevrimdışı Mustafa CESUR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 16 Haziran 2014, 19:54:43 »
Bu ülkede biz avcıları  (ahırda bağlı inekler)gibi görüyorlar,gelen sağıyor giden sağıyor.Kaç yıldır vergi,pul paralarını topluyorlar karşılığında hangimize bişeyler verdiler.ineklere saman veren var bize  o yasak bu yasak. BEN BUNLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

1971 BURSA

Çevrimdışı Yener HACIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 16 Haziran 2014, 22:33:50 »
Bazı matıkları çok yanlış buldum.70 tl yi küçümser olmuşlar.siz 40 bin liralık arabaya biniyorsanız 5 tl benzin dokunmaz mı?300 binlik evde oturuyorsunuz diye 500 tl lik çtv dokunmaz herlade.trilyonluk uçakla yolculuk yapıyoruz 300 tl lik bilet te normal.........! örnek yazmayla bitmez.Bi de bir çalışmanın vede hizmetin bedeli olur hangi hizmetin hangi parasını ödüyoruz.Benim maaşa 0/0 2.5 zam yaparken bir ay sendikalarla kavga dövüş ederken,burda hiç eli titremeden 0/0 40 zammı yapıştıramazsın.Son olarak burada bazıları kekliğe Erzincan'a ördeğe Eber'e gidebilir ama ben çok fazla kişi tanıyorum ki 200 tl lik tüfek ve armada 3-5 fişekle ava çıktıklarını.Büyük şehirde gelde sağlık raporu al !gel belge çıkart !paraya mı zamana mı yapılan muamelye mi isyan edersin.Neyse yıllardır aynı şeyler aynı şeyler yazmıyorum yazmıyorum ama dayanamıyorum bazen.Avlanın sağlıxcakla...
lYener.HACIOĞLU-1977-SAKARYA_İSTANBUL

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 17 Haziran 2014, 10:18:49 »
arkadaşlar,

ben kendi payıma asgari ücretliyim, bu zammı yapan  karar aldıran kaç para maaş alıyor acep ?..

banada % 40 zam yapsınlar bende isterem,..

benden alınan her vergi devletçe helal olsun,
 amma yerini bulmayan her meteliğin zerresi haram zıkkım olsun,
 heba edilen bana dönmeyen vergi hizmetine benden gidenlerin maddi manevi hepsine hakkımı helal etmiyorum,
 buna imza ataan şahsı muhterem yetkililere duyurulur, her kul hesabını allaha kendi verecek o terazi adaletli ve çok hasastır hatırlatırım

Bazı matıkları çok yanlış buldum.70 tl yi küçümser olmuşlar.siz 40 bin liralık arabaya biniyorsanız 5 tl benzin dokunmaz mı?300 binlik evde oturuyorsunuz diye 500 tl lik çtv dokunmaz herlade.trilyonluk uçakla yolculuk yapıyoruz 300 tl lik bilet te normal.........! örnek yazmayla bitmez.Bi de bir çalışmanın vede hizmetin bedeli olur hangi hizmetin hangi parasını ödüyoruz.Benim maaşa 0/0 2.5 zam yaparken bir ay sendikalarla kavga dövüş ederken,burda hiç eli titremeden 0/0 40 zammı yapıştıramazsın.Son olarak burada bazıları kekliğe Erzincan'a ördeğe Eber'e gidebilir ama ben çok fazla kişi tanıyorum ki 200 tl lik tüfek ve armada 3-5 fişekle ava çıktıklarını.Büyük şehirde gelde sağlık raporu al !gel belge çıkart !paraya mı zamana mı yapılan muamelye mi isyan edersin.Neyse yıllardır aynı şeyler aynı şeyler yazmıyorum yazmıyorum ama dayanamıyorum bazen.Avlanın sağlıxcakla...

+1 yener bey,
yazar çizeriz havanda su döveriz avlak bir aile ortamı burda ortak konuları iyisiyle kötüsüyle enine boyuna konuşur paylaşırız ,
bize başka birşey bırakmayanlar utansınlar tabi o yüz varsa onlarda,.. :-[
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 17 Haziran 2014, 18:31:12 »
ben benden ve benim gibilerden giden ve hala kayıtsız kalanların yüzssüzlüğüne şaşkınlıkla bakıyorum, bunlar iyi günler,..

affınıza sığınarak , kısadan hisse temsilde hata olmazmış, vatan şairimiz güzel söylemiş , benim yaram yok olanda ee.. gocunsan be kardeşim,..

