Burası avcıların bir numaralı paylaşım sitesi ise bende arkadaşlara az biraz fikir sahibi olmaları için bir iki şey yazayım dedim.
Geçen av sezonundan sonra baktım ihtiyacım olan 71 namlu mağnum yatak kinetik sistem bir tüfeğe ihtiyacım var sezon kapandı.Silah satın alma belgemi aldıktan sonra internette ve mağazalarda araştırmaya başladım.Bu avlak com unda çok faydası oldu
İstanbulda olmamın avantajı ile mercan yokuşu, karaköy ve civar semtlerde ne kadar mağaza ve fabrika varsa gezdim.
Bunlar akkar.ata,armsan,stoger,huğlu store ve daha bir çok marka bu sitede olsun ve duyumlarıma bakarak yeni çıkacak modelleri bekledim.stogerin m3000 ini ata venzayı gibi olmadı istanbul fuarını bekledim ondanda istediğimi bulamadım bir çok tüfeğe yapındım bana göre ya kundak uygun değil ya kasa elime oturmadı kaba ve fiyatlarıda her kezce malum en sonunda baikal 155 de karar kıldım tam alacakken bu sitede Alkan beyin açtığı topikten
bu tüfekten haberim oldu ve bir kaç arkadaşım beni aradı.Nerde görürüz dedik komando avda gittik orda eski avcı abimiz Bekir coşkuntuna ile biraz tüfeği inceledik ve biraz sohbet tabii sorular herkezin sorucagı cinsden nerde yapıldı, nasıl, niye fiyat düşük vs... cevabı sakın kaçırma en kötü ihtimal 5 yıl garanti ve her zaman ikinci eli yok satar.. Selamlar.