Ne Utanmaz Köpekleriz

Edepsizlikte tekleriz
Kimi görsek etekleriz
Haktan da yardım bekleriz
Ne utanmaz köpekleriz

Geldik vatan kavgasına
Düştük rütbe yağmasına
Daldık dünya salasına
Ne utanmaz köpekleriz

İnsan mı neyiz seçilmez
Bir zehirdir ki içilmez
Tavrımızdan da geçilmez
Ne utanmaz köpekleriz

Biz bakmadan sağa sola
Düşman girdi İstanbul'a
Vatanı sattık bir pula
Ne utanmaz köpekleriz

Dalkavuklukla irtikab
İşte etti bizi harab
Sen söyle ey Şevketmeab
Ne utanmaz köpekleriz

Vatanın girdik kanına
Leke getirdik şanına
Cümlemizin bok canına
Ne utanmaz köpekleriz

Namık Kemal

+100000000000000000000000000000000

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #32 : 17 Haziran 2014, 22:56:08 »
abi açlar softasındayız

elimize geçen paranın vergisini daha elimize geçmeden keserler
vergisi verilmiş tertemiz parayı birde harcarken vergi keserler.

elektrik, su, yakıttan devlet KDV keserler
cep telefonundan KDV+ötv keserler
aracından MTV keserler
markete, alışveriş merkezine gidersin yine KDV keserler
aracına gaz alırsın mazot benzin alırsın KDV ve gizli vergi keserler (o gizli vergi akıllara zarar)
stres atayım avcılık yapayım dersin vergi keserler
ülkede olağan üstü bir olay olur ne bilem suriyeli gelir yardım vergisi keserler
sağından solundan yol geçer hizmet vergisi keserler
evine çöp vergisi çevre vergisi keserler
şehir merkezinde aracını park edemezsin park parası keserler
senelerce çalışırsın emekli olursun emekli ikramiyesi alırsın lem bizim emektarı değiştirem dersin
20 liralık arabayı %37 ÖTV+%18 KDV keserler 32.5 liraya alırsın aldığın ikramiyede bile gözleri vardır göz payı keserler.
67 ile radara girersin ceza keserler
ulem az param kaldı evde tutmayım bankaya yatırayım dersin işlem vergisi keserler
dolar euro alırsın döviz vergisi keserler
ev yapayım dersin temel vergisi keserler
oto yola girersin yol parası keserler
köprüden geçersin köprü parası keserler

ve bunların hepsini aslında vergisini verip tertemiz eline aldığın alın teri parandan keserler.
yoksam bu devleti yiyenleri nasıl besleyecekler, biri yerse diğeri beslemek zorunda sosyal devlet olmanın
şartı bu :) gereksiz yiyenlere sen yeme demezler onun yediği kadar senin üstüne abanırlar.
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2014, 22:57:44 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 18 Haziran 2014, 02:31:02 »
abi açlar softasındayız

elimize geçen paranın vergisini daha elimize geçmeden keserler
vergisi verilmiş tertemiz parayı birde harcarken vergi keserler.

elektrik, su, yakıttan devlet KDV keserler
cep telefonundan KDV+ötv keserler
aracından MTV keserler
markete, alışveriş merkezine gidersin yine KDV keserler
aracına gaz alırsın mazot benzin alırsın KDV ve gizli vergi keserler (o gizli vergi akıllara zarar)
stres atayım avcılık yapayım dersin vergi keserler
ülkede olağan üstü bir olay olur ne bilem suriyeli gelir yardım vergisi keserler
sağından solundan yol geçer hizmet vergisi keserler
evine çöp vergisi çevre vergisi keserler
şehir merkezinde aracını park edemezsin park parası keserler
senelerce çalışırsın emekli olursun emekli ikramiyesi alırsın lem bizim emektarı değiştirem dersin
20 liralık arabayı %37 ÖTV+%18 KDV keserler 32.5 liraya alırsın aldığın ikramiyede bile gözleri vardır göz payı keserler.
67 ile radara girersin ceza keserler
ulem az param kaldı evde tutmayım bankaya yatırayım dersin işlem vergisi keserler
dolar euro alırsın döviz vergisi keserler
ev yapayım dersin temel vergisi keserler
oto yola girersin yol parası keserler
köprüden geçersin köprü parası keserler

ve bunların hepsini aslında vergisini verip tertemiz eline aldığın alın teri parandan keserler.
yoksam bu devleti yiyenleri nasıl besleyecekler, biri yerse diğeri beslemek zorunda sosyal devlet olmanın
şartı bu :) gereksiz yiyenlere sen yeme demezler onun yediği kadar senin üstüne abanırlar.

tamda söylemek istediklerimizi Türkiye'nin gerçeklerini yazmışsınız..tebrik ederim..ağzınıza sağlık..bu kadar iyi anlatılabilirdi ancak.

+1

Çevrimdışı Yetkin YILMAZ

• *
  • Çarşambalı 55
« Yanıtla #34 : 18 Haziran 2014, 13:12:33 »
ARKADAŞLAR MESELE VERDİĞİMİZ PARANIN KARŞILIĞINI ALABİLMEK FAKAT SİZ HALA YOK TÜFEK PARASI YOK FİŞEK PARASI YOK BENZİN PARASI BUNLARA TAKILIYORSUNUZ.AYRICA BİZ BUNLARI YAYGARA OLSUN DİYE DEĞİL,BİZİM GİBİ DÜŞÜNEN VE DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRME FIRSATI BULAMAYAN KÖYLERDE VE BUNA BENZER MEMLEKETİN UZAK KÖŞELERİNDEKİ AV SEVDALISI ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YAZIYORUZ.BİZİ TEMSİL ETMEYE ÇALIŞAN BAZI İNSANLAR SORUNLARIMIZI DİLE GETİRSİNLER DİYE YAZIYORUZ.KÖPEĞE PARA HARCIYORSUNUZ KARŞILIĞINI AV SEZONUNDA FAZLASIYLA ALIYORSUNUZ.FİŞEK ALIYORSUNUZ KARŞILIĞINI AVDA ALIYORSUNUZ.O KADAR YOL YAPIP AVA GİDİYORSUNUZ KARŞILIĞINI AZDA OLSA ÇOKTA OLSA ALIYORSUNUZ.PEKİ VERDİĞİNİZ VERGİNİN ve PUL PARASININ KARŞILIĞIN DA NE ALIYORSUNUZ.KOCAMAN BİR HİÇÇ.

NEYSE DAHA FAZLA UZATMAYAYIM...AMA İNŞALLAH SENE YE 1000 TL YAPARLAR.AV SEZONUNDA YAPTIĞIMIZ MASRAFIN YANIN DA LAFI BİLE OLMAZ NASILSA....SENEYE DE KALAN MERALARI ALIRLAR  ELİMİZDEN O ZAMAN DA TADINDAN YENMEZ ARTIK...BOŞ TENEKELERE ATIŞ YAPARIZ  ONDAN SONRADA...
+1

1978 / SamSun

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 27 Haziran 2014, 17:39:19 »
eee....,

ne kaldı gerisinde, bu sene avlanma pul parasını ödeyince yakamızdan düşecekmi %40 zammın kararını aldıran bu sülükler misali?.. doyurabildikmi acaba tatmin olmuşmulardırki bilinmez?..

başka ne yediirecekler bize daha ne kaldı gerisinde,.. yokmu başka atacağınız kazık :o sn. mak çalıştayı bu konuda çalışıyomu ''biz avcımızın hakkını daha nasıl yeriz'' konulu toplantısında daha hangi zammı uygulayacaksınız , bekliyoruz burdayız dimdik ayakta .

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2014, 17:42:08 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Ahmet ARI

• *
« Yanıtla #36 : 28 Haziran 2014, 17:19:04 »
arkadaþlar,

ben kendi payýma asgari ücretliyim, bu zammý yapan  karar aldýran kaç para maaþ alýyor acep ?..

banada % 40 zam yapsýnlar bende isterem,..

benden alýnan her vergi devletçe helal olsun,
 amma yerini bulmayan her meteliðin zerresi haram zýkkým olsun,
 heba edilen bana dönmeyen vergi hizmetine benden gidenlerin maddi manevi hepsine hakkýmý helal etmiyorum,
 buna imza ataan þahsý muhterem yetkililere duyurulur, her kul hesabýný allaha kendi verecek o terazi adaletli ve çok hasastýr hatýrlatýrým

Ahmet ARI
1983 antalya

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #37 : 29 Haziran 2014, 16:05:46 »
vergi, harç ve bedellerin tam karşılığı yoktur ki.
avcılık parası maliyede toplanır giderler o parayla evvelki sene yaptıkları kaldırımı söküp yeni kaldırım yaparlar biyerlere.
iş avcıya doğaya yatırım yapmaya gelene kadar. kurt kuş oy veriyomu. onlar baksın başlarının çaresine.
işte göstermelik bilmem ne ilçesinin bilmem ne köyünde dağa hayvanlar için yem bırakıldı derler televizyonda
sanki sadece o dağ varmış gibi ülkemde. yada 500 bıldırcın yada keklik uçururlar. sende sanırsın devlet iş başında.
bizlerden toplanan para çok büyük para arkadaşlar. öyle 500 bıldırcın keklik 5-10 çuval yem nedirki yanında. Binlerce
avcı var bi kaba taslak çarpıp bölsenize ne çıkıyor.
Böyle büyük bir parayı bi bankaya götürsen paramı sana yatıracam ama bana 500 keklik 500 bıldırcın 100 çuvalda yem vereceksin desem
başka banka gel bana yatır ben sana 2 katını vereyim faizini bozmadan der. Faizde özel faiz he öyle normal değil.
Avcıdan alınan para avcıya dönmez. o yüzden bunu indirmek için uğraşmak en mantıklısı.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı İbrahim ÖNGÜN

• *
« Yanıtla #39 : 29 Haziran 2014, 18:39:07 »
Bu ülkede biz avcıları  (ahırda bağlı inekler)gibi görüyorlar,gelen sağıyor giden sağıyor.Kaç yıldır vergi,pul paralarını topluyorlar karşılığında hangimize bişeyler verdiler.ineklere saman veren var bize  o yasak bu yasak. BEN BUNLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
Biz hala kendimizi sağdırmaya devam edersek onlar da sağmaya devam ederler.Haydi,somut birşeyler?????
  • Baikal izh 43m 1c 12 ga çifte
  • Torun 307 light 12 ga sp
  • Zirve-Serdar 20 ga sp.
  • Sarsılmaz Kılınç 2000 standart
  • Huylu GX 812 66 namlu y.otomatik.
İbrahim ÖNGÜN
1967 Saray/TEKİRDAĞ 05364627